Ruhi Çenet Eğitim Paketi

Cnpstf

Kayıtlı Üye
Merhaba ryhi çenet in çıkardıgı udemy de ki eğitim paketini alan oldumu.Olduysa nasıl buldunuz.Almadan önce yorumlarınıza başvurmak istedim

niye milleten istiyoruz ki ortaklaşalum alalım herkes 1 2 tl verse alınır yani illa birinin almasini beklemek sartmi ?

Adam video Çekmiş emek vermiş faydalı faydasız ama bari alanlar linkini paylaşmasın ayıptır yani.beğenmeyen iade eder udemyden ama eğer paylaşacak kadar düştüyseniz diyecek söz yok.ben o setin profesyonellere faydası olacağını sanmıyorum ama özgüne yeni girecekleri bir sürelik okuma araştırma zahmetinden kurtarıcakk bilgiler vardır

ben daha önceden afgan arasıl ın eiğitim paketini almıştım.acaba aynı bilgiler mi vardır diye düşündüm.

ruhi çeneti başarılı buluyorum fakat burada çok daha bilgili insanların oldugunu düşünüyorum youtube konusunda

Adam video Çekmiş emek vermiş faydalı faydasız ama bari alanlar linkini paylaşmasın ayıptır yani.beğenmeyen iade eder udemyden ama eğer paylaşacak kadar düştüyseniz diyecek söz yok.ben o setin profesyonellere faydası olacağını sanmıyorum ama özgüne yeni girecekleri bir sürelik okuma araştırma zahmetinden kurtarıcakk bilgiler vardır

bu tarz kurslar vs torrentlerde ***** sitelerinde dolaşıyor zaten ne kadar emek hırsızlığı dense de.

ben daha önceden afgan arasıl ın eiğitim paketini almıştım.acaba aynı bilgiler mi vardır diye düşündüm.

Benzer bilgiler olsada eğitim aynı değil hocam afgan rasulov un eğitimi daha çok algoritmaya odaklı seo ağırlıklı bir eğitim.

Ruhi çenet işin biraz daha farlı boyutunu anlatıyor. İzleyici spikolojisinden tut, reklam ajansı çalışmalarından ve buna alternatif daha farklı kazanç yöntemlerinde de bahsediyor. Sosyal medya entegrasyonu ve nasıl daha fazla kitle tutabiliriz bunlardan bahsediyor. Bu sektörde bir marka nasıl olabiliriz buna odaklı biraz

Konu başlıkları udemy sayfalarında yazıyor zaten

https://www.udemy.com/ruhi-cenet-youtube-para-kazanma-teknikleri/

https://www.udemy.com/uzmanindan-youtube-kanal-gelistirme-formulleri/

Son düzenleme:
Adamın yaptığı işi doğru bulmuyorum binlerce insanın boş yere zamanı ve parası gidecek. Ancak alan olursa paylaşsın diyen herkesi forumdan banlamak lazım şahsi görüşüm. İyi veya kötü bir paket olsa da sonuçta emek verilerek yapılmış. Düşündüğünüz şey çok ayıp.

Forumda ***** içerik paylaşımı yasak değil mi? isteyenlerin banlanması gerekmiyor mu?

bu tarz kurslar vs torrentlerde ***** sitelerinde dolaşıyor zaten ne kadar emek hırsızlığı dense de.

umarım siz de bir ürününüzü satışa çıkartırsınız ve o ürün illegal ortama düşünce ben sizi görürüm... ve 200 tl para yoksa ya o adamın falan demişsin. yapacak bir şey yok. çevresinden toplayıp risk alıp, öğrenecek geliştirecek ve geliştirdikten sonra arkadaşlarına borcunu ödeyecek.

lütfen emeğe saygı

Aynısı size yapılsa hoş olur mu ? kendinizi küçük düşürmeyin

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri