Sahte telif yollayan [email protected]

• Kullanıcı alperenuzun
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kapatılan Hesaplar & Ban Sorunları
Telifci şerefsizler coştu. Az önce bi dizi kanalıma telif geldi, 2 tane bir 1 tane de yarım saat sonra. Kanalı videoları gizledim mecbur. Allah belalarını versin, kazandıklarını yiyemeden fitil fitil burunlarından getirsin ne diyeyim.. Yayın hakları sahibi dizi karışmıyor bu duruma, sanane, ne çekememezlik bu arkadaş.

Allahtan Türkçe içerik çalışmıyorum.

Telif yiyorsamda milyon dolarlık şirketlerden telif yiyor kanallar :D

yalnız gerçekten merak ettim biri hayrına şu kanalları yollasada incelesek.

yabancı içerikte direk offical kanaldan video spamlıyorum yine de telif atmıyorlar....türkçeye mecbur kalmadıkça bulaşmayacağım.

Bende bekliyorum su vatandasin kanallarini, birisi burdan yada ozelden beni aydinlatabilir mi?

Banada telif atmıştı.

LG-P705 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hocam hangi ülke denediysem bana çoğunlukla official kanaldan telif geliyor tanınmazsan zaten yabancıda video görüntüleme de çok az oluyor ama türk dizi birden patlama yapabiliyor medcezir mesela adam bir videousna telif vermeyi unutmuş :D 256 k görüntüleme almış bu saaten sonra kanal kapansa ne olur benim 10 kanal o kadar almıyor :D

Abi ben geçen diyordum sonra başka muhabbetler olunca anlaşınca emine hanımla biz editledim msjları
ben sana kalalları bulurum onun olayı ne msjla bildiririmde sana yapılması gereke operasyonlarda Ytpara Özel harekat olarak arkadaşlarla hazırızda bulduklarımı gece yollarım abi [MENTION=1]Muslera06[/MENTION]

Not .Bütün tom jerry ler olmaz arada güme gitmeyelim bizde :D

Bende bekliyorum su vatandasin kanallarini, birisi burdan yada ozelden beni aydinlatabilir mi?
bir kanal aç,botla tom ve jerry leri spamla denk gelir bir tanesi :D
telif yiyince anlarsın ...kanalının mailinden telif atmıyor.bütün tom ve jerry leri izlemen gerekir youtube da...

Abi ben geçen diyordum sonra başka muhabbetler olunca anlaşınca emine hanımla biz editledim msjları
ben sana kalalları bulurum onun olayı ne msjla bildiririmde sana yapılması gereke operasyonlarda Ytpara Özel harekat olarak arkadaşlarla hazırızda bulduklarımı gece yollarım abi [MENTION=1]Muslera06[/MENTION]

Not .Bütün tom jerry ler olmaz arada güme gitmeyelim bizde :D

Kanalini bulunca, benim mesajimi da alintilayarak paylasirsan cok memnun olurum.

bir kanal aç,botla tom ve jerry leri spamla denk gelir bir tanesi :D
telif yiyince anlarsın ...kanalının mailinden telif atmıyor.bütün tom ve jerry leri izlemen gerekir youtube da...

Genelde 4k yada 2k cozunurluklu tarzi basliklar kullaniyor. O sekilde bulunabilir.

Arkadaşım telif attığın video tom ve jerry videosu . Sen bu videonun telif haklarına sahip olduğunumu düşünüyorsun ? Bu forumdan olduğunu duydum . Karşı telife cevap veremeyeceğinden ne yapacaksınız bakalım .

KZJ98g.png

edit//kanal bilgisi

Allah yardımcın olsun artık .
ayın 20sindeki maillerini kontrol edip buraya yazar mısın sana uyarı maili atıp atmadığını

Buna ben ne diym bayan demeye utanıyorum banada telif atmıştı devam et istediğin kadar telif at ama şunu unutma telif atarsan karşılığınıda bulursun rahat ol kasma kendini ;)

bu kişinin allah belasını versin, açtığım kanallara sorgu sual etmeden telif gönderiyor.ne biçim bir yaratık bu adi şerefsiz... emekleri boşa veriyorlar adam bir de videoların içine I love you tom jerry falan video koymuş bu kişinin başka hesaplarıda var pink panther , tom and jerry , Arkadaşlar Bu kişinin geçenlerde 130 kanalını 2 gün de kapattırdım. adam halen kaç kategoride devam ediyor nası lyetiştiriyor anlamıyorum. CMLCNTV Bunu youtube yazın bu kişi tüm videolarını bulup şikayet edin. 4 kanalımı kapattırdı buna karşılık 130 kanalını kapattırdım.

.....

Genelde 4k yada 2k cozunurluklu tarzi basliklar kullaniyor. O sekilde bulunabilir.
Hocam demeyin öle :D şimdi önüne gelen 2-4 k video çeker birde sahte telif basar konudanda ders almazlar arkadaşlar bakın hepinize söylüyorum bulduğunuz her 2-4 k ya kafamıza göre sakın telif atıp yayınlamayalım burda kadının videoları tamam 2-4 k ama çocuk videosu var içinde neyse onuda geçtim bizlerinde 2-4 k kanalları var sakın bu eminenin ayşenindir diye önüne gelen telif basmak gibi hataya düşmesin bizim kanallar patlar gider sıkıntı olur sonra :D
Forumu takip ediyor çoktan kanalı gizliye almıştır :D

Valla gizlemiş hocam bu arada farkettimki benim kanaldan 5-10 video youtube topik olmuş bin aboneli biyerde inşallah ilerde izlenim olarak fayda sağlar :D
onunda topikte videolar vardı gizlenmiş hep
inannın bende daha yeni 3-4tl kazanmaya başladım günde tl olarak yani :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri