yazık cidden yazık ben 17 yaşındayım böyle çocukca şeyler yapmıyorum , insan 7 sinde neyse 70'indede odur ne kadar karaktersiz insanlar varmış...
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
sen kategoriyi söylede onların ofis hayatını sona erdirelim !!!
Merhaba Arkadaşlar
Akşam bir üyemiz mesaj attı. Ofis açtığını 7 kişilik ekip kurduğunu söyledi. Benide davet etti. Bende hayırlı olsun dedimSandım ki 7 arkadaş toplanmış ofis açmış spam felan yapıyorlar. Görüşme ilerleyince anladım ki elemanlar çalıştığı kategorilerinde telif atmak için toplaşmışlar
Kanallarını kopyalayan diğer arkadaşları sahte telif atarak indiriyorlar. Banada yardımcı olabilirlermiş bu konuda
![]()
![]()
Birazdan görüşme kayıtlarını ekler@%1;im. Normalde banlayıp geçecektim ama sizde görün istedim. 7 tane aciz varlık toplanmış telifleşiyorlar. Küfür etmeden düşüncelerinizi belirtebilirsiniz bu konuda.
Unutmadan Başrol Oyuncumuz [MENTION=25855]SedatAydin[/MENTION]
Beni engelleyemezsiniz diyor son mesajında. Böyle bir uğraşımız derdimiz yok zaten. Kimsenin karakterini değiştiremeyiz.
Kanallarıma dadanan belkide bu ********ler nerden bileyim.. Hakkı olmadığı halde telif veya flag atanın eli kırılsın,çok ağır bi laf oldu ama damarıma bastılar şu günlerde....
zaten aylık 30 bin geliyor 7 kişi bölüşüyoruz 20 tl mi çıkmıcak
adamsın yawlan yavş..k keyfimizi bozacağını mı sanıyorsun ben açtım barça atletico maçını izliyorum maç daha zevkli neyse by
[MENTION=9224]mNote[/MENTION] [MENTION=7769]Serk@nYT[/MENTION] [MENTION=10082]Incubus[/MENTION] @%1;
ALLAH RIZASI İÇİN ŞU ÜYELİKLERİ 300 TL YAPIN. BAKALM "20 TL VERİP YİNE SÖVERİM DİYEBİLECEKLER Mİ.." ÜYELİĞİ 300 TL YAPTIKDAN SONRA AKTİF ÜYELERİNDE ÜYELİKLERİ DÜŞSÜN. BEN DAHİL HERKES ÜYELİĞİNİ AKTİF EDEBİLMEK İÇİN 300 TL ÖDESİN. ŞU ERGENLERDEN KURTULALIM ARTIK.
duyulmamış küfürleri etmeye başlayacağıma söz veriyorum.konu +18 olsun adama istediğimiz kadar sövelim izmirde olsa ofisine arkadaslarla ugramak isterdim hocam arkadaşlar var bizim burda karaktersiz insanları cok severler tanışırdın onlarla![]()
Serkan abi yeme beni bırak terbiyesizlik yapma benim ağzımı açtırma şimdi telefondan yapılan hiçbirşey kanıtlanamaz sende bunu bile bile koy diyorsun çok kurnazsın ya ömer abilere kim ögretti ömer abide benim abim hayatınız milletti dürtmek olmuş benim adımda sedat sa herkez görecek youtubede öyle şeyler yapıcam ki video bile koyacam aylar geçecek diceksiniz harbidende yaptı burda VinersHD isimli 600 bin aboneli vine kanalları arkadaş vardı yardım istedi 300 tl vericem dedi kanalını kurtardım adamın ve bana kanalı açılınca dediği şey şu sen açmadın onlar açtı dedim öylemi tamam öyle olsun 3 gün sonra yine gümlettim kanalını böyle ********ler oldukça ekibimiz yılmaz bitmez bunlarla uğraşır benim dinlemeyenlerin hepsi bu siteden banlanmamak için bişi diyemiyorlar çocuk deiliz bu sitedeki 3. üyeliğim merak etmeyin bugün banlanırsam yarın 4.üyelikle gelicem tekrar enayiler çok nasılsaen fazla 20 tl veriyorum
zaten aylık 30 bin geliyor 7 kişi bölüşüyoruz
20 tl mi çıkmıcak
![]()
lan yavş..k keyfimizi bozacağını mı sanıyorsun ben açtım barça atletico maçını izliyorum maç daha zevkli neyse by
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.