Serk@nYT Sahalara Geri Dönmüş

Serkan abi [MENTION=9224]mNote[/MENTION] forumdan kâr edemeyince seni co-admin yaptı. yakındada admin yapar. anlıyacağn forumu yavaş yavaş geri kakalıycak abi. tuzağa düşme :) :P

Son düzenleme:
Serkan abi [MENTION=9224]mNote[/MENTION] forumdan kâr edemeyince seni co-admin yaptı. yakındada admin yapar. anlıyacağn forumu yavaş yavaş geri kakalıycak abi. tuzağa düşme :) :P

o 5 dakikalığınaydı sadece, şuanda bak geri alındı görevden :D

Gönülllerin Admini o :D Kıymetlimissss :p

[MENTION=7769]Serk@nYT[/MENTION]

aha tekrar sarı olmuş . bu iş şu bi mavi bi sarı görünen elbise işine dönücek demedi demeyin. konuyu görmeyenler 2 ye bölünür şimdi.

-sarı değil mi bu
*yok abi kırmızı ne sarısı körmüsün :)) :=: :)

artık renklerinde geçerliliği yok yani :D (o elbise yaktı bizi)
bu arada co-admin'inimizin rengini geri verin lütfen :D

hayırlı olsun..ozaman radyo yayınlarına başlarsın yine abi :) [MENTION=7769]Serk@nYT[/MENTION]

Eski yönetimden özlediğimiz bir kişi daha var.
[MENTION=12033]daralll[/MENTION]ımız vardı birde
Yılların eskitemdiği moderatör:D

Ne güzel, adamları takır takır götürüyordu.
O varken youtube ta rahattı bu kadar güncelleme yapmak zorunda kalmıyordu.:D:D:D

Hoşgeldin [MENTION=7769]Serk@nYT[/MENTION] abim :) Şunuda söyliyim serkan abi özgüne önem veriyomuş Haberiniz ola ;)

Eski yönetimden özlediğimiz bir kişi daha var.
[MENTION=12033]daralll[/MENTION]ımız vardı birde
Yılların eskitemdiği moderatör:D

Ne güzel, adamları takır takır götürüyordu.
O varken youtube ta rahattı bu kadar güncelleme yapmak zorunda kalmıyordu.:D:D:D

Hahaha Youtube gibi kıyım yapıyordu arada :D Forum sayesinde çok hızlıydı bir aralar :D

nazar mı değdirdiniz ne yaptınız yine sarı olmuş :(

Benimde gözümde forumun en yüksek mertebedeki kişisidir.Bir nevi bu alemin cumhurbaşkanı denilebilir.O yüzden üyeliği platin olmuş admin olmuş zerre önemi yok.Beniö için bu kadar yüksek mertebede olmasının nedeni bana yardımı dokunmuş olması, yada bu işi herkese öğretmiş olması vs değildir.Nedeni mütavazi alçakgönüllü bir insan olmasıdır.Yerinde başka biri olsa eminim neler yapar ne havalara bürünürdü.Ama kendisinde bir gram ego, kompleks yok.Bence bir insanın gelip gelebileceği en yüksek mertebe budur.

Ben yonetici filan degilim arkadaslar bi ayar icin yetki verildi ona baktim o kadar.Sahalara dondugum filanda yok.Ilginiz alakaniz icin tesekkurler ama gorundugu gibi degil mevzu.
Saygilarimla. [MENTION=9224]mNote[/MENTION] su yetkiyi geri alirsan sevinirim.

---------- Spam Engelliyici 23:09 ---------- Önceki Mesaj 23:05 ----------

Oha Co-admin mi, ezik :cool:
Bir gun alayinizi birlikde ezecem ben sizin merak etmeyin. :D

Ben yonetici filan degilim arkadaslar bi ayar icin yetki verildi ona baktim o kadar.Sahalara dondugum filanda yok.Ilginiz alakaniz icin tesekkurler ama gorundugu gibi degil mevzu.
Saygilarimla. [MENTION=9224]mNote[/MENTION] su yetkiyi geri alirsan sevinirim.

serkan abi siz hernekadar görünürde admin olmasanızda, bizim gönlümüzün adminisiniz

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri