Sizinde yabancı bir özgün kanalınız olsunmu

• Kullanıcı nikon
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Normal Kanal Alış - Satışı
Peki neden kendiniz tek başınıza bu işi ilerletmiyorsunuz?
Hem tek olacaksınız, hem de tek olmanın avantajıyla hızlı bir şekilde yükseleceksiniz.
Size ait benzer kanallar var mı?
Bunların yanıtını ve hizmetinizle ilgili detaylı pm alabilir miyim hocam...

merhaba, elinizdeki aboneler kategorinin kitlesine hitap etmiyorsa maalesef bir çok etkisi olmaz ayrıca çok gerekte yok,ortalama 1 aya o aboneyi kendi topluyor zaten. After effects bilmeniz çok iyi fakat benden beklentinizi anlayamadım :)
Kafam artık nerede ise ben sizin vereceğiniz içerikleri hazırlayıp sizin kanallara yukleyecek diye anlamısım Tekrar okuduğumda hatamın farkına vardım bu hafta hep gece vardıyası çalıstım 3-4 saatlık uyku ile gezıyorum sanırım ondan olacak Konunuzu ve sizi gereksız yere meşkul ettim lütfen kusura bakmayın

Peki neden kendiniz tek başınıza bu işi ilerletmiyorsunuz?
Hem tek olacaksınız, hem de tek olmanın avantajıyla hızlı bir şekilde yükseleceksiniz.
Size ait benzer kanallar var mı?
Bunların yanıtını ve hizmetinizle ilgili detaylı pm alabilir miyim hocam...

buradan yanıt vereyim, birden fazla kategorim var. Mevcut kategorilerimin hazırlık dönemi bittiğinde hiç dokunmasanız günlük 10k civarı hiti oluyor, böyle özgün kanallar satılsa 4-5kdan aşagı gitmez, ben onun yerine acil durumlarımı halletmek için daha şeffaf ve alıcı açısından ekonomik bi girişimde bulundum sadece.

Kafam artık nerede ise ben sizin vereceğiniz içerikleri hazırlayıp sizin kanallara yukleyecek diye anlamısım Tekrar okuduğumda hatamın farkına vardım bu hafta hep gece vardıyası çalıstım 3-4 saatlık uyku ile gezıyorum sanırım ondan olacak Konunuzu ve sizi gereksız yere meşkul ettim lütfen kusura bakmayın

Estrafurullah hocam

Hocam ücret ile birlikte detaylı pm alabilir miyim?

buradan yanıt vereyim, birden fazla kategorim var. Mevcut kategorilerimin hazırlık dönemi bittiğinde hiç dokunmasanız günlük 10k civarı hiti oluyor, böyle özgün kanallar satılsa 4-5kdan aşagı gitmez, ben onun yerine acil durumlarımı halletmek için daha şeffaf ve alıcı açısından ekonomik bi girişimde bulundum sadece.

Teşekkür ederim yanıtınız için...
Ücret ve diğer detaylı bilgiler için pm alabilir miyim?

herkese pm atacağınıza verebileceğiniz bilgileri konuya yazsanız ne kadar güzel olur :)

herkese pm atacağınıza verebileceğiniz bilgileri konuya yazsanız ne kadar güzel olur :)

Esasen aynı şeyleri yazıyorum aslında :D çünkü aklıma gelen herşeyi konuya yazdım, ekstra bir soru olursa onu cevaplıyorum, örnek; hit varmı ? cvp : var :D

Aboneli özgün kanalım var video anlaşması yapabiliriz detaylı pm alabilir miyim?

Aboneli özgün kanalım var video anlaşması yapabiliriz detaylı pm alabilir miyim?

özgün içerik üretmemimi istiyorsunuz ? şayet öyle ise öncelikle şuanda konusunu açtıgım işleri teslim etmem gerekiyor, oda vaktimin çogunu alır. lakin ileriki dönemler için konuşabiliriz :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri