Hocam bakın beni yanlış anlamayın, ben demiyorum bu kişi %100 haklı. Kişi ile görüştüğümde insan bir uyarır dedim, ancak Emekthor kardeşimin açtığı konu sonrası çizgi film piyasasının halini biliyorsunuz. Benim videolar bile hava da uçuştu. Kişi bana videosunun yüzlerce kişi tarafından çekildiğini söyledi. Daha önce uyarıda bulunuyormuş ve ondan sonra telif atıyormuş silinmezse video. Ancak yüzlerce kişi videoyu yükleyince mecbur kaldım diyor. Objektif olarak baktığımda sizde haklısınız oda haklı. Ancak terazi koysak, kişisel fikrim o kişi biraz daha ağır basıyor. Lütfen sizde önce bir düşünüp öyle durumu değerlendirin. Bakın benim attığım videoları kaç kişi yükledi hiç bilmiyorum. Tom&Jerry, Curious George, Chip and Dale, Donald Duck. Ben bunlara telif nasıl atayım, youtube kabul edermi zaten? Adam diyor ki benim videonun düz hali youtube da bir ton yerde var, ancak adsense ile çalışıyorsanız dünya geneli veriyor. Partner vermiyormuş. Bu yüzden ordan çeksinler diyor. Olay bu kadar basit. ZAten adamın videosunun normal halleri her yerde var biraz mantıklı olun lütfen