Spam kanalı Alan Partnerler

• Kullanıcı crazykanka61
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 🧩 MCN Başvuru, Deneyim ve Ağ İncelemeleri
google bütün partnerlere kanalların 1000 spam dan yada 20 telif den kapanma olayı olursa ceza yiyeceklerine dair imzalı mühürlü yönetmeliği gönderdi. google'a rağmen spam çalışırız diyen partner açık bir şekilde dolandırıcıdır. var ama kimse söylemiyor olayı bana kalırsa şehir efsanesinden öteye geçmez. bu tür söylentilerin peşinden koşmak yerine yeni politikalara uygun kanal yapmak daha uygun.

google sanadamı gönderdi yönetmeliği nereden uyduruyorsun böyle şeyleri kaynak varmı kaynak ?

yönetmeliğe dair detayları partner bayiliği olan @iwocan [MENTION=10082]Incubus[/MENTION] forumda paylaştı diğer partner firmaları da 1 eylül den sonra spam alamayacağını resmi bir şekilde açıkladı. resmi yetkililer yalan söylüyor herhalde. bu konu hakkın da partnerler spam alıyor diye ısrar eden bu forum da sadece sensin ben değilim dolayısıyla senin ispatlaman lazım. belki hepimiz yanlış biliyor sen doğru biliyorsundur ama doğruyu ben biliyom diyorsan partnerlerin eski düzen de spam aldığına bize yaptığı açıklamanın feyk olduğunu ispatlaman lazım.

google sanadamı gönderdi yönetmeliği nereden uyduruyorsun böyle şeyleri kaynak varmı kaynak ?

yönetmeliğe dair detayları partner bayiliği olan @iwocan @Incubus forumda paylaştı diğer partner firmaları da 1 eylül den sonra spam alamayacağını resmi bir şekilde açıkladı. resmi yetkililer yalan söylüyor herhalde. bu konu hakkın da partnerler spam alıyor diye ısrar eden bu forum da sadece sensin ben değilim dolayısıyla senin ispatlaman lazım. belki hepimiz yanlış biliyor sen doğru biliyorsundur ama doğruyu ben biliyom diyorsan partnerlerin eski düzen de spam aldığına bize yaptığı açıklamanın feyk olduğunu ispatlaman lazım.
quiz, rec, bbtv gibi parnerlerden hala ödeme alan var. daha dün akşam denk geldim 1 ay önce bbtvye sokulmuş spam kanala. bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?

yönetmeliğe dair detayları partner bayiliği olan @iwocan [MENTION=10082]Incubus[/MENTION] forumda paylaştı diğer partner firmaları da 1 eylül den sonra spam alamayacağını resmi bir şekilde açıkladı. resmi yetkililer yalan söylüyor herhalde. bu konu hakkın da partnerler spam alıyor diye ısrar eden bu forum da sadece sensin ben değilim dolayısıyla senin ispatlaman lazım. belki hepimiz yanlış biliyor sen doğru biliyorsundur ama doğruyu ben biliyom diyorsan partnerlerin eski düzen de spam aldığına bize yaptığı açıklamanın feyk olduğunu ispatlaman lazım.

bu paylaşılan şeyin linkini alabilir miyim

hiç bir yere bağlı olmayan quizin attığı 500 kadar kanalım var, hepsi kategorilerde 1. sırada, reklamlar açık olmayınca iyi izleniyorlar kapanmada olmuyor ticari olmadığı için. Quiz attıktan sonra 1 tane yere bile bağlamayı denemedim. Nitekim başka partnerlere sokanlar parasını alamadı. Bloke konuldu. valla ünlemmi dolar mı ona bile bakmadım girmedim kanallara, İyikide öyle yapmışım geçen ay 7 adsense'ımda banlandı kanalları bağlasam hepten delirirdim. Spam kanallara artık kolay kolay ödeme yapılacağını da düşünmüyorum, Anca kapanmayacak kanallar belli etmeyecek kendini o şekilde alınabilir, oda zaten % 10 20lik bi kesime ödeme yaparlar, bakın biz ödüyoruz haa gerçekten demek için. Bu son 2 aya bakarak ki yorumum,. Elimde ki kanallarıd hediye edeceğim bir kaç sevdiğim kardeşime..
Yolla gelsin bertan :)

---------- Spam Engelliyici 14:00 ---------- Önceki Mesaj 13:57 ----------

google bütün partnerlere kanalların 1000 spam dan yada 20 telif den kapanma olayı olursa ceza yiyeceklerine dair imzalı mühürlü yönetmeliği gönderdi. google'a rağmen spam çalışırız diyen partner açık bir şekilde dolandırıcıdır. var ama kimse söylemiyor olayı bana kalırsa şehir efsanesinden öteye geçmez. bu tür söylentilerin peşinden koşmak yerine yeni politikalara uygun kanal yapmak daha uygun.
Aynen bir mcnde 1000 kanal kapanırsa mcnler yeni kanal alamayacaklar bünyelerine yanlış hatırlamıyorsan cezai süre 120 gündü.. 20 telif olayıda spam kanallar için değilde partnere kayıtlı resmi kanallar için geçerli.. Ayrıntılı anlatılmıştı buradaki konularda partner kurallarının değişikliğiyle alakalı..
Tabi bu kurallar ilerde esnetilip değiştirilir mi orasını bilemeyiz ama bence bu adsense darbe vurmasa partnere falan gerek yok.

quiz, rec, bbtv gibi parnerlerden hala ödeme alan var. daha dün akşam denk geldim 1 ay önce bbtvye sokulmuş spam kanala. bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?

bu paylaşılan şeyin linkini alabilir miyim

https://support.google.com/youtube/answer/3463396?hl=en&vid=1-635766371113656310-554328947

Adsiz5474c.png

yalnız bakın mcn ve agrerator farklı şeyler. kimleri kapsayıp kimleri kapsamadığı hakkında hiçbir açıklama yok. ben hala bu 1000 kanal kapanmasının altında başka bir çapanoğlu olduğunu ve quizin bile bile paraların üstüne yattığını düşünüyorum. ayrıca afililate kanallarda 1000 kapanma olursa bir yaptırım olacağını söylüyorlar. telif gelmesini hesaba katmıyorlar.

:D 3 sms geldi ama satın alma teklifi felan, iyi niyetli mesajlar yani, Ben üşeneclik ve bunalmışlıktan kanallar ünlem mi dolar mı onlaraa bile bakmadım kasmadım yani ondan kimsenin mesaj atmasına gerek yok değer verdiğim Tanıdığım insanlara veririm hoş bi işlerine yarayacağınıda düşünmüyorum, :mad:

Ah be Dayi sen yorulma, sikma tatli canini ayarlariz , sen yeterki iste ;) ben yardimci olurum sana :) mesaj atman yeterli

Bu Arkadaşın Biraz Problemleri var Anlaşılan Sürekli bu şekilde Konularına ve mesajlarına denk geliyorum Üzücü :(

Evet problemlerim var ama senin gibi gereksiz insanlar daha fazla problem yaratıyor olabilir.Burda problem arıyorsak senin benimle problemin olabilir bu daha doğru olur.

Evet problemlerim var ama senin gibi gereksiz insanlar daha fazla problem yaratıyor olabilir.Burda problem arıyorsak senin benimle problemin olabilir bu daha doğru olur.

Şunu Anlamanı İstiyorum Ben Seni Ta Bu İşin Başından Beri Tanıyorum HGatta Aylarca Skype Muhabbetimiz Oldu :)

700 Tl kesinleşmiş bir adsensen vardı kapatılmıştı onu alabilmek için 3 ay ugraşmıştın O zamanlar Bile Sürekli Önüne Bakmak Yerine Geriden Geliyodun Seni Defalarca Uyarmıştık ben caner cumali abi v.s Hatırladın mı ?

tartışmanın gittiği noktaya bak... adeta arabesk türk filmi :D :D :D şuan gülmekten zemine kapaklandım.

Şunu Anlamanı İstiyorum Ben Seni Ta Bu İşin Başından Beri Tanıyorum HGatta Aylarca Skype Muhabbetimiz Oldu :)

700 Tl kesinleşmiş bir adsensen vardı kapatılmıştı onu alabilmek için 3 ay ugraşmıştın O zamanlar Bile Sürekli Önüne Bakmak Yerine Geriden Geliyodun Seni Defalarca Uyarmıştık ben caner cumali abi v.s Hatırladın mı ?

hiç bir yere bağlı olmayan quizin attığı 500 kadar kanalım var, hepsi kategorilerde 1. sırada, reklamlar açık olmayınca iyi izleniyorlar kapanmada olmuyor ticari olmadığı için. Quiz attıktan sonra 1 tane yere bile bağlamayı denemedim. Nitekim başka partnerlere sokanlar parasını alamadı. Bloke konuldu. valla ünlemmi dolar mı ona bile bakmadım girmedim kanallara, İyikide öyle yapmışım geçen ay 7 adsense'ımda banlandı kanalları bağlasam hepten delirirdim. Spam kanallara artık kolay kolay ödeme yapılacağını da düşünmüyorum, Anca kapanmayacak kanallar belli etmeyecek kendini o şekilde alınabilir, oda zaten % 10 20lik bi kesime ödeme yaparlar, bakın biz ödüyoruz haa gerçekten demek için. Bu son 2 aya bakarak ki yorumum,. Elimde ki kanallarıd hediye edeceğim bir kaç sevdiğim kardeşime..

Valla bertan bendede bi dolu kanal var çöp oldu hepsi soktuğum partnerlerde attı hep zaten ziyan zebil oldu :)

Yabancı bir siteden bulduğum partnere katıldım 2 3 gün incelediler o forumdakilerde spam için sokuyorlarmış benide aldılar bir kaç günede dashboard için link geldi eğer atılmazsa kanallar ki üzerinden 3 4 gün geçti sayımlar başladı şuan sağlam sayıyor. İsteyen varsa verebilirim.

En azından ufak tefek kanalı olupta denemek isteyenler katılabilir.

Yabancı bir siteden bulduğum partnere katıldım 2 3 gün incelediler o forumdakilerde spam için sokuyorlarmış benide aldılar bir kaç günede dashboard için link geldi eğer atılmazsa kanallar ki üzerinden 3 4 gün geçti sayımlar başladı şuan sağlam sayıyor. İsteyen varsa verebilirim.

En azından ufak tefek kanalı olupta denemek isteyenler katılabilir.

yaz burayada ortam şenlensin :D

forum çok tekdüze gidiyor bu aralar ))

Valla bertan bendede bi dolu kanal var çöp oldu hepsi soktuğum partnerlerde attı hep zaten ziyan zebil oldu :)

sokmayı denemedim bile abi, öyle olacağını biliyordum çünkü. ünlemmi dolarmı ona bile bakmadım, nitekim 7 adsense ımda banlandı. Şimdi Forumda adsenseları banlanmayıp ödeme alanlar, hatta bazı partnerlerden ödeme alanlar var görüyorum, Eminim ki onlar küçük meblağlar.(Partnerler için konuşuyorum) Adamlar bütün ödemeleri kesemezler, scam değiliz bakın ödemeye devam ediyoruz diyeceklerdir.. Adsense ise, 4 5 kanalın kapatılsın topluluktan, adsense direk spama giriyor, Durup dururken para kazanmalar gidiyor, ve Akabinde ban. Yani kanallar bir kaç ay açık kalacaksa ödeme alma ihtimali olacaktır ( yine keyfe kader banlaydabilirler. :) ) ben bu strese giremem valla, ALLAH Bereket versin, bu işin varlığından beni haberdar eden başta [MENTION=14964]kubarbaz[/MENTION] arkadaşıma, [MENTION=7877]Cagdaser[/MENTION] 'e sonra ytpara.com forumu ve Youtube'a teşekkürlerimi sunarım. Eskisi kadar olmasada foruma ara ara giriyorum, buradaki dostluk ortamı gerçekten güzel,.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri