Sahte telif yollayan [email protected]

• Kullanıcı alperenuzun
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kapatılan Hesaplar & Ban Sorunları
Aynen hepimiz salakmisiz.Niye bi Titanic filmi gibi en cok izlenecek seylerin basina "Selaymun Aleykum,iyi seyirler" Sonunada "Hadin Allaha Emanet Olun" diye ekleme yaparak adamlarin filmlerini haklarini sahiplenmedikki.Vay akilsiz basimiza vay..

Kanallari yazin lutfen yoksa bu gece oturacam ne kadar Tom Jerry var hepsine ben gonderecem 100 lerce telif.

.....

Hocam bakın beni yanlış anlamayın, ben demiyorum bu kişi %100 haklı. Kişi ile görüştüğümde insan bir uyarır dedim, ancak Emekthor kardeşimin açtığı konu sonrası çizgi film piyasasının halini biliyorsunuz. Benim videolar bile hava da uçuştu. Kişi bana videosunun yüzlerce kişi tarafından çekildiğini söyledi. Daha önce uyarıda bulunuyormuş ve ondan sonra telif atıyormuş silinmezse video. Ancak yüzlerce kişi videoyu yükleyince mecbur kaldım diyor. Objektif olarak baktığımda sizde haklısınız oda haklı. Ancak terazi koysak, kişisel fikrim o kişi biraz daha ağır basıyor. Lütfen sizde önce bir düşünüp öyle durumu değerlendirin. Bakın benim attığım videoları kaç kişi yükledi hiç bilmiyorum. Tom&Jerry, Curious George, Chip and Dale, Donald Duck. Ben bunlara telif nasıl atayım, youtube kabul edermi zaten? Adam diyor ki benim videonun düz hali youtube da bir ton yerde var, ancak adsense ile çalışıyorsanız dünya geneli veriyor. Partner vermiyormuş. Bu yüzden ordan çeksinler diyor. Olay bu kadar basit. ZAten adamın videosunun normal halleri her yerde var biraz mantıklı olun lütfen

Kardeşim Neyin savunması bu bi anlat herkez dinlesin ? Koskoca Warner o video için milyar $ harcıyor bizim emine gidip arasına 5 saniye kendi cocugunu koyunca onun mu oluyor bu video ? hadi bi git işine şu kişiliksiz şahısı kimseye savunma şurada..

Hocam bakın beni yanlış anlamayın, ben demiyorum bu kişi %100 haklı. Kişi ile görüştüğümde insan bir uyarır dedim, ancak Emekthor kardeşimin açtığı konu sonrası çizgi film piyasasının halini biliyorsunuz. Benim videolar bile hava da uçuştu. Kişi bana videosunun yüzlerce kişi tarafından çekildiğini söyledi. Daha önce uyarıda bulunuyormuş ve ondan sonra telif atıyormuş silinmezse video. Ancak yüzlerce kişi videoyu yükleyince mecbur kaldım diyor. Objektif olarak baktığımda sizde haklısınız oda haklı. Ancak terazi koysak, kişisel fikrim o kişi biraz daha ağır basıyor. Lütfen sizde önce bir düşünüp öyle durumu değerlendirin. Bakın benim attığım videoları kaç kişi yükledi hiç bilmiyorum. Tom&Jerry, Curious George, Chip and Dale, Donald Duck. Ben bunlara telif nasıl atayım, youtube kabul edermi zaten? Adam diyor ki benim videonun düz hali youtube da bir ton yerde var, ancak adsense ile çalışıyorsanız dünya geneli veriyor. Partner vermiyormuş. Bu yüzden ordan çeksinler diyor. Olay bu kadar basit. ZAten adamın videosunun normal halleri her yerde var biraz mantıklı olun lütfen

Hocam o kişi nasıl ağır basıyor? Hakkı olmayan bir şeye kendi videosunu koydu diye mi ağır basıyor.

Abicim o zaman çek bir özgün video. Ben o özgün videonun içerisinde 5 snlik bir videomu ekleyeyim. Bana deme adam videomu çaldı onu daha çok haklı buluyorum de.

Saçmalayın arkadaşlar ya. Kendisine ait olmayan bir şeyle kimseye telif atamazsın atarsan sonucuna katlanırsın bitti gitti.

Yalan. Bu kisi bundan cook uzun zaman once dahi forumda bi kac kisiye telif atmisti. Uyardigi falan yok yani.

Benim senin yazdigina bi sozum yok rahat ol ustad.Sadece bu arkadasin yapmaya calistigi sahiplendigi konuya karsi yazdim.seni ndusuncelerinle filan bir sorunumuz yok rahat ol.

Kaldiriyormu telifi kaldirmiyormu onu sen bi ogren.Kaldirmiyorsa gerek ben gerekse forum olarak ne gerekiyorsa yapalim arkadasim.

Bundan sonra boyle haksiz yere telif yiyen varsa yazsin forum iel birlikde hareket edip ne gerekiyorsa yapalim.Ama sakin su telif atti bana diye kanitsiz kureksiz konu acmayin sizin caniniz yanar.

Şuan kaldıracağını söyledi hocam . Zaten bi kaç mesaj önce yazdım kaldıracakmış diye . Kanıtsız değil hocam fotoğrafınıda attım ve başka ne gerekiyosada atarım :)

@daralll abi sen 1 yıldır bu işin içinde o falan demiştin. Kanallarını biliyorsundur atsana. Bekliyor bak herkes.
kanallarını ben bilmiyorum çünkü telif attığı ana gmail de videosu yok ama geçen hafta telif yiyip de konu açan ,sonra telifi geri çektirten biri vardı,o bir iki kanalını biliyordu sanırım...

bunlar varya ne desem az ya insan ziyani akılları sadece sahte telif gibi şikayet gibi fesatlığa yarayan insanlara acayip ayar oluyrm çıldırtıyorlar insanı video senin olmadığı halde nie sahte telif atarsınki ebe akılsız insan bırak ikiniz birlikte kazanın ne olacak telif atarak rakip eleyeceklerini zannediyolar beyinlerini uzay boşluğuna bırakmış varlıklar yaw

Varya aşırı saçmalımışsınız..

Eyvallah hocam. Benim 5 tane kanalım kapandı bu kişinin telifleriyle. Ancak ben bu duruma objektif bakabiliyorsam, adil bir tutum gösterebiliyorsam; ne mutlu bana. Benim terazimde kişi haklı, sizinkin de kişi haksız. Ama bu duruma saygı göstermekten başka çare yok.

Bu konuda varya bu kişiyi savunanlarıda banlamalısınız. Fikir zikir aynı. Böyle olmaz bu iş böyle gitmez.

Bakın beni az çok tanıyan tanır spam yapmam. Ama bu konuya hakikaten uyuz oldum. Yazık ya..

Şuan kaldıracağını söyledi hocam . Zaten bi kaç mesaj önce yazdım kaldıracakmış diye . Kanıtsız değil hocam fotoğrafınıda attım ve başka ne gerekiyosada atarım :)
Okey kalkarsa sorun yok.Kalkmassa gereken neyse yapacagiz.

Bu Telif atan kisi tarafindan bugunden sonra telif yiyen olursa baska direk bu konuyu hortlatsin yeter.Ama kanitiniz kureginizle.

Okey kalkarsa sorun yok.Kalkmassa gereken neyse yapacagiz.

Bu Telif atan kisi tarafindan bugunden sonra telif yiyen olursa baska direk bu konuyu hortlatsin yeter.Ama kanitiniz kureginizle.

İlgin için teşekkür ederim abi kaldıracakmış öyle dedi .

Eyvallah hocam. Benim 5 tane kanalım kapandı bu kişinin telifleriyle. Ancak ben bu duruma objektif bakabiliyorsam, adil bir tutum gösterebiliyorsam; ne mutlu bana. Benim terazimde kişi haklı, sizinkin de kişi haksız. Ama bu duruma saygı göstermekten başka çare yok.

Ya ağır saçmalıyorsun ya bu şahısla ilgin var bırak şimdi bu objektifi subjektifi.Kendine ait olmayan birşeyle insanları mağdur etmenin neresine iyi niyetli bakıcaz.

Lutfen biraz mantik ya. Simdi sen kendin bi video cekmis olsan ve ben o videoya kendim 2-3 saniye bisey ekleyip tekrar upload etsem sesini cikartmayacakmisin? 2-3 saniye ekledin telif haklari senin oldu mu diyeceksin? Ne objektifliginden bahsediyorsun?

Vallahi Elimdeki bir botla 1000'den fazla,Farkli mail,farkli isim,farkli kanallardan telifi attigimda,Kanal sahibi hangisine itiraz edecegini sasirir.Yani illa ekmeginizle oynatacak,yapmak istemedigimiz seyleri bize yaptiracaksiniz.

Koskocaaaa youtube dar geldi 3-5 kisiye vallahi helalll.

aboo :D

---------- Mesaj saat 21:51:09 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 21:49:45 civarında gönderildi. ----------

İşin kötüsü karşı bildirim hakkıda sakat. Yani video onunda değil telif yiyeninde değil. Bu gibi durumlarda geri bildirim yapmak kanalı kapattırabilir. Dikkatli olmak lazım.

yok be arkadaş ben 2 aydır pepe videosunu trtye karşı bildirimde bulunuyorum nolur diyesürekli red ediyorlar birşey olmuyor :D

Ya ağır saçmalıyorsun ya bu şahısla ilgin var bırak şimdi bu objektifi subjektifi.Kendine ait olmayan birşeyle insanları mağdur etmenin neresine iyi niyetli bakıcaz.

Bence de bu kişinin o kişiyle bir bağlantısı var,adam utanmasa çekip oynatmış diyecek yaw:confused:

Valla arkadaşlar bravo hepinize. Bu nasıl bir şeydir ya, benim 5 tane kanalım kapandı diyorum kimisi savunanı da banlayın diyor kimisi ilgin var diyor kimisi git işine diyor. Tebrik ederim sizleri. Ben telif nasıl yollanır onu bilmiyorum ancak sizin takındığınız durum hiç hoş değil. Benim düşüncemi haksız görmeniz bu şekilde iftira niteliğine varacak cümleler kurma hakkına sahip olduğunuz anlamına da gelmiyor. Bu kişi telifi çekecektir, ancak videosunu silmenizi rica edecektir. Konu sahibi arkadaş gelir buraya yazar, çünkü bana da aynı şeyleri söyledi. Ancak siz konuyu benim kişiyle bir ilgim olduğuna getirdiniz ya, hak geçer

aynı kişiden telif yiyenler bundan sonra da olacak,adım gibi eminim :D
konu açmadan gitsin direk mail atıp geri çektirsin...
emine de bir zahmet en azından ekran görüntüsünü de değiştirsin de botla çekerken millet anlasın...

aboo :D

---------- Mesaj saat 21:51:09 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 21:49:45 civarında gönderildi. ----------

yok be arkadaş ben 2 aydır pepe videosunu trtye karşı bildirimde bulunuyorum nolur diyesürekli red ediyorlar birşey olmuyor :D

Hocam bende ayyapım karşı bildirimde bulundum kanal uçtu:o Heralde kanaldan kanala değişiyor:D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri