Son Paylaşım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hocam gecenin konusu p*rno mu ? Hic bisey anlamadim. Azdimi millet :s

erotiğe doğru yaklaşımla para kazanılacağını düşünüyorum ama bunun nasıl yapılacağını benden ziyade serkan hocamız söyleyebilir.
Üstadım denemedim değil ilk girdiğim zamanlar yalan yok.Sonra bi kac şey daha denedim olumlu sonuçlar aldım hemde iyi sonuclar ama kendi kendime dedim oğlum ne yapıyon lan sen,bi kızın var oğlum burdan gelen paraylamı büyütecen çocugunu elimi ayağımı çektim.

Varsa bu işi halen yapan yazarsa yazsın faydalanın.Ama bende bu konuda hiç yardım beklemeyin.Sadece ufak bir sır size "Youtube'da olmayan ilk olan herşeyden para kazanmak mümkün.Süresi 2 saatde olsa işlenmesi bittiği an Çat diye para kazanması açılır üstelik adsensede partnerde bile değil".........

Bu erotik işini yapmak çokmu zor ? Ahada Youtube ahada netde milyonlarca adult site.Deneyin biraz,araştırın milletin yazdıklarını okuyarakmı para kazanıyorsunuz youtubedan siz ?? Yükleyin bakın çok zor olmasa gerek.

[MENTION=1]Serk@nYT[/MENTION] İnsanlar artık ne yapacaklarını kime saracaklarını şaşırmışlar üstad boşuna söylüyorsun bunca lafı içinde allah korkusu olan bir insan emin olmadığı bir şey için bu kadar kendinden emin konuşup insanların günahlarını almaz. Giderayak ortalığı velveleye vermek istemiş arkadaş herşey ortada çok bile beklediniz hocam gereken ne ise yapın arkadaşın verebilecek bir cevabı yok..

@Serk@nYT İnsanlar artık ne yapacaklarını kime saracaklarını şaşırmışlar üstad boşuna söylüyorsun bunca lafı içinde allah korkusu olan bir insan emin olmadığı bir şey için bu kadar kendinden emin konuşup insanların günahlarını almaz. Giderayak ortalığı velveleye vermek istemiş arkadaş herşey ortada çok bile beklediniz hocam gereken ne ise yapın arkadaşın verebilecek bir cevabı yok..

Ben bunu sırf rigatomik için yazmadım üstad.Bir değil 2 değil kafası esen aynı bu konuları açıyor birşey varmış gibi hava yaratıyor.Sinir olduğum şey bu.

Serkan abinin işi gücü var yoğun biri bunu çok iyi biliyorum.İnanın bu konularla hem Serkan abinin vaktini harcıyorsunuz hemde ortalığı karıştırmaktan başka birşey değil.

serkan hocam söylediklerini anlıyorum ve yaklaşımını taktir ediyorum ancak hard olmayan soft olan, estetiği olan erotiğin insanın erotik düşünce dünyasın da kadına karşı empati yaratacığını düşünüyorum. mesela fransız filmlerinin çoğu erotik içeriklidir ama izlediğin de sana bir şey katar; cinselliğin içinde aşkın dokunuşlarını görürsün ve sevmeye karşı özlem duyarsın. türk toplumunun cinsel yönden açlığının ve kabalığının nedeni de erotik düşünce estetiğinden yoksun şekilde yetişmesin de görüyorum. daha ergenlik döneminden itibaren konusuz p.rn izleyen gençlikten kadına kibar davranması beklenemez. :D

ama seni anlıyorum ve bilgilendirdiğin için teşekkür ediyorum.

Üstadım denemedim değil ilk girdiğim zamanlar yalan yok.Sonra bi kac şey daha denedim olumlu sonuçlar aldım hemde iyi sonuclar ama kendi kendime dedim oğlum ne yapıyon lan sen,bi kızın var oğlum burdan gelen paraylamı büyütecen çocugunu elimi ayağımı çektim.

Varsa bu işi halen yapan yazarsa yazsın faydalanın.Ama bende bu konuda hiç yardım beklemeyin.Sadece ufak bir sır size "Youtube'da olmayan ilk olan herşeyden para kazanmak mümkün.Süresi 2 saatde olsa işlenmesi bittiği an Çat diye para kazanması açılır üstelik adsensede partnerde bile değil".........

Bu erotik işini yapmak çokmu zor ? Ahada Youtube ahada netde milyonlarca adult site.Deneyin biraz,araştırın milletin yazdıklarını okuyarakmı para kazanıyorsunuz youtubedan siz ?? Yükleyin bakın çok zor olmasa gerek.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri