Son 1 ayda yt durumunuz ANKET

Kaç kanal?

• Hiç kanal açmadım , benim için youtube bitmiştir .

Oy: 85 23,2%
  • Hiç kanal açmadım , özgüne başlamayı düşünüyorum .

Oy: 39 10,7%
  • Hiç kanal açmadım , duraklama dönemindeyim dönüşüm güzel olucak .

Oy: 139 38,0%
  • Kanal açmaya devam ediyorum ama işler baya kesat .

Oy: 63 17,2%
  • Kanal açmaya devam ediyorum işler tıkırında .

Oy: 40 10,9%

• Kullanılan toplam oy
    366
Kanal açmaya devam ediyorum işler tıkırında .

bunu seçenler forumun üçkağıtçılarıdır bu şekilde tespit edebilirsiniz :D

Hiç kanal açmadım , benim için youtube bitmiştir .

bunu seçenler ise youtube bitti algısı yaratıp 1 kişi bile olsa youtubedan rakip azaltmak isteyenlerdir :D

Son düzenleme:
amatör çalışıyorum ve eskisinden daha stabil kazanıyorum. bu saatten sonra ciddi emek verip çalışanlar ve yeni şeyler üretenler kazanacak. allah ne verdiyse kanal kopyalama dönemi kapandı.

Kanal açmaya devam ediyorum işler tıkırında .

bunu seçenler forumun üçkağıtçılarıdır bu şekilde tespit edebilirsiniz :D

bunu seçenler ise youtube bitti algısı yaratıp 1 kişi bile olsa youtubedan rakip azaltmak isteyenlerdir :D

O seçeneği seçenlerdenim.Benim ne üçkağıtçılığımı gördün kardeşim.Şükür toparladım ve işler istediğim gibi gidiyor.Lütfen mantıklı cümleler kurun.

selam anketin amacı nedir ? teşekkür ediyorum

"
"

Buna oy veren arkadaşların ne işleri var burada die sormak geldi içimden :)

Aciz insan ŞİKAYET eder, Asil insan İDARE eder, Sabırlı insan AZİM eder....

Pinsiz adsense var.
11 Ekim kazanç kesinleşip pin yola çıkarsa kısmetse 22 Kasım ödeme almayı planlıyorum.
Kanal açıyorum, işler tıkırında.
:D

Ben ankete katılmadım ama gerçekten son 1 aydan beri hiç kanal yapmadım ve amacım algı yaratmak değil.Ama kanal yapmama sebebim sadece ekim ayı ödemelerini görmek banlanmalar tekrar olursa bu işi yapmam ama banlanma olmaz ise kaldığım yerden devam ederim.

Hiç kanal açmadım , benim için youtube bitmiştir . seçtim ama smdi deneme amaclı bı kanal açtım ne zaman kapanıcak dıye merak edıyrum yt bıtınce yanlız yasayan bırı olarak cok sıkılıyorum deneme yanılma yaparak zaman olduruyorum bende :P

Hiç kanal açmadım benim için youtube bitmemiştir seçeneğini göremedim:)

Online rekorumuz: 5,612 üye İle 4.06.2015 tarihinde, saat 19:41 itibariyle gerçekleşmiştir.

spam yapmıyorum artık 2 vds den gunde toplam 4 kanal yapıyorum yapmayada baglanıcak yer yok :)

hiç kanal açmıyorum özgüne başlamayı düşünüyorum varsa özgün fikirler felan paylaşmak sevaptır diyip köşeme çekileyim :)

Kanal açmaya devam ediyorum actklarım nedensizce kapanıyor eskisinden çok manuel engel gelmeye başladı. Eski kanallar olmasa aç kalırız

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri