Spam yüzünden Askıya alınan kanal?

• Kullanıcı M00nsp3ll
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri
az önce başka konunun altına yazdığımı buraya da yazayım. şu taramadan pek çok özgün kanal da gitmiş olması gerek.

normal de ilk ay açılan kanalları tarama yapardı ve kıyım ilk ay açılan kanallara vururdu. eski kanalları tarayacağını düşünerek arşivimi yedekledim ama bu ihtimali hep düşük tuttum çünkü youtube yakın geçmişten uzak geçmişe doğru taramaya başlarsa işin işinden çıkamayacak özgün kanalları da spam olarak görüp onları da gömecek diye mantık yürüttüm. şu tarama da pek çok kişinin özgün kanalı da uçmuştur.

kanallar kütür kütür gidiyor. spamın sonu yaklaşıyor artık, süpürmek lazım.

spam bahane. Adamların giderleri çoğaldı. Birazda haklılar yt çöplüğe döndü. Ama özgün, sağlam ve eski kanallar uçtu. Yazık ettiler onlara.

ben hiç itirazdan açtıramadım şimdiye kadar

Ben 1 ay önce açtırdım, kanal spam falan da değildi, 1 gün sonra yeniden kapattılar.Tekrar itiraz ettim.Hesabınızın kapalı kalmasının daha uygun olacağına karar verdik diye dalga geçer gibi cevap göndermişler.

ben geçen gün itiraz ettim itirazınız kabul edildi falan dedi ama kanal açılmadı dalga geçtiler heralde :)

Hocam bu sekılde kapanan kanala ıtırazı hangı adresten yaıyorsunuz?

youtubea girişte kanalınız askıya alındı yazan yerin altında hocam. Ama iyice abarttılar kanal sadece amerikaya açıkken etiket açıklama olmadığı halde tek videoya flag gelmiş kanalı kapatmışlar anlamadım ne yapmaya çalışıyolar

youtubea girişte kanalınız askıya alındı yazan yerin altında hocam. Ama iyice abarttılar kanal sadece amerikaya açıkken etiket açıklama olmadığı halde tek videoya flag gelmiş kanalı kapatmışlar anlamadım ne yapmaya çalışıyolar

Teşekkurler hocam bi deneyelım aksama , bir sans :(

Bu sabah benim de 5-6 tane alt kanalı olan gmail'im spamdan uçmuş. Ben genelde ana kanalları boş bırakır alt kanallarla çalışırım. Her alt kanalda videolar vardı. Dün şrfsizin biri bir videomu flaglemiş ama komple kanal yerine sadece o video uçmuştu. Bu sabah uyanmdığımda ise bir baktım gmail alt kanallarıyla birlikte komple uçmuş. Yani bu kadar şrfsizlik niye yani biri bana açıklasın? Ondan sonra beddua yiyip hastane köşelerinde neden sürünüyoruz diyorlar !!!

Bu sabah ingilizce özgün kanalım böyle oldu. İtiraz ettim bakalım ne olacak.

selam,
kanalım askıya alında g+ sayfasından ıtıraz ettım ama turkçe olarak,
senın ıtıraz ettıgın kanalın acıldımı bırde rıca etsem ingilizce olarak bır yazı yazarmısın bana lutfen

selam,
kanalım askıya alında g+ sayfasından ıtıraz ettım ama turkçe olarak,
senın ıtıraz ettıgın kanalın acıldımı bırde rıca etsem ingilizce olarak bır yazı yazarmısın bana lutfen

Merhaba hocam benim kanal malesef açılmadı. Partner şirketi ilede görüştük oda açtıramadı. Askıya alınan kanallar zor açılıyor. Hadi spamdan giden kanallar geliyor bir ihtimalde askıdan gidenler zor geri geliyor ama yinede itiraz et durmadan. Benim özgün kanalda öyle aşırı bir abone yoktu.

Merhaba hocam benim kanal malesef açılmadı. Partner şirketi ilede görüştük oda açtıramadı. Askıya alınan kanallar zor açılıyor. Hadi spamdan giden kanallar geliyor bir ihtimalde askıdan gidenler zor geri geliyor ama yinede itiraz et durmadan. Benim özgün kanalda öyle aşırı bir abone yoktu.

ben g+ panelındekı gerı bıldırımden ıtıraz edıyorum,acaba dogru yerdenmı ıtıraz edıyorum ve turkce olarak ıtıraz edıyorum

flagdır flag her tarafa türedi o cocukları yani

benimde çok başıma geliyor :(

itiraz ederken dikkatli olun ben ettim adsenseye bağlı tüm kanalların para kazanması gitti forum da bir arkadaşın da tüm kanalları kapanmıştı heleki çerçeveli videolara kesinlikle itiraz etmeyin sonra eldekiler den de olmayın

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri