Reklam sorunu giderildi galiba!

• Kullanıcı CemaLi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar
kimse den ses çıkmamış ama sanırım reklam sorunu düzelmiş

[url=https://hizliresim.com/9dGlAZ][/URL]

ıcerık saglam bellıkı tebrıkler.tbm
--------------------------------------------
,ayrıca ben zaten bıraktım sayılır ılgılenmıyorum ama suan uc kanal var ucu ayrı adsenseye baglı bırınde reklam yok.dıgerınde var ama yok gıbı.
abd ızlenım agırlıklı tr adsenseye baglı kanalda reklam cıkıyor enteresan.sımdlık kapanmadı

Bende hala reklamlar çıkmamakta. Acaba adsense yi değiştirsem düzelir mi ki ?

Şuan aktif olarak 10 bin barajını geçen video yok fakat analytcs tüm zaman 10 bin i çoktan geçti ?

Sizce ne yapmalıyım ? Tecrübenizi aktarırsanız sevinirim.

1 Temmuz'dan itibaren tbm 0.03 kuruştan 0.01 kuruşa düştü ve reklamlar acayip bir şekilde sürekli başa sarıyor farkeden oldu mu ?

Reklam sorunu ve diğer sorunlar giderilmedi. İçeriğe bağlı olarak yüksek kazançlı kanallar hala kapanıyor.

Reklam sorunu ve diğer sorunlar giderilmedi. İçeriğe bağlı olarak yüksek kazançlı kanallar hala kapanıyor.

Kapanmayan kanal çok ben hala görüyorum. Video ortası reklamlar açık video almış başını gitmiş spam içerik bunlar nasıl yapıyor anlamıyorum...

arkadaşlar bence reklam sorunu tam olarak da giderilmedi yada belli içeriklerde reklam çıkmıyor bnm kanallarda acayip izlnm var ama reklamdan kazandığım hiçbirşey neredeyse izlenime göre yani. ayrıca kanallar halen ayın 11ine kadar kapanıyor mu yoksa düzeldi mi buna bi çare bulan oldu mu acaba?

arkadaşlar bence reklam sorunu tam olarak da giderilmedi yada belli içeriklerde reklam çıkmıyor bnm kanallarda acayip izlnm var ama reklamdan kazandığım hiçbirşey neredeyse izlenime göre yani. ayrıca kanallar halen ayın 11ine kadar kapanıyor mu yoksa düzeldi mi buna bi çare bulan oldu mu acaba?

kapanıyor kardeşim ayın 30'u ile 5-6 sı arasında deli gibi kapanıyor hemde.

Belki reklam sorunu giderilmiştir ama daha kanalı başvururken kanal kapanıyor yada başvurup onay aldıktan 3-5 gün sonra kapanıyor keşke kapanmasa da reklam çıkmasa

Ben kendi videom dahil olmak üzere başka kanalların videolarına bakıyorum sarı çizgiler var ama reklam yok? Bu sorun bir tek ben de mi var kafayı yiyeceğim.

tbm 3 kuruş ya bu nedir ingilizce kategori bu normal mi arkadaşlar ?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri