Ustad norveç hakkinda bir bilgim yok.Resimlerdende anlasildigi gibi genelde evler bu sekilde beton arme seklinde olur.Mutehatlik durumu icinde gayet iyi bir meslek avrupa icin.Insallah isteklerin gerceklesir.
22/02/2015 itibari ile de Camii insaatimizde gelinen son sokta asagidaki gibidir.Bende hafta ici komple insaatimizde calistim.Bana yazilan mesajlar filan olmus hafta ici hic donus yapamadim yorgunlukdan netede giremedim kusurabakmasin arkadaslar.Yine hafta icleri insaatdeyim Pencere ,kapi kaliplari yapilacak yani calisiyoruz arkadaslar bir an once kaba insaatini bitirmek icin.
Yapilan bagis miktarina gelince bu haftada yardim eden arkadaslar olmus dun aksam bi baktim hesaba sagolsunlar su ana kadar toplamda 15bin Tl gibi bir rakam toplandi.Butun bu yardimlari yapan dostlara arkadaslara cani gonulden cok tesekkurlerimi sunuyorum.Allah yaptiginiz bagislari kabul etsin,daim etsin insallah.Ayrica bu insaat surecimiz uzun bi surec,yani kabasindan sonra esas masraflar giderler cogalacak,bu sebele bu konumuz surekli burda olacakdir.Isteyen istedigi zaman gonlunden koptugu kadari ile yardimini yapmaya devam edebilir.Bende sizlere camii insaatimiz hakkinda her hafta yada 15 gunde bir resimlerle gidisat hakkinda bilgilendirme yapacagim.
Bize su an icin en onemli olan sey Turkiye'den kapi pencere icin fiyat verebilecek,fiyat alabilecegimiz yerler lazim.Bu konuda bilgisi olan yardimci olacak olan arkadaslar varsa Camii insaat planlarini gonderebilirim.Kaba insaatini yakinda bitirecegiz insallah.Ondan sonra ilk is kapi pencerelerin takilmasi olacagi icin oncelikle bu konuda fiyat alip en uygun yerden kapi ve pencereleri almamiz lazim.Bu konuda yardimci olacaklar varsa benimle iletisime gecebilirler.
Saygilarimla arkadaslar..