bu şekil silince böyle çıkıyor, iki gün önce spamdan kapanan en iyi iki kanalımı da böyle silmiştim, bence komple silmekten çok daha iyi
Son düzenleme:
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
bu şekil silince böyle çıkıyor, iki gün önce spamdan kapanan en iyi iki kanalımı da böyle silmiştim
Tamam hocam silmissin işte bende böyle siliyorum.Silmeseydin url tıklayınca topluluk vs geliyor sildiğin kanal kapatıldı diyor %100 sildin sen bu kanalı hocam
Hocam bu 2 gün önce sildiği kanalSanmam, YT datasını komple siliyorsun, değişmesi için bir neden yok.
Ek olarak, bu bir açık değil arkadaşlar fixlenme korkusu yaşamanız anlamsız.
URL Google url si ve bu URL ye YT tarafı engelli olmuş olsa bile ulaşabilirsiniz.
Hocam wallahi üstüme alındım bilmiyorum bana mı dedin ama haklısın. Nedense ben herkes böyle siliyor diye hiç açma gereği bile duymadım.![]()
gece gece içime bi kurt düştüson 1 ay içinde adsense kapanan kanalların linklerini ayıkladım. https://myaccount.google.com/preferences?utm_source=OGB&pli=1#deleteservices hepsini bu linkten google hesabını ve verilerini sil yaparak sildim.
Bazılarında bu şekilde : Screenshot by Lightshot
çoğunluk bu hesap kapatıldı ve artık kullanılmıyor.
Sildikden sonramı eski haline geldi?
anlamadım hocam?
Yani sildikten sonra bil bu spam.... yazısı gerimi geliyor sizde de?
öncelikle konu için teşekkürler. Bu taktiği konu açılmadan önce kullandığını söyleyen arkadaşlar var. Onlara sorum bu şekilde sildiğiniz hesapların olduğu adsenseleriniz spama düştü mü?
Düştü hocam düştü ... Malesef bu da kurtaramadıöncelikle konu için teşekkürler. Bu taktiği konu açılmadan önce kullandığını söyleyen arkadaşlar var. Onlara sorum bu şekilde sildiğiniz hesapların olduğu adsenseleriniz spama düştü mü?
gece gece içime bi kurt düştüson 1 ay içinde adsense kapanan kanalların linklerini ayıkladım. https://myaccount.google.com/preferences?utm_source=OGB&pli=1#deleteservices hepsini bu linkten google hesabını ve verilerini sil yaparak sildim.
çoğunluk bu hesap kapatıldı ve artık kullanılmıyor.
Allah allah, ben bir senedir böyle siliyorum zaten. Kendi kendime öğrendim herkeste böyle siliyor sanıyordum. Wallah bilsem bende açardım daha önceden.
Paylaşım için teşekkürler
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.