Son 60 Dakika

• Kullanıcı th3just
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)
[MENTION=85043]th3just[/MENTION]
Mesaj kutunuz dolu yazamıyorum. Tebrikler.

kıskandım ben de yaptım hemen :D

Sabah 7:43 Diss To Meliksah46 :))

NGbAGX.png

---------- Spam Engelliyici 07:45 ---------- Önceki Mesaj 07:44 ----------

[MENTION=85043]th3just[/MENTION]
Mesaj kutunuz dolu yazamıyorum. Tebrikler.

Hocam çok fazla mesaj aldım şaşırdım doğrusu dönüş yapacağım :)
Mesaj kutusu doldu o derece :D

Bu taktigi herkesle paylaşma parayla alınacak bir taktik değil bu ne yaptığını biliyorum zaten son zaman da çoğalmaya başladı paranı kazan yoluna bak

kıskananlar çatlasın

Vov :)

Sanırım bir açıklama yapma zamanı gelmiş; Toplu bir dönüş yapmaktansa burayı yazmayı makul buluyorum. Ortada bir taktik yok siz bunu taktik diye nitelendiriyorsanız o ayrı, Ben buna strateji diyorum. Youtube işinde her zaman zeki kişiler ayakta kalır zeki olmayanlar ise en alta itilir çünkü algoritma böyle çalışır. Ben bir eski programcı ve eskiden web işleriyle uğraştığım için algoritmanın çalışma yapısını anlayabiliyorum. O ölçüde hareket ediyorum ve sonuç almamak imkansız. Forumda çokça konu açmışlığım var ama bunun sebebi aslında forumu denememdi :) Denemek için yazdığımda Ayrıca para ile yardımcı olabileceğini söyleyen bir çok kişi oldu bildiğim şeyleri bana satmaya çalışan bir sürü insan oldu :) Hiç trollendiğinizi anlamadınız bile şimdi o kişilere sesleniyorum baştan beri sizi deniyorum. Benim deneme yöntemim de bu şekilde. Forumda gerçekten bilgili kişiler var ama bilgisine kendisine saklama taraftarı haklı olarak bende öyle yapacağım.
Çünkü o deneme konularında kimse gerçekten yardım etmedi ve yardım isteme hakkınız olduğunu düşünmüyorum.

İlerde ücretli strateji desteği verebilirim. Ama şu an gerçekten yoğunum bir çok kanalla uğraşıyorum. + Özel hayat ve bir söz vardır asla iyi bildiğin şeyi bedava yapma diye. (Bedava peynir sadece fare kapanında olur) İstediğim videoyu önerilenlere de sokabiliyorum. Aramada zirveye de çıkabiliyorum istediğiniz kadar trafikte çekebiliyorum. Bunların hepsi zamanında azimle yabancı kaynaklardan araştırmalarımın meyvesidir. Türk forumlarının tamamen çöp olduğunu düşünüyorum. İşe yarar bir tane makale bile yok. (İstisnalar hariç)

İsteyen bana cephe alabilir veya destekleyebilir umrumda değil fakat şu bir gerçek ki herkes kendi çıkarını düşünür size neden destek vereyim?

Son düzenleme:
https://www.ytpara.com/youtube-hakkinda-soru-ve-sorunlariniz/141151-gosterim-ve-tiklama-orani.html

bu konuna cevap yazacaktım.Daha sonra vazgectim. Görsel vs eklemem gerekcek hızlı resim upload vs işleri vazgeçtim. :D Çok teşekkür ederim.

Benim konu güncel bende hemedo yardım isterim :) acaba onun vakti olur mu ? ilgilenir mi ?

Kimse stratejisini bedava paylaşmaz, Bu zamana kadar forumda rol yaptım ama kendim olarak cevap veriyorum. Bu işleri başarmak aşırı zordur ama bilene aşırı kolaydır. Youtube herkesin yapabileceği bir platform değil. İsteyen şimdiden vazgeçebilir veya kendini yorabilir. Dediğim gibi zeka işi. Enes Baturu herkes küçümsese' de aslında benim gözümde zeki birisi. Çünkü toplum psikolojisini çok iyi biliyor.

Barış Özcan en zirvesi. Benim geldiğim seviyeye gelmek sandığınız kadar kolay olmadığını söyleyeyim. İnternete gidin siz SEO nasıl yapılır diye aratın. Bir avuç çöp bilgi daha ekleyin kütüphanenize :)

Uyanın gençler kimse gerçeği söylemeyecek. İnsan oğlu bencildir. Böyle gelmiş böyle gider. Dediğim gibi bedavaya hiç bir şey yoktur dünya üzerinde eğer bir şey bedava ise ürünün kendisi sizsinizdir.

Sizde bu işleri çözmek istiyorsanız hazır bilgi yok gidin yıllarınızı verin. Bana kimse yardım ederek bu seviyeye gelmedim ben. Günlerce araştırdığım ve tecrübe ettiğim konular oldu. Web işi tamamen tecrübe işidir. O yüzden pazarlama firmaları var o adamlar gerçekten işi çözebilmiş insanlar.

Net ve anlaşılır olduğumu düşünüyorum kimseye destek vermeyeceğim boşuna mesaj kutumu doldurmayın. İleride boş zamanım olursa stratejik destek verebilirim isteyene. Referansım yok ama dediğim gibi ben sanal ortamda kendimi ifşa etmeyi sevmem ve salağa oynarım;)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri