Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
alan olursa burdan link paylaşımı da yapılabilir mi acaba
Adam video Çekmiş emek vermiş faydalı faydasız ama bari alanlar linkini paylaşmasın ayıptır yani.beğenmeyen iade eder udemyden ama eğer paylaşacak kadar düştüyseniz diyecek söz yok.ben o setin profesyonellere faydası olacağını sanmıyorum ama özgüne yeni girecekleri bir sürelik okuma araştırma zahmetinden kurtarıcakk bilgiler vardır
bu tarz kurslar vs torrentlerde ***** sitelerinde dolaşıyor zaten ne kadar emek hırsızlığı dense de.
ben daha önceden afgan arasıl ın eiğitim paketini almıştım.acaba aynı bilgiler mi vardır diye düşündüm.
afgan'ın derslerini upload edebilirim isteyen olursa
Forumda ***** içerik paylaşımı yasak değil mi? isteyenlerin banlanması gerekmiyor mu?
Forumda ***** içerik paylaşımı yasak değil mi? isteyenlerin banlanması gerekmiyor mu?
bu tarz kurslar vs torrentlerde ***** sitelerinde dolaşıyor zaten ne kadar emek hırsızlığı dense de.
İsteyenleri niye banlıyosun ki? Belki o
Kursa verecek 200₺ si yok adamın ?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.