Sabit Maas ile Calisacak Eleman Alinacakdir.(Calismasina gore +SSK)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
küçük bi hesap yaptım. aylık 24 000 kanal ediyo ya. hadi bi sorun oldu. 20 bin kanal olsun. kanallar da ben kötümserim biraz. 2 hafta ayakta kalsın. Kanal başına günlük 0,3 dolar gelse. Kötümserim dedim ben ama. :)
0,3x20 000x14 gün= 84 bin dolar ediyo. Temiz :) Denemek lazım. Aynıyı konuyu mu açsam napsam :)

Matematikten çaktın dimi hep?
80 * 30 = 2.400

Matematikten çaktın dimi hep?
80 * 30 = 2.400

pardon. mouse'a çok seri basmışım demek ki. Atın bi sıfır :) aylık 8400 dolar. maşallah :)

Rica ediyorum matematiğime laf atma. Ben liseden sonra sayılarla değil, sembol ve harflerle matematik işlemleri yapmaya başadım. Abuk sabuk formüller, difreransiyel denklemler, lineer cebir, teoriler, istatistiksel programlamalar filan. Unuttuk valla 4 işlemi :).

küçük bi hesap yaptım. aylık 24 000 kanal ediyo ya. hadi bi sorun oldu. 20 bin kanal olsun. kanallar da ben kötümserim biraz. 2 hafta ayakta kalsın. Kanal başına günlük 0,3 dolar gelse. Kötümserim dedim ben ama. :)
0,3x20 000x14 gün= 84 bin dolar ediyo. Temiz :) Denemek lazım. Aynıyı konuyu mu açsam napsam :)

İyi diyon hoş diyonda işte o kanalların adsensi nolacak :D 20 bin kanal diyorsun bak 500 kanal sınırı var zaten 10 adsense açıçaksın ki onunda 2 hafta da tüm hepsinin sınırı dolmuş olacak sonra ?

+ kanallarda bol sıfır var :D 80x30 = 2400 2 bin kanal de gene 4 adsense.

Abi bu durum senin için aşırı riskli değil mi?
İşi alacak arkadaş günde 4 farklı VDS'den 20'şer kanal açsa 30 günde aynı VDS'den İP'den 600 kanal açılmış gözükecek Youtube'un son günlerde kanal patlatma hevesi de göz önüne alınırsa kendini de düşünmelisin bence özellikle VDS konusunda sıkıntısı olmayan birinin işi alması senin içinde daha iyi olur gibi geldi bana

2 aydır işin içindeyim 40 Kanal açıp adam gibi video yükleyemedim hemde en az 14 saat pc başındayım :D işi alacak olan arkadaş gerçekten sabırlı olması lazım . gerçi kendini bu işe verirse aylık 2000 lira için değer yani . benim şahsi düşüncem bu 80 kanalı 20 20 20 20 olarak 4 arkadaşa verip aylık 500 tl maaşla çalıştırırdım

Abi bu durum senin için aşırı riskli değil mi?
İşi alacak arkadaş günde 4 farklı VDS'den 20'şer kanal açsa 30 günde aynı VDS'den İP'den 600 kanal açılmış gözükecek Youtube'un son günlerde kanal patlatma hevesi de göz önüne alınırsa kendini de düşünmelisin bence özellikle VDS konusunda sıkıntısı olmayan birinin işi alması senin içinde daha iyi olur gibi geldi bana

Hayir birsey olmaz kanal sayisi konusunda.

Ayrica Lutfren Konu disinda mesaj yazanlar buna son versin,Geyik bolumune konu acip orda yazisabilirsiniz.

pardon. mouse'a çok seri basmışım demek ki. Atın bi sıfır :) aylık 8400 dolar. maşallah :)

Rica ediyorum matematiğime laf atma. Ben liseden sonra sayılarla değil, sembol ve harflerle matematik işlemleri yapmaya başadım. Abuk sabuk formüller, difreransiyel denklemler, lineer cebir, teoriler, istatistiksel programlamalar filan. Unuttuk valla 4 işlemi :).

http://inciswf.com/1277738426.swf

ha bu arada bir daha postlarının tamamını bold yazmazsan sevinirim. Bugün kimseyi banlamak istemiyorum.

görev alıcak arkadaşa başarılar şimdiden gerçekten işi zor olacak

Böyle birşeyi kabul edenin aklından şüphe ederim açık ve net :D

arkadaşlar baya şaka-muhabbet edildi ama şunu unutmayın :

Asgari ücretin 2,5 katı maaş + %50 sigorta bedeli verilecek = 2350 tl para yapar nerdeyse

bir devlet memuru maaşı ...

Sizce küçümsencek paramı ????

bu para ile 4 çocuk okutan + kira veren + ev geçindiren abilerim var .....

günde 6-8 saati pc başında boş boş geçiren genç kardeşlerimiz için süper para ....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri