Sabit Maas ile Calisacak Eleman Alinacakdir.(Calismasina gore +SSK)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Videoları siz indirip yükleyeceksiniz arkadaşlar.

Size sadece konu verilecek!

konuyu baltalamak istemiyorum ama. Neyse baltalamicam :)

Laf olsun diye yaziyorsan hic sevmem boyle hareketleri.Bir sey yaziyorsanda arkasini getir.

Yüklenecek videoları sizmi vereceksiniz ?
Evet yuklenecek video kategorilerini biz verecegiz,siz indirip yukleyeceksiniz.

aylık 2.500 lira + ssk + yemek + adsl ücretini verirsen yaparım.
Ben is veriyorum sevgili arkadasim,bu isi kaca yaparsinzi diye fiyat sormuyorum.

Baltalasana lütfen!

Merak ettim gerçekten...

Bekliyorum!

parasını geçtim. her gün gün 80 kanalı kendin açıcan. videoları indirip kendin upload edicen. kontrol edicen sonra kanalı. her gün bu işi tekrar etmek adamın ömründen götürür. Şunu söylim bir kişinin yapacağı iş değil zaten. Şahsen ben kendime 80 kanal açsam. 5-6 kategoride her kanala 100 video atıcak şekilde abartmıyorum, yarım saatte 8 k video rahat bulurum. etiketleme sorun değil. adwords ve spyfu'dan etiketleri bulup sabit ekleriz. Aylık kazancım da tahiminime göre 2-3 bin dolar olur.

Şimdi sorcaksınız o kadar kazanıyo musunuz? Kazanacam da, spama düşüyoz hemşerim :), 13 kanalım vardı. 1 haftada günde 35-40 dolara çıktım. Her gün de kazancım git gide artıyodu. Şaaak diye spama düştük.

Şuan tek kanalla ilerliyom ve şansıma gene bu ay tek kanaldan 215 dolar kazandım. Bence problem çok kanal açıp video atmakta değil, bu kanalları nasıl spama düşürmeyecez ona bakmak lazım.

Cümlelerim biraz devriktir. İdare edin artık :cool:

Beyler işe başlıcak kişi serkan abininde yazdığı gibi deneyimli bu işi yapan birisi olması lazım. Bu işi yapıpta kazanamayan varsa güzel bir gelir olur. 80 Kanal 100 er video kolay değil sabırlı arkadaşlar başvurursa güzel olur.

parasını geçtim. her gün gün 80 kanalı kendin açıcan. videoları indirip kendin upload edicen. kontrol edicen sonra kanalı. her gün bu işi tekrar etmek adamın ömründen götürür. Şunu söylim bir kişinin yapacağı iş değil zaten. Şahsen ben kendime 80 kanal açsam. 5-6 kategoride her kanala 100 video atıcak şekilde abartmıyorum, yarım saatte 8 k video rahat bulurum. etiketleme sorun değil. adwords ve spyfu'dan etiketleri bulup sabit ekleriz. Aylık kazancım da tahiminime göre 2-3 bin dolar olur.

Şimdi sorcaksınız o kadar kazanıyo musunuz? Kazanacam da, spama düşüyoz hemşerim :), 13 kanalım vardı. 1 haftada günde 35-40 dolara çıktım. Her gün de kazancım git gide artıyodu. Şaaak diye spama düştük.

Şuan tek kanalla ilerliyom ve şansıma gene bu ay tek kanaldan 215 dolar kazandım. Bence problem çok kanal açıp video atmakta değil, bu kanalları nasıl spama düşürmeyecez ona bakmak lazım.

Hangi is kolay arkadasim ? Hayattda emek verilmeden kazanilan bir is kategorisi soylermisin :)

Neyse konuyu fazla saptirmadan yapacaklar yazsin,bu isi alan zaten kafasini kullanirsa maasinin 1-2 katinida alabilir.Herseyide yazdirmayin adama.:)

Dedim ya herkesin fikrine saygım vardır bu da senin fikrin!

Bu baltalamak değil bu arada hiçte kızmadım bu yorumuna.

Son Durum nedir..Başvuru sonucu ne zaman belli olur.?

Dedim ya herkesin fikrine saygım vardır bu da senin fikrin!

Bu baltalamak değil bu arada hiçte kızmadım bu yorumuna.

kızmayacağını biliyorum zaten. Belki baltalamak kelimesini yanlış yerde kullandım ama, ayıptır söylemesi bunu yapıcak kişinin işi zor. Adamın ömründen götürür. Ben eskiden inşaatta iskelede çalışıyodum. günde 10 saat. Deli gibi yoruluyodum ama dinç kalıyodum. Şu Serkan abinin verdiği işi görünce gözüm korktu valla ne diyim. :D

kızmayacağını biliyorum zaten. Belki baltalamak kelimesini yanlış yerde kullandım ama, ayıptır söylemesi bunu yapıcak kişinin işi zor. Adamın ömründen götürür. Ben eskiden inşaatta iskelede çalışıyodum. günde 10 saat. Deli gibi yoruluyodum ama dinç kalıyodum. Şu Serkan abinin verdiği işi görünce gözüm korktu valla ne diyim. :D

İş dikkat ve devamlılık gerektiren bişiy.

Yapılmayacak birşey mi? Hayır değil...

Ben şu an 3 sunucu ile zaten günde 40 kanal elimi kolumu sallaya sallaya açıyorum...

Konunun açılmasındaki neden kendimize biraz zaman yaratmak, başka projelerle ilgilenebilmek...

İş dikkat ve devamlılık gerektiren bişiy.

Yapılmayacak birşey mi? Hayır değil...

Ben şu an 3 sunucu ile zaten günde 40 kanal elimi kolumu sallaya sallaya açıyorum...

Konunun açılmasındaki neden kendimize biraz zaman yaratmak, başka projelerle ilgilenebilmek...

Aynen dediğin gibi Valla benim için üstün körü bir şey değil bu kendi yaptığım işin yanında 2-3 saatimi almayacak bi olay, zaten seri çalışmayı öğrenmiş biride bunun bu kadar süreceğini bildiği için bu işin sancılı olmayacağını bilir o yüzden 80 kanal açma yönteminde falan sıkıntı çekmeyen insan için bu işler sorun değil diye düşünüyorum, teklifde çok iyi ki zaten serkan abide memnun kalırsa talihli kişiyi mennun eder zaten.

Pc başında minumum 4-5 saat kalıyorum günlük, öğrenciyim bin lira extradan gelire eve dahi çıkarım.
Şu anda çoklu kanal üzerine çalışıyorum günlük gelirim 6-10 dolar arası değişiyor. Ortalama 50 kanalım var.
Yarı iş yarı fiyatına(Yada uygun bulduğunuz) 40 kanal hiç aksatmadan yaparım. [MENTION=1]Muslera06[/MENTION]

küçük bi hesap yaptım. aylık 2400 kanal ediyo ya. hadi bi sorun oldu. 2 bin kanal olsun. kanallar da ben kötümserim biraz. 2 hafta ayakta kalsın. Kanal başına günlük 0,3 dolar gelse. Kötümserim dedim ben ama. :)
0,3x2000x14 gün= 8400 dolar ediyo. Temiz :) Denemek lazım. Aynıyı konuyu mu açsam napsam :)

Edit: rakamlar düzeltildi :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri