ben de razı değilimBen Razı Değilim Üstad![]()
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
ben de razı değilimBen Razı Değilim Üstad![]()
Bu konuda Ocak ayında reklamlar düşüyor diye yazmayanı dövüyorlar herhalde.
Evet Ocak ayında reklamlar düşüyor.
Daha bunu Aralık 15 gününden itibaren forumda yazıyorum.
Hala 100k izlenime 100 tık aldım diye feryat figan ediyorlar.
100k izlenime 10 tık bile alabilirsin, OCAK ayındayız.
Artık bunu idrak edin.
- İkinci ve genel sorun ise, kanalları Adsenseye bağladığımız zaman kanalların spamdan kapanması.
Buna çözüm bulamadık neden bulamadık çünkü öyle bir çözüm yok, Google kafasına göre kapatıyor kanalları.
Bunu her sene sonu yapardı bizde yıl sonu temizliği der geçerdik ama bu sene çok farklı.
Kapanan kanallarada %90 ödeme yapmıyor.
Birileri çıkıp bende kapandı parasını aldım yazmasın zaten %10 bir kesimde kesinleşti geçen ay.
Kısaca en az 15-20 farklı konuda yazdım, çözüm diye birşey yok, Yt ya kanal kapanmalarını kesecek ve ödeme yapacak yada Kanalları sürekli adsenselere bağlıyacağız kapandığı zaman %10'luk şanslı kesime girmek için Dua edeceğiz.
Burda herkes iyimser konuşuyor tamam bende iyi şeyler yazmak isterim ama birilerininde Gerçekleri yazması şart.
2 Aydır bekliyoruz zaten, şimdi ise Şubat ayında ne olur demeye başladık 1 ay daha eklersek 3 aydır elimizde koca bir 0 olacak.
Şuanki tık sorununu ocak ayina bağlıyosun alakasi bile yok ocak ayiyla umarim başına gelirde anlarsin demek istedigimiBu konuda Ocak ayında reklamlar düşüyor diye yazmayanı dövüyorlar herhalde.
Evet Ocak ayında reklamlar düşüyor.
Daha bunu Aralık 15 gününden itibaren forumda yazıyorum.
Hala 100k izlenime 100 tık aldım diye feryat figan ediyorlar.
100k izlenime 10 tık bile alabilirsin, OCAK ayındayız.
Artık bunu idrak edin.
- İkinci ve genel sorun ise, kanalları Adsenseye bağladığımız zaman kanalların spamdan kapanması.
Buna çözüm bulamadık neden bulamadık çünkü öyle bir çözüm yok, Google kafasına göre kapatıyor kanalları.
Bunu her sene sonu yapardı bizde yıl sonu temizliği der geçerdik ama bu sene çok farklı.
Kapanan kanallarada %90 ödeme yapmıyor.
Birileri çıkıp bende kapandı parasını aldım yazmasın zaten %10 bir kesimde kesinleşti geçen ay.
Kısaca en az 15-20 farklı konuda yazdım, çözüm diye birşey yok, Yt ya kanal kapanmalarını kesecek ve ödeme yapacak yada Kanalları sürekli adsenselere bağlıyacağız kapandığı zaman %10'luk şanslı kesime girmek için Dua edeceğiz.
Burda herkes iyimser konuşuyor tamam bende iyi şeyler yazmak isterim ama birilerininde Gerçekleri yazması şart.
2 Aydır bekliyoruz zaten, şimdi ise Şubat ayında ne olur demeye başladık 1 ay daha eklersek 3 aydır elimizde koca bir 0 olacak.
Şuanki tık sorununu ocak ayina bağlıyosun alakasi bile yok ocak ayiyla umarim başına gelirde anlarsin demek istedigimi
LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
2 ayrı sorunu karıştırıyorsunuzŞuanki tık sorununu ocak ayina bağlıyosun alakasi bile yok ocak ayiyla umarim başına gelirde anlarsin demek istedigimi
LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
benim anlamadığım konu kanalları hala bağlayın devam diyorlar fakat her kanal için 1 adsense açmamız gerekiyor ? bu durumu nasıl çözebiliriz ?
mobilde reklamlar görünüyormu hocam görünmüyorsa tıklamalar %95 düşer tıklanan reklamlarda pcde çıkan metin reklamlarıdırben de çok fazla bitti denmesinden vsden hoşlanmıyorum fakat üyelik tarihimden de anlayacağınız gibi uzun zamandır buradayım ve bu işi yapıyorum. arkadaşlar bu 10k izlenime 10 tıklar falan bunlar normal değil. tamam tabi ki belirli bir düşüş olur bunu zaten bu işi yapan her adam bilir ama bu kadar da değil yani. şöyle örnek vereyim, partnerde bir kanalım var 20 aralık günü 5500 izlenmiş ve bu kanal 25 dolar bırakmış. aynı kanalın dünkü istatistiği yine 5400 izlenme ama 10 dolar. bakın bu normaldir, bunu anlarım ocak ayıdır der geçerim. fakat 10k izlenmeye 20-30 tık gibi komik rakamların kimse ocak ayından olduğunu savunmasın bence.
bir de şu şöyle bir şey var, elimde şuan 3 tane adsense var. birinde yarı özgün slayt kanallarım var diğer 2sinde spam kanallarım var. 1 adsensede hiç sıkıntı yok izlenmelerde sayımda tıklarda şuan 3464 izlenime 35.28tl bırakmış bu saatte. diğer adsense e girdiğim zaman 1k izlenimde 0.13 tl olduğunu görüyorum. hala bunun normal olduğunu ve ocak ayından olduğunu savunabilecek var mı şimdi aramızda? hem partnerden hem de adsenseden örnek vermiş bulundum size.
görüldüğü gibi ortada bir sorun olduğu kesin, hem kanalları kapıyor kafasına göre hem kapananı ödemiyor vs. vs. umalım ki bu durum çabuk sonuçlansın da kurtulalım.
2 ayrı sorunu karıştırıyorsunuz
1.si pcde sarı çizgilerin olup mobilde görünmemesi ve tıkların %95 düşmesi
2.si ise aralıkta 10 reklam veren varsa ocakta 1 reklam veren var kazanç %50 düşer mobilde pcde reklam çizgileri sorunsuz görünür
bu 2 ayrı sorun mobilde sarı çizgilerin görünmemesi ytde ilk defa yaşanıyor
her kanal için 1adsanse açacaksın diye bi olay yoki kim diyo onu?
hocam para kazanması açık kanalım vardı fakat adsenseye bağlı değildi. Bugün baktım para kazanmalar kapatılmış ve adsenseye bağlamamı söylüyor. Yani kanalı açtığın gibi adsenseye bağlaman gerek buda büyük bi sıkıntı spam için.
Genellikle kanalı bağladığın ilk 2-3gün sorunsuz oluyo, sonra 5-10 tıka iniyo. Eğer tıklar düşmezse bir haftaya kanal kapanıyo.Tıkların düşmesinni bizzat test ettim adsanseyle alakalı bi durum yeni adsansede böyle bi sorun,yenilerde sorun yok
aralıgın 20sinden beri 5k izlenime 5-10Tık geliyodu 2gün önce aynı kategori bi kanal açtım, yeni adsanseye bağladım şuan 5k görüntülenmeye 200-300 arası tık veriyo
Artık eskisi gibi ocak ayında düşüş öyle 2-3ay sürmüyo, şuan bgbg hemen hemen eski haline dönmüş durumda biçok adsansemde
mobilde reklamlar görünüyormu hocam görünmüyorsa tıklamalar %95 düşer tıklanan reklamlarda pcde çıkan metin reklamlarıdır
Genellikle kanalı bağladığın ilk 2-3gün sorunsuz oluyo, sonra 5-10 tıka iniyo. Eğer tıklar düşmezse bir haftaya kanal kapanıyo.
Ne hikmettir ki bu güncellemeler sadece Türkiye'yi vuruyor.Vietnamlılar bile aldı başını gidiyor..Türkiye'ye özel bir yaptırım var.Bunun başka açıklaması yok.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.