Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Yüklenecek videoları sizmi vereceksiniz ?
aylık 2.500 lira + ssk + yemek + adsl ücretini verirsen yaparım.
aylık 2.500 lira + ssk + yemek + adsl ücretini verirsen yaparım.
konuyu baltalamak istemiyorum ama. Neyse baltalamicam![]()
Evet yuklenecek video kategorilerini biz verecegiz,siz indirip yukleyeceksiniz.Yüklenecek videoları sizmi vereceksiniz ?
Ben is veriyorum sevgili arkadasim,bu isi kaca yaparsinzi diye fiyat sormuyorum.aylık 2.500 lira + ssk + yemek + adsl ücretini verirsen yaparım.
Baltalasana lütfen!
Merak ettim gerçekten...
Bekliyorum!
Hangi is kolay arkadasim ? Hayattda emek verilmeden kazanilan bir is kategorisi soylermisinparasını geçtim. her gün gün 80 kanalı kendin açıcan. videoları indirip kendin upload edicen. kontrol edicen sonra kanalı. her gün bu işi tekrar etmek adamın ömründen götürür. Şunu söylim bir kişinin yapacağı iş değil zaten. Şahsen ben kendime 80 kanal açsam. 5-6 kategoride her kanala 100 video atıcak şekilde abartmıyorum, yarım saatte 8 k video rahat bulurum. etiketleme sorun değil. adwords ve spyfu'dan etiketleri bulup sabit ekleriz. Aylık kazancım da tahiminime göre 2-3 bin dolar olur.
Şimdi sorcaksınız o kadar kazanıyo musunuz? Kazanacam da, spama düşüyoz hemşerim, 13 kanalım vardı. 1 haftada günde 35-40 dolara çıktım. Her gün de kazancım git gide artıyodu. Şaaak diye spama düştük.
Şuan tek kanalla ilerliyom ve şansıma gene bu ay tek kanaldan 215 dolar kazandım. Bence problem çok kanal açıp video atmakta değil, bu kanalları nasıl spama düşürmeyecez ona bakmak lazım.
Cümlelerim biraz devriktir. İdare edin artık![]()
parasını geçtim. her gün gün 80 kanalı kendin açıcan. videoları indirip kendin upload edicen. kontrol edicen sonra kanalı. her gün bu işi tekrar etmek adamın ömründen götürür. Şunu söylim bir kişinin yapacağı iş değil zaten. Şahsen ben kendime 80 kanal açsam. 5-6 kategoride her kanala 100 video atıcak şekilde abartmıyorum, yarım saatte 8 k video rahat bulurum. etiketleme sorun değil. adwords ve spyfu'dan etiketleri bulup sabit ekleriz. Aylık kazancım da tahiminime göre 2-3 bin dolar olur.
Şimdi sorcaksınız o kadar kazanıyo musunuz? Kazanacam da, spama düşüyoz hemşerim, 13 kanalım vardı. 1 haftada günde 35-40 dolara çıktım. Her gün de kazancım git gide artıyodu. Şaaak diye spama düştük.
Şuan tek kanalla ilerliyom ve şansıma gene bu ay tek kanaldan 215 dolar kazandım. Bence problem çok kanal açıp video atmakta değil, bu kanalları nasıl spama düşürmeyecez ona bakmak lazım.
Cümlelerim biraz devriktir. İdare edin artık![]()
Dedim ya herkesin fikrine saygım vardır bu da senin fikrin!
Bu baltalamak değil bu arada hiçte kızmadım bu yorumuna.
kızmayacağını biliyorum zaten. Belki baltalamak kelimesini yanlış yerde kullandım ama, ayıptır söylemesi bunu yapıcak kişinin işi zor. Adamın ömründen götürür. Ben eskiden inşaatta iskelede çalışıyodum. günde 10 saat. Deli gibi yoruluyodum ama dinç kalıyodum. Şu Serkan abinin verdiği işi görünce gözüm korktu valla ne diyim.![]()
İş dikkat ve devamlılık gerektiren bişiy.
Yapılmayacak birşey mi? Hayır değil...
Ben şu an 3 sunucu ile zaten günde 40 kanal elimi kolumu sallaya sallaya açıyorum...
Konunun açılmasındaki neden kendimize biraz zaman yaratmak, başka projelerle ilgilenebilmek...
Bu gece basvurulara gore gorusme yapacagim 1-2 kisi ile.Bu gece belli olur yani.Son Durum nedir..Başvuru sonucu ne zaman belli olur.?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.