"Rio" adlı kullanıcıdan şikayetçiyim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

silentspy

Kayıtlı Üye
Arkadaşın birisi konuda bir ingilizce cümle vermiş bende çevirdim fakat bu prim yapmaya çalışan arkadaş gelmiş benim cümlemi karalıyor. Hayır yani yanlış çeviride yok yaptığı çeviriyle aynı anlamda. Daha foruma 4 ay önce kayıt olmuş gelmiş elaleme laf çarpıyor. Lütfen şu çoluk çocuk hareketlerinizi, egonuzu tatmin etmeyi başkalarına saklayın.

Ne gerekiliyorsa yapılmasını sonuna kadar istiyorum. Basit bir şey gelebilir ama bu forumda kimse sebepsiz yere kimseyi küçük düşürmeye dahi çalışamaz.

[MENTION=18114]Rio[/MENTION]

Yazdığım çeviri :

ed1uJBk.png

Arkadaşın yazdığı çeviri

uGvx8Wp.png

Aralarında bir farkın olup olmadığını kontrol etmesi için [MENTION=9625]Mercurial[/MENTION] büyüğümüzü konuya davet etmek istiyorum.

Konu linki : http://www.ytpara.com/quizgroup/54031-quizgroup-ekim-kazanclari-kasim-odemeleri-72.html

NOT : LÜTFEN SADECE YETKİLİLER YORUM YAPSIN.

[MENTION=10691]CyberTR[/MENTION] [MENTION=9625]Mercurial[/MENTION] [MENTION=10030]CBurak[/MENTION] [MENTION=11620]era[/MENTION] [MENTION=10082]Incubus[/MENTION]

DİPNOT : EN UFAK AYRINTISINA KADAR ÇEVİRİ YAPMAYA ÇALIŞTIM. O YÜZDEN KARMAŞIK GELMİŞ OLABİLİR AMA MAALESEF CÜMLENİN ANLAMI ÖYLE. CİDDİ BİR HATA GÖREMİYORUM BEN

Son düzenleme:
hakaret etmemiş bişey yapmamış ücretli çeviri yaptırmamış, yani herşeyi şikayet etmeyen kreşe çevirdiniz forumu

yakında, arkadaşım saçımı çekti seni mod amcaya şikayet edicem falanda dersiniz

Hocam latife yapmis bu kadar ciddiye alma bence

Kimse kimseye latife yapamaz hocam yok öyle bir dünya. Burası forumdan öte bir yer çoluk çocukla latife yapmak istiyorsa DH'ye r10'a falan gitsin. Bir sürü forum var oralara gitsin eğlensin

---------- Spam Engelliyici 19:46 ---------- Önceki Mesaj 19:46 ----------

hakaret etmemiş bişey yapmamış ücretli çeviri yaptırmamış, yani herşeyi şikayet etmeyen kreşe çevirdiniz forumu

Senide reportladım şimdi :) Size ne kardeşim sizi ilgilendirmez bakın işinize başkası yazmasın konuya dedim. Ederim etmem seni en ufak alakadar etmez

Kimse kimseye latife yapamaz hocam yok öyle bir dünya. Burası forumdan öte bir yer çoluk çocukla latife yapmak istiyorsa DH'ye r10'a falan gitsin. Bir sürü forum var oralara gitsin eğlensin

---------- Spam Engelliyici 19:46 ---------- Önceki Mesaj 19:46 ----------

Senide reportladım şimdi :) Size ne kardeşim sizi ilgilendirmez bakın işinize başkası yazmasın konuya dedim. Ederim etmem seni en ufak alakadar etmez

tmm
oq

edit: tekrar tekrar söylüyorum vallaha billaha kreşe çevirdiniz güzel forumu

benide reportlamş arkadaş :D

Arkadaş kusura bakma ama sende ne kırılganmışsın yahu, banada kırılıp şikayet konusu açma şimdi :D Sadece latife yapmış bunun için konu açmanın anlamı ne ? Bence konu kilit çocuk olmayın da artık.
[MENTION=11620]era[/MENTION]

[MENTION=18114]Rio[/MENTION] nun bu tur mesajları var :D ama aşırıya kaçırmıyor .. silent bence bu 1 saatlık puan cezası bile gerektirmez

helal sana incisözlük sandın burayı sanırım, daha inci üyeliğin bile yoktur özentilik yapma istersen yaşınıda belli ettin :) seni 3 evetle uğurluyoruz.

Arkadaş kusura bakma ama sende ne kırılganmışsın yahu, banada kırılıp şikayet konusu açma şimdi :D Sadece latife yapmış bunun için konu açmanın anlamı ne ? Bence konu kilit çocuk olmayın da artık.
[MENTION=11620]era[/MENTION]

Valla hocam herkesin şikayet hakkı var yüzlerce insanın içinde bana latife yapamaz. Kırılganlık ile alakası yok çevirdiğim cümlede yanlışlıkta yok gelmiş bana laf yapıyor

KONUYLA ALAKASI OLMAYAN YORUM YAZMASIN

helal sana incisözlük sandın burayı sanırım, daha inci üyeliğin bile yoktur özentilik yapma istersen yaşınıda belli ettin :) seni 3 evetle uğurluyoruz.

Valla hocam herkesin şikayet hakkı var yüzlerce insanın içinde bana latife yapamaz. Kırılganlık ile alakası yok çevirdiğim cümlede yanlışlıkta yok gelmiş bana laf yapıyor

1. nesilim qnq, senin açtığın konuya bakarsak ergenliğe bile girmemişsin bunun için bile konu açıcak kadar ufaksın yazık

Aynen öyle kardeşim :D dayanamıyorum yazacam ya :D Benim ufaklık bu kadar şikayet etmiyo arkadaşlarını. Birde reportta etmiş seni hay allahım arkadaş ya.

Konu sahibinin kreşten uzaklaştırılmasını talep ediyorum.

kusura bakmayında insan bu mesajı şikayet ederken utanır :)

ceza alması gereken biri varsa bu konuyu açan arkadaş.

Aynen öyle kardeşim :D dayanamıyorum yazacam ya :D Benim ufaklık bu kadar şikayet etmiyo arkadaşlarını. Birde reportta etmiş seni hay allahım arkadaş ya.

forumda kimseyle aramın bozulmasını istemiyorum ama konuyu oku bence YETKİLİDEN BAŞKASI YAZMASIN YAZDIM.

İlgisi olmayanları pistten alalım

[MENTION=12961]mexis[/MENTION] senin hataların senin boyunu aşıyor. istersen devam etme ..
[MENTION=10721]azizacar[/MENTION] sende oyle alayci konusmazsan bu tepkiyi almazdın. Fikrini yazarsın ama arkaşıda kücük dusurmeye rencide etmeye çalışmazsın

Şikayet et butonu kullanmayı öğrenmemiz lazım forum olarak. Ben ceza uygulanacak bir durum göremedim diğer moderatör arkadaşlar da bakarlar eğer cezai bir durum varsa uygulanır. Konuyu kilitliyorum.

Arkadaslar facebooktaki komik resimlerin altina atilan yorumlar gibi su sikayet konularina taraflar disinda yorum yapmasaniz. Burasi facebooktaki caps sayfasi degil.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri