Selçuk Akkuşu Tanıyan Var mı

Selçuk Akkuş Size Olan Borç/Borçlarını Ödedi Mi

• Kullanılan toplam oy
    22

askbahcesii

Kayıtlı Üye
arkadaşlar 10- 15 gün önce selçuk akkuşa 100 tl verdim acil lazım dedi ihtiyacım falan var dedi daha önce de bir alış verişimiz olduğu için güvenip parayı yolladım anlaşmamız ertesi gün ödemeyi yapacağı yönündeydi ama halen parayı yollamadı. forumdan bu arkdaşla konuşan görüşen varsa lütfen söylesin kendisine aksine şikayet konusu açacam böyle insanlar yüzünden gerçekten ihtiyacı olanlara ulaşamıyoruz.çok büyük bir para olmadığı için göndedim ama iyi niyetimi böyle kötüye kullanması hiç iyi değil. umarım bir an önce yaptığı hatanın farkına varır yaptığının yanlış olduğunu anlar

Konuya anket eklenmiştir böylece kaç kişiden borç istediği ortaya çıkacaktır

Son düzenleme:
arkadaşlar 10- 15 gün önce selçuk akkuşa 100 tl verdim acil lazım dedi ihtiyacım falan var dedi daha önce de bir alış verişimiz olduğu için güvenip parayı yolladım anlaşmamız ertesi gün ödemeyi yapacağı yönündeydi ama halen parayı yollamadı. forumdan bu arkdaşla konuşan görüşen varsa lütfen söylesin kendisine aksine şikayet konusu açacam böyle insanlar yüzünden gerçekten ihtiyacı olanlara ulaşamıyoruz.çok büyük bir para olmadığı için göndedim ama iyi niyetimi böyle kötüye kullanması hiç iyi değil. umarım bir an önce yaptığı hatanın farkına varır yaptığının yanlış olduğunu anlar

banlandı zaten şikayet konusu açmana gerek yok kim olursa olsun özelden pm atan para isteyen reelden tanımadıgınız kimselere borç para falan vermeyin hırsızlıgın yöntemi değişti artık önce güven verip sonra çok zor durumdayım vs diyerek borç istemeler sonra yok olmalar moda olmuş

Arkadaş dolandırıcı Allah kuran kitap diyerek herkesten borç istiyor.Baya bir arkadaşı bu şekilde dolandırdı.Sizden ricam birleşip savcılığa şikayet edin toplu halde daha kısa sürede sonuç alabilirsiniz.1 tl bile olsa bunlara para bırakmayın

daqha once de bu elemanın böyle vukatları vardı diye hatırlıyorum. geçmiş olsun. umarım paranızı alırsınız. sık sık borç isterdi benden de kendisi .

Arkadaş dolandırıcı Allah kuran kitap diyerek herkesten borç istiyor.Baya bir arkadaşı bu şekilde dolandırdı.Sizden ricam birleşip savcılığa şikayet edin toplu halde daha kısa sürede sonuç alabilirsiniz.1 tl bile olsa bunlara para bırakmayın

desenize paramızın üzerine yattı uğraşacak zamanım yok ve hiç sevmem savcılık adlive vs.yoksa uğraşırdım yani

---------- Spam Engelliyici 21:38 ---------- Önceki Mesaj 21:36 ----------

daqha once de bu elemanın böyle vukatları vardı diye hatırlıyorum. geçmiş olsun. umarım paranızı alırsınız. sık sık borç isterdi benden de kendisi .

allahtan daha fazla istemedi isteseydi yollayabilirdim bazen çok iyi niyetli olabiliyorum

---------- Spam Engelliyici 21:42 ---------- Önceki Mesaj 21:38 ----------

numara da yazmış skype ye daha yeni farkına vardım gerçek numarası mıdır acaba [MENTION=9927]severall[/MENTION] [MENTION=14364]Trainer[/MENTION] @

1VQ2QG.png

Benden de para istemişti ama olmayan zamana denk gelmişti.Efendi birine benziyordu.

Bana ve bir çok arkadaşa borcunu ödedi dolandırcı demeyin lütfen

Benden de İstemişti. Benimde Olmayan Zamanıma Denk Gelmişti Gönderememiştim. Hatta Bir İçerik Bile Satmaya Çalıştı da O Vakit İhtiyacım Olmadığı için İlgilenmemiştim. Hatırladığım ve Söylediği Kadarı ile Öğrenci Kendisi. Şayet Gerçekten İhtiyacı Olup da Böyle Bir Yola Başvuruyorsa Biraz daha İyi Niyet Gösterebiliriz Diye Düşünüyorum...

malesef bendende çok emrah ayakları yaparak para istedi
vermedim çünkü insan asla dini suistimal ederek allah kuran diyerek para istemez
ayıptır yaw

gerekli bilgi alındı

Son düzenleme:
bneden de aldı ıkı kere zor durumdayım dedım sonra gerı geldı abı borcumu vereyim dedı bn almadım kucuk mıktar dıye belkıde zor durumdadır ne dıyelım :(

Benden de istemişti vermemiştim. Zaten sürekli abi burs kartı filan diyordu.Bir şeyler satmaya çalışıyordu.Bu arada daha önce az miktarda göndermişim ama skype kayıtlarında yok, sadece gönderdiğim yazıyor :D önemli bir miktar değilmiş herhalde borç olmadan vermişim.

100-150 tl için neler yapıyorlar ya, en fazla kaç kişiden alacaksın böyle. Milleti 4 rakamlı dolandırsan tamam diyecem. Yazık ya !

Geçen bir kişi daha açmıştı konu.

bendende istedi vermedim. evimin kirası eksik 100 lira bulamadım. karıma çoluk çocuğumun yüzüne bakamaz oldum falan diyordu. enteresan bi durum

Bu arkadaş benden belki 4-5 kere istemiştir. Daha önce muhabbetim olmamaıştı hiç, 100 tl borç istemek için mesaj attı. Kimden ne koparabilirsem kar gibisibden.

50 kişi çarpta 100 den 5 bin 100 kişi çarpsa 10 bin.
sonuç banlandı aldıgı paraylada yeni bi üyelik alip konuya girip gülüyordur
gidip topluca Mahkemeye verin kücük miktar diyip geçiyorsunuz ama dolandırdıgı kişi sayisi fazla. 1-2 kişi mahkeme ugrasmaz 10-15 kişi toplu şekilde verimli sonuç alinir
dolandırılanlara geçmiş olsun.

desenize paramızın üzerine yattı uğraşacak zamanım yok ve hiç sevmem savcılık adlive vs.yoksa uğraşırdım yani

---------- Spam Engelliyici 21:38 ---------- Önceki Mesaj 21:36 ----------

allahtan daha fazla istemedi isteseydi yollayabilirdim bazen çok iyi niyetli olabiliyorum

---------- Spam Engelliyici 21:42 ---------- Önceki Mesaj 21:38 ----------

numara da yazmış skype ye daha yeni farkına vardım gerçek numarası mıdır acaba [MENTION=9927]severall[/MENTION] [MENTION=14364]Trainer[/MENTION] @

hocam numarasını bilmiyorum bi deneyin belki ulaşırsınız. ama böyle adamlarda numara bitmez :D

""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""
Merhaba abi
Sınav haftam işe gidemedim elimde bir içerik var abi elimde tek satabileceğim içerik bu kaldı almayı düşünürmüsün abim günlük iyi kazandıran bir içerik şu 1 hafta sınav haftası idare etsem yeter abi

Abim valla kazanamadım dersen ayın 6 dı burs günü iade ederim bir 100 150 lira yeter valla kuruş kalmadı 6 sında iade ederim
Telefonum 0538 814 72 33

""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""

diye mesaj atmıştı bana

bende kolay gelsin diyecevap yazmışım

arkadasın bana da borcu vardı gecen hafta ödedi "baskalarına kalan borclarımı da en kısa zamanda kapatcam" dedi. insan hata yapabilir aynı hatayı tekrarlayadabilir bugibi durumlarda tamam kımse aptalyerıne konmak istemez ama mal mülk de yalan beyler :( kendisini reelde tanımam etmem ama cok zor durumda olmadıgı da bilemeyizz.ins tüm borclarını kapatır ne diyelim:confused::confused:

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri