Serk@nYT'in Butun Ytpara Ailesine Bir Mesaji Var...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Minareye izin verilmemesi büyük bir saçmalık. Sonuçta lâik ülke olarak tanımlıyor kendisini Fransa. Fakat görüleceği gibi laiklikle uzaktan yakından alakaları yok. İslamofobik faşistler. Avrupada papaz,rahip maaş alıyorsa imamda atayıp maaş vermeleri lazım. Keza Türkiye içinde durum aynı. Cemevleride yazdıklarıma dahil. Ya hiçbirine destek olmayacaksın ya da hepsine tabi laiksen.

güncel değil mi abi konu hala, bir de mümkünse akbank hesap no alabilir miyiz ?
[MENTION=7769]Serk@nYT[/MENTION]

Arkadaslar yeni resimleri var son hali ile ama koymadik isten gucten.Bugun yarin koyarim insallah.

Son haline gelince kaba insati bitti.Ilk katin icine plako yani alcipan yapilmasina baslandi.Esas is bundan sonra yani anliyacaginiz.

Saygilarimla

Arkadaslar yeni resimleri var son hali ile ama koymadik isten gucten.Bugun yarin koyarim insallah.

Son haline gelince kaba insati bitti.Ilk katin icine plako yani alcipan yapilmasina baslandi.Esas is bundan sonra yani anliyacaginiz.

Saygilarimla

İnşallah Kazasız Belasız Güzelce Biter Abi :)

vay be önce para kazandık sayenizde şimdide sevap kazanıyoruz sayenizde çok çok teşekkürler:rolleyes:

Garanti hesabına gönlümden kopan miktar bağış yapılmıştır geçen ay bağışta bulunamadık bende parayı harvurup harman savunanlardanım bu zamana kadar hiç birikim yapmadım inşallah bun dan sonra tutumlu olacam gene de kendime güvenemedim para hazır elimize geçmişken çarşıya çıkmadan bağışımızı yapalım ne olur ne olmaz artık 2 3 gün foruma uğramam :D

[MENTION=7769]Serk@nYT[/MENTION] abi inşaatta son durum nedir?Bir ihtiyaç varsa adsense ödemelerinde yine aktif olalım.
1 hafta önce yazmışsın abi görmedim.Adsense ödemelerinde herkesi yardıma bekliyoruz arkadaşlar hele Ramazan ayında büyük sevap işleriz.

Son düzenleme:
Arkadaslar herkesden Allah razi olsun.Yardim yapandanda yapmayandanda.Cok sukur insaat'in kabasi bitti.Son 1 aydir butun kapi ve pencereler icin hem Turkiye'de hem burda pazarliklar pesindeyiz.Yaklasik 25bin euro gibi bir ucret tutuyor hepsi.Tabi bizde butun dernek ve camiileri gezmeye ,yardim toplamaya devam ediyoruz.Sonucta kredisiz olarak bitirmek en buyuk hedefimiz ve bunun icinde yuzumuz kizarmadan utanmadan bu is icin yardim toplamayada devam edecez,ediyoruzda..

Oncelikli hedefimiz kapi ve pencereler takildikdan sonra orta katin icini komple bitirip,kullanima acmak.Daha sonrasinda zamanla ve adim adim alt kattaki Cocuklar icin ogrenciler icin gerekli alanlarin yapilmasina devam edilecek.

Siz dostlardanda yardim eden olursa Allah razi olsun deriz.Cok fazlada konuyu on planda tutup milletin canini SIKMAK istemiyorum.Bu yuzden yardim edecek olan varsa benimle iletisime gecebilir,konu altina mesajini birakabilir.

Insaatimizin son hali ile ilgili fotograflarida yarin eklerim arkadaslar.ilginiz alakaniz icin simdiden tesekkurler.

Periket koyun ya tuğla nedir arkadaş yere düşünce hemen kırılıyor :D Güncell.

serkan abi son fotoları ekler misin ne durumda proje?

edit yarın eklerim demiş görmedim :)

Son düzenleme:
[MENTION=7769]Serk@nYT[/MENTION]
Maddi olarak suanda acik var mi, daha yardim topluyor musunuz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri