Spamdan Kapanan Kanalı KOMPLE SİLMEK

• Kullanıcı Triqalx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
bu şekil silince böyle çıkıyor, iki gün önce spamdan kapanan en iyi iki kanalımı da böyle silmiştim, bence komple silmekten çok daha iyi

Son düzenleme:
bu şekil silince böyle çıkıyor, iki gün önce spamdan kapanan en iyi iki kanalımı da böyle silmiştim

Tamam hocam silmissin işte bende böyle siliyorum.Silmeseydin url tıklayınca topluluk vs geliyor sildiğin kanal kapatıldı diyor %100 sildin sen bu kanalı hocam

Son düzenleme:
Sanmam, YT datasını komple siliyorsun, değişmesi için bir neden yok.

Ek olarak, bu bir açık değil arkadaşlar fixlenme korkusu yaşamanız anlamsız.

URL Google url si ve bu URL ye YT tarafı engelli olmuş olsa bile ulaşabilirsiniz.
Hocam bu 2 gün önce sildiği kanal
------------------------------------------------
Bunlarda aynı şekilde bir hafta önce sildiğim kanallar
-------------------------------------------------
-------------------------------------------------

Silince başta "Bu kanal kapatıldı ve artık kullanılamıyor." yazıyor
Ama 3-4 gün geçince eski haline dönüyor

"Bu hesap; YouTube'un spam, oyun ve yanlış yönlendiren içerik ile ilgili politikasını birden çok defa veya ciddi şekilde ihlal etmesi ya da Hizmet Şartları ile ilgili diğer ihlaller nedeniyle feshedildi."

Edit: sanırım alt kanal çalıştığım için böyle oluyormuş, ana kanallarda bu sorun yokmuş

Son düzenleme:
Bu şekilde kapatılınca içinde ki parayıda alamassak? Acaba böyle bir sıkıntı olabilir mi ?

gece gece içime bi kurt düştü :) son 1 ay içinde adsense kapanan kanalların linklerini ayıkladım. https://myaccount.google.com/preferences?utm_source=OGB&pli=1#deleteservices hepsini bu linkten google hesabını ve verilerini sil yaparak sildim.
Bazılarında bu şekilde : Screenshot by Lightshot

çoğunluk bu hesap kapatıldı ve artık kullanılmıyor.

Sildikden sonramı eski haline geldi?

Kapanan kanallar için tel . doğrulamasının alternatifi olan form yöntemi hala işe yarıyor bilginize ben gmaile bu şekilde ulaşıp konudaki linkler aracılığı ile siliyorum..

Son düzenleme:
öncelikle konu için teşekkürler. Bu taktiği konu açılmadan önce kullandığını söyleyen arkadaşlar var. Onlara sorum bu şekilde sildiğiniz hesapların olduğu adsenseleriniz spama düştü mü?

öncelikle konu için teşekkürler. Bu taktiği konu açılmadan önce kullandığını söyleyen arkadaşlar var. Onlara sorum bu şekilde sildiğiniz hesapların olduğu adsenseleriniz spama düştü mü?

düşer ben bu şekilde sadece para kazanması giden kanalları silerdim para kesinleş sin diye. Başkada bir faydasını görmedim. Yani bazı arkadaşlar da yazmış bende herkesin bu şekilde sildiğini sanıyordum :D gmail komple silmekte aynı işlevi görüyor demekki.

Düştü hocam düştü ... Malesef bu da kurtaramadı

E5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

gece gece içime bi kurt düştü :) son 1 ay içinde adsense kapanan kanalların linklerini ayıkladım. https://myaccount.google.com/preferences?utm_source=OGB&pli=1#deleteservices hepsini bu linkten google hesabını ve verilerini sil yaparak sildim.

çoğunluk bu hesap kapatıldı ve artık kullanılmıyor.

Bende aynen bu şekilde siliyordum.Şimdi dikkat ettim sildiğim kanallar

"Bu hesap; YouTube'un spam, oyun ve yanlış yönlendiren içerik ile ilgili politikasını birden çok defa veya ciddi şekilde ihlal etmesi ya da Hizmet Şartları ile ilgili diğer ihlaller nedeniyle feshedildi." yazısı hala duruyor ve adsense hala spamde. Demekki önce youtube kanalını silip ondan sonra hesabı silmek gerek.

hangisi doğru şimdi anlamadım çok karşıt görüş var :D hesap ve verileri silmek mi yoksa sıradan plus kanal gmaili silmek mi ?

ben hesaba giriş yapıp direk bütün hizmetleri siliyorum google + youtube ne varsa toplu olarak siliyorum ve ödemede kesinleşiyor bi sıkıntı yok :S sildikten sonra eposta ile tekrar girmeye çalışınca kullanıcı bulunamadı diyor. yani veritabanından silinmiş işte. fark ne ? :S :D

Ya bide bu aralar topluluk gelmeden kapanan kanala hesabınız geçici olarak askıya alınmıştır tekrar aktif etmek için en kısa sürede google ekibimize ulaşın tarzı bi mail geliyor. Eskiden youtube kanalınız askıya alındı diyordu. Böyle kanalları itiraz edip açtıran oldumu yoksa bu sistemle silelim mi?

MX4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Konuda yazım bulunsun. Teşekkürler.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri