QuizGroup Network

Hayır kanali atmıyorsun odemeyide yapmıyorsun. Panelede girdirmiyorsun. Bizde votka içiyoruz ama kafasını yaşayamıyoruz heralde.

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

dashboard a girilmiyor ki nasıl değiştirdin ödeme yöntemini ?

Bugun dashboard a girebildim nihayet.
Quiz yetkilisi oradaki checkbox'ı seçip tekrar denememi istedi.Tabi bu bağlı olduğun quiz kanalından yapıyorsun.Sonra hemen girmedi 1-2 saat geçtikten sonra denedim dashboarda bağlandı.
Aşağıya resimini attım denerseniz sizde bağlanabilirsiniz artık.

Screenshot

Şerefsiz bunlar kanalı atmışlar.Flag yüzünden para kazanma kapanmıştı.Şimdi gördüm.Birde pişmiş pişmiş bana

"Greetings,
Please provide the screenshot of Status and features section."

Mesajını atmışlar.Paranın üzerine yattılar.Allah seni kahretsin quiz...

Para kazanması kapalı olanlar hiç beklemesin kanalınız atılacak :(

Bugun dashboard a girebildim nihayet.
Quiz yetkilisi oradaki checkbox'ı seçip tekrar denememi istedi.Tabi bu bağlı olduğun quiz kanalından yapıyorsun.Sonra hemen girmedi 1-2 saat geçtikten sonra denedim dashboarda bağlandı.
Aşağıya resimini attım denerseniz sizde bağlanabilirsiniz artık.

Screenshot

Hocam kanalınız alt kanal mı ?

Fotoğrafda burdaki tik işaretlenecek yazdığınız yer benim kanalda yok ,

Benim kanalda o sayfanın en altında yazan şunlar

Google hesabınızla kullanım için yetki verilmiş siteler

Kanalı sil

Kanalı sil
YouTube kanalınız silindiğinde Google Hesabınız kapanmaz.

Hocam kanalınız alt kanal mı ?

Fotoğrafda burdaki tik işaretlenecek yazdığınız yer benim kanalda yok ,

Benim kanalda o sayfanın en altında yazan şunlar

Google hesabınızla kullanım için yetki verilmiş siteler

Kanalı sil

Kanalı sil
YouTube kanalınız silindiğinde Google Hesabınız kapanmaz.

Evet hocam kanalım alt kanaldı, ama şimdi ana kanala(quize bağlı değil) da baktığımda o "varsayılan olarak kullanılacak kanal" bölümü var.

Benim konu biraz alakasız ama arkadaşımın quizde 160k aboneli özgün bir kanalı var ve quiz saçma sapan paralar veriyor o kanala. Aynı içerik ile çalışan adsense e bağlı kanallar ondan 2-3 kat fazla kazanıyor. Bu quizden sözleşme dolmadan çıkmanın bir yolunu bilen var mı ? Yada kanala çok zarar vermeden bir şey yapsak atsalar :D

Benim konu biraz alakasız ama arkadaşımın quizde 160k aboneli özgün bir kanalı var ve quiz saçma sapan paralar veriyor o kanala. Aynı içerik ile çalışan adsense e bağlı kanallar ondan 2-3 kat fazla kazanıyor. Bu quizden sözleşme dolmadan çıkmanın bir yolunu bilen var mı ? Yada kanala çok zarar vermeden bir şey yapsak atsalar :D

Kazanç Quiz ile alakalı değil hocam, Arkadaşınızın kanalının analitiğine yansınyan rakamdan Quiz %20 kesinti yapar kalanı gönderir..Quiz arkadaşınıza Analitiğe yanısıyandan %20 çıktığınızda kalan rakamdan çok daha azını gönderiyorsa o zaman haklısınız ,ama

Aynı içerik olsada dil,izlendiği ülke kazançda çok farkettiyor..

Mutlaka sizde biliyorsunuzdur Türkiyeden 1 milyon izlenim taş çatlada 500-1000 tl kazandırırken ,Bazı Avrupa ülkelerinde 1 milyon izlenim 8-10 bin Tl kazandırabiliyor

günaydın , bahsetmiş olduğunuz hiçbirşey yok bende.. hiçbirşey anlamadım yardımcı olabilecek var mı ? :confused::confused::confused:

BPzOmL.jpg

9oNYv8.jpg

Son düzenleme:
günaydın , bahsetmiş olduğunuz hiçbirşey yok bende.. hiçbirşey anlamadım yardımcı olabilecek var mı ? :confused::confused::confused:

BPzOmL.jpg

9oNYv8.jpg

Hocam hesapta birden çok kanal varsa varsayılan kanalı değiştirebiliyosunuz. Tek kanalsa zaten varsayılan olarak o seçili.

Şunu da belirteyim; ben bu işlemi çok önceden yapmış olmama rağmen halen google ile giriş yapamıyorum. Sadece 1-2 kere girebildim google'la, üst üste 50-60 kere deneyerek o da. En sonunda google ile giriş yapınca panel şifremi sordu da girebildim. Sonradan password access'i etkinleştirdim de öyle girebiliyorum. Halen daha google ile giriş yapamıyorum panele, nasıl bi saçmalık ben de anlamadım.

var mı bi gelişme beyler ? maillere de cevap vermiyolar. ya sinir olduğun şey hala atmadılar kanalı. madem ödemiyorsun neden atmıyorsun !!!

tek topluluk gelen kanalı atıyorlarmı arkadaşlar ? bilgisi olan varsa yazarsa sevinirim

bana 5.5 ay önce telif geldi atmadılar ve hep ödeme yaptılar 6 gün sonra telif kalkacak ama ödeme yapmadılar bu ay

Telifsiz problemsiz bir bucuk yildir odeme aldigim kanali bu ay odemediler ve kanalida atmadilar, maillerle cevap da gelmiyor, yeni dashboarda gectiklerinden dolayi hesaplar karisti galiba, beklemedeyiz.

kanala girdiğiniz de otomatik olarak önünüze çıkan sözleşme.
bu hafta içi de ödemeniz gelebilir. bazı kanallar 30'unda da ödemesi yapılıyor.

kanala girdiğiniz de otomatik olarak önünüze çıkan sözleşme.
bu hafta içi de ödemeniz gelebilir. bazı kanallar 30'unda da ödemesi yapılıyor.

Evet o sozlesme imzalandi, diger kanallarin odemesi gecen hafta geldi sadece tek bir kanal kaldi odemesi gelmeyen, umarim gonderirler...AYrica yeni dashboarda login olamiyorum, siz login olabiliyormusunuz ?

daşboarda bağlı olan farklı bir kanalla girmeye çalışın, yine hata veriyorsa bi kaç gün bekleyin. düzelir. zaman zaman bu tarz sorunlar olur. kanalların para kazanması kapanmadı ise sorun zaten yoktur.

daşboarda bağlı olan farklı bir kanalla girmeye çalışın, yine hata veriyorsa bi kaç gün bekleyin. düzelir. zaman zaman bu tarz sorunlar olur. kanalların para kazanması kapanmadı ise sorun zaten yoktur.

evet kapanmadı , quiz'e de bağlı sorun yok evet. Ama para alamadıktan sonra ne olursa olsun olanlar hiç önemli değil ki :p Benim paramı verin kardeşim :cool: sanmıyorum 30'undan sonra olacağını.. Eğer öyle birşey olsaydı onlarca mail attım yanıt verirlerdi. Ama inşallah dediğiniz gibi olur

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri