K
kale17
Guest
Sabırsızlıkya yayını beklemekteyiz
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Üstad skype bana artık hesap actırmama kararı almış.Ben kaçıyorum yeni skype açıyorum millet nerden buluyorsa buluyor.E tabi skypde dur dedi artık bana açtırmıyor hesap.
Sana tambi ankaralı ağzı ile bişey diyim bak...
"Gardaşş laaa,benden canımı istede skypimi isteme la.Gurbanın olim ,canını yirim skypimi isteme la"![]()
Kale Multi üyesin şu an farkındamısın yoksa farkına varmanı ben sağlayımmı ?Sabırsızlıkya yayını beklemekteyiz![]()
O dizide benim oynamam lazımdı hiç angara ağzı yapamıyor.Bide ankaranın dikmeni diyor ,diziyi istanbulda çekiyor.Dikmenli esnaf olarakdan mahkeme açmayı bile düşünmedim dersem yalan söylerim..Ankaralı dikmeni severek ailecek izliyoruz abi![]()
valla çokççokkk acil bişey dicem bi face vs vardır illa bi hesabınkan çıkartırım yınede vermem hesabını kımseye valla
![]()
Abi bi konu altinda sorularimizi sorsak ( forumda cok fazla cevabi bulunmayan ) sen birer cumleyle kisa kisa cevaplasan olur mu... daha once de soyledigim gibi senin videolar burda bircogumuza moral ve motivasyon oluyo. tam ben yapamicam deyip pes ettigimizde , senin videolarla tekrar yeni fikirlerle donus yapiyoruz ...
Kale Multi üyesin şu an farkındamısın yoksa farkına varmanı ben sağlayımmı ?
---------- Mesaj saat 21:46:21 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 21:44:42 civarında gönderildi. ----------
O dizide benim oynamam lazımdı hiç angara ağzı yapamıyor.Bide ankaranın dikmeni diyor ,diziyi istanbulda çekiyor.Dikmenli esnaf olarakdan mahkeme açmayı bile düşünmedim dersem yalan söylerim..
Neyse ortalık sakinleşsinde atarım skypimi bi ara.![]()
Açın arkadaşlar ilgili kategoriye uygun bir başlıkla elimden geldiğince soruları cevaplıyayım.Diğer tecrübeli dostlarda cevaplar yardımcı olurlar sadece ben değil.Katılıyorum bu arada hocam sorularımızı youtubedan değil de forum üzerinden sorsak daha iyi olacağı kanaatindeyim Youtube'da bir kişi cevap alamayınca sürekli aynı şeyi yazıp duruyor forumda tek bir mesaj atarak çoğu kişi cevabını almış olur ve sıkıntı yaşanmaz.
Olmalısında artık.Belki bende katılırım bu sefer![]()
Normal Yurdum İnsanı![]()
Toğrağım da kendisi kardeşim bakayım Karabük'lü tipi var mı![]()
telefon bağlantısı yaparım![]()
Açın arkadaşlar ilgili kategoriye uygun bir başlıkla elimden geldiğince soruları cevaplıyayım.Diğer tecrübeli dostlarda cevaplar yardımcı olurlar sadece ben değil.
Ayrıca her soruyu ve cevabınıda ilk mesaja belirli sürelerde ekleriz index oluşur.
En son yayında anladık ki biz beceremiyoz o işleriulan kamerayı takmadan yayın yapmaya kalktık daha ne olsun!
Geçmiş bizden geçmiş![]()
[MENTION=3312]EmekThoR[/MENTION] takar kamerayı![]()
Açtım ancak uygun mudur bilmiyorum çok soru gelirse arada unutulan olmasın diye soruları soru 1 , soru 2 şeklinde konu başlığı altına ekleyeceğim ve cevaplarken arkadaşlardan Cevap 1, cevap 2 şeklinde alıp tekrar konu başlığı altına ekleyeceğim.
http://www.ytpara.com/youtube-hakki...akkinda-sorunlariniz-ana-konu.html#post344870
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.