Sıkıntı Nedir Arkadaşlar ben Tarık?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yav kardeşim öyle şey mi olur ytpr şait sen yorum attın 2 dk sonra kanalıma giremedim ben napayım böyle şaka mı olur bir ikincisi bu adamın kanalını kapatalım demedim üç de sadece saklı kalanı verdim ve yemin ediyorum ki yemin her ağza alıncak laf değildir bir tane kanalını bile şikayet etmedim

bu arada diğer kanallarınıda ben kapatmadım bunuda söyliyeyim ayrıca seni takip ediyordum ordan biliyorum çünkü diziyi senden alıyordum ve diziyi 1 haftadır yüklüyorum ve kanal senın yorumundan sonra kapanıyor

buyur yorumlarım bak diyorum ki
http://www.ytpara.com/226191-post39.html
bak bak diyorum ki adam gelsin açıklama yapsın
http://www.ytpara.com/226221-post60.html

asıl çoluk çocuk gibi davranan sizssiniz benim şuan kaç kanalım var hangisi bana ait biliyormusunuz.

eğer bilseydiniz şuan kanallarıma bakıyor olurdunuz yani suç sizin kanalllarınızı sizden başkası bilmesin güvenmediğiniz kişilere kanal adın yazmayın

kardeşim örnek olsun diye gösterdiğim spam kanalım diyorum değer vermediğim kanalı bile kapattırmışlar

yav kardeşim öyle şey mi olur ytpr şait sen yorum attın 2 dk sonra kanalıma giremedim ben napayım böyle şaka mı olur bir ikincisi bu adamın kanalını kapatalım demedim üç de sadece saklı kalanı verdim ve yemin ediyorum ki yemin her ağza alıncak laf değildir bir tane kanalını bile şikayet etmedim

bu arada diğer kanallarınıda ben kapatmadım bunuda söyliyeyim ayrıca seni takip ediyordum ordan biliyorum çünkü diziyi senden alıyordum ve diziyi 1 haftadır yüklüyorum ve kanal senın yorumundan sonra kapanıyor

buyur yorumlarım bak diyorum ki
http://www.ytpara.com/226191-post39.html
bak bak diyorum ki adam gelsin açıklama yapsın
http://www.ytpara.com/226221-post60.html

kardeşim sana diyorumki senin kanalını ben kapattırmadım ben orda ytparadakilerden birilerini görünce deidm makara yapayım sonra atar atmaz gittim 2saat afk oldum ha şimdi geldim baktım tüm kanallarım kapatılmış böyle bir konu açmadan önce gelip ilkönce bana sorsan daha iyi olmazmıydı ? kanalları kapatan adam TubeVizyon benim saklı kalan kanalım telif yedi silip tekrar açtım sonra hakkındaya görüşücez yazdım 5gün önce o bile bu olaya konu olmuş söyle şimdi senmi zarardasın benmi zarardayım 1adet indexli kanalımı kapatmışlar 1adet dizi kanalımı 150 aboneli 2adette spam kanalımı

olan olmuş hakkınızı haram edin diğer dünyada kim kimin hakkını yemiş görürsünüz. para insanları nekadar değiştiriyor.

benim bir hatam oldugunu düşünmüyorum hata sende yaptıgın iş değil yani kurunun yanında yaşda yanar ya o misal.

sen yaptın demıyorum zaten açıklamışsın ama senın hatan yorum atıyorsun 2 dk sonra kanal uçuyor biri gelsinde sen haksızsın desın bana bende üzüldüm şimdi sana bu yaptıgın çok yanlış diyorumya dızıyı 1 haftadır yüklüyorum birşey olmuyor ama gelip yorum atıyorsun 2 dk sonra kanal püff çok hatalısın kardeşim çok

[MENTION=4871]Dooo[/MENTION] kim kime hakkını haram ediyor açık konuşun açık

olan olmuş hakkınızı haram edin diğer dünyada kim kimin hakkını yemiş görürsünüz. para insanları nekadar değiştiriyor.

hangi hak usta..malzeme ne onun ne diğerinin :) işin etiğine hiç girmeyelim..

sadece adam gibi karşına alıp konuşmadan , kanıt sunmadan muhbir gibi milleti gaza getirmek ( istemesen de olsa )böyle yıkıcı sonuçlara neden olabiliyor..adamın kanalı gayet güzeldi :) yazık oldu ne diyelim..

böyle şeylerin ne şakası yapılsa nede olsa taraflara geçmiş olsun

Konuyu bilmiyorum okuma gereği duymadım ve bunun tartışılacağı yerin burası olduğunu düşünmüyorum

Yine dünyanın en Saçma konularından birisi olmuş. Ya arkadaşım okadar zamandır bu işin içindeyim, telif nasıl açılır yemin ederim bilmiyorum. Biz burda boşa çabalıyor demekki. Siz birbirinize bunu yapıyorsanız, elin yabancısı bize az bile yapıyor

1 sene önce bu işlerde böyle cocukluklar yoktu.... Keske cogalmasaydı bu kısıler diyorum bazen! cidden yazık size ya... 2 az kazansan ölür müsün? ama insanlıgınızı kaybediyorsunuz helal olsun!

Konuyu bilmiyorum okuma gereği duymadım ve bunun tartışılacağı yerin burası olduğunu düşünmüyorum

Madem konuyu okumadın ve buna zaten gerek duymadın burda tartışılacak bişey olmadığına nasıl karar verdin ? ya gece gece gülme krizine soktun beni :D Allah da seni güldürsün :D

[MENTION=4068]DieWithHonoR[/MENTION] suçlu kim kardeşim tubevizyon mu sölesene sen bi

Her iki tarafda attigi telifleri ceksin,kanallar acilsin sorun filan kalmasin.

Bu ne anlamiyorum koskoca youtubeu birbirinize dar ettiniz.Para kazanamayinca kazanmaya calisan insanlarinda ekmeginden ediyorsunuz.Bu neyin kafasi neyin kiskancligi.

Elinizden gelse kim iyi kategoride para kazaniyorsa oraya girip sahte teliflerle milletin ekmegini elinden almaya calisacaksiniz.Ama sunu unutmasin bu tur kisiler,sanada yedirmezler orayi.

Hem ayrica niye dizi film gibi seylerden baska kategori yokmuda herkes bir dizinin yada film gibi kategorinin ustune yogunlasiyor.Bu kadar kafaniz beyniniz kucukmu cok ama cok afedersiniz.Google girip arastirma yapmasini,youtube girip ingilizce almanca farnsizca her turlu izle,seyret,tv show yazip arastirip ona gore googlede veya youtubeda bu bu tutarmi izlenirmi deyip birseyleri denemiyorsunuzda cakilip kim ne ornek gosterirse o icerikde kazanmaya calisiyor calisirkende is olsun diye daha cok kazanayim diye ac gozluluk yapip telif atiyorsunuz anlamiyorum.

Bu kafayla giden kimse kazanamaz yazin bunu bi yere.Sen atarsin bi telif karsidakini nkanali kapanir,sonra o atar sana sneinki karsilikl iatisir durusunuz.Sonuc ortada ne para ne pul giden onca kanal onca sahte telif bi tarafiniza bakar sonra bu isten kazanamadim der saga soal ne yapsam diye yazrasiniz..

Valla kimse kusurabakmasinda belki biraz agir oldu yazilar ama gercekden cok ayip gercekden insan olana,kendini insan hisseden insanogluna bunlar yakismaz,bunlar yapilmaz.Yeyin birbirinizi belki bi faydaniz olur birbirinize.

Allah akil fikir versin..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri