Şoka girdim elim ayağım titriyor

• Kullanıcı kera
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben okuduğumdan beri şoktayım ve elim ayağım titriyor :D balmı desem şansmı desem ne desem bilemedim :) her 2 kişiden biri reklama tıklamış yuh diyorum

bide şöylede olabilir
kisserin reklamını yapıyor olabilir
konuyu biraz daha okursanız
kisserden bashediyor
ve bugün kisser konusuna baya kişi pm atmış

evet reklam olabilir. Kisser gibi sistemlerin bizlere tek yararı videoyu indirip tekrar upload etme zahmetinden kurtarıyor. kaynak siteler zaten forumda paylaşıldı

kisser satış rekoru kırıyordur şimdi

ÇOK YAKINDA SİZLERE MÜTHİŞ PROGRAM GÖSTERECEĞİM:

Günde 70.000 TIK ALACAK.

"YOUTUBE MUCCUK"

Çok Yakında...

: ) Eleman iyi reklam yaptı yanlız

Beyler alakası yok kisserle bence.öyle olsa adamlar satış sınırı koymaz.kisserde en son 5 kişilik boş yer vardı.birşeyi bilip bilmeden yorum yapmamanızı öneririm

Sadece biraz fazla heyecanlı bir çocuk olduğunu söylemek istiyorum, ayrıntılara fazla takılmayın.

proxy değiştirip kendıne tık atmıs olabilir.. bununla beraber yurt dısı arkadası bol ise 20 30 kısı olsa her biri 10 kere tık atsa zaten cok iyi para alır bence. Asıl mevzu bakalım banlanacak mı :P

konu acılmıyor bende? bendemi soruın var genelmi?

Reklam yada degil orasini bilemem herkesin gunahi kendi boynuna ancak bu mumkunmu derseniz evet neden olmasin.Burda bu tur konular ile,milletin yazdigi kazandigini konusmak hayretle bakmak yerine,kendiniz cok iyi hit alabilecek videolari bulabilir ,arastirabilir sizlerde kazanabilirsiniz.Bu iste calisan,ilginenen,arastiran kazanir bu rakamlari.

Muslera haklı, benim de bir videomu haber sitesi değildi ama eğlence sitesinde yayınladılar, 3-4 günde 1000 dolara yakın gelir elde ettim. Şans meselesi.

benim 6. günüm hayla 4 $ geçemedim adamdaki şansa bak 1 günde 558$ nedir arkadaşım :D

R10 yönetimi konuyu sildiği için bu konuyu kilitliyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri