Tavuk Kanat Fiyatlarına Yüzde 50 Zam Geldi

Zam yapılır yapılmaz değil de 1 verip 100 alınmasından bıktım artık suyu çıktı :)

bu son gelen zamla, bi kulağımızın arkası kaldı...

hocam spor yapıyorsan kırmızı et ye bence çalış erit güçlen .. hormonlu tavuğu yesen ne olacak yemesen ne olacak ..kendi düşüncem

adamın birisi bir arkadaş muhabbet ortamında hava atıyor; ben her gün bunları yapıyorum şunları yapıyorum v.s açığa girmeye yim anlatamam :) sonra onu dinleyen bir tavuk dönerci varmış o gücü o enerjiyi benden aldığın her gün yarım ekmek arası tavuk dönerle mi buluyorsun demiş :)
gerçek hormonsuz köy tavuğu tamam ama bence günlük marketlerden aldığımız tavukların zaten tadı bile yok ki faydası da olsun

mecbur hocam kırmızı et yiyemiyorum yazdım üstte zaten boğazımdan geçmiyor hastalık gibi bişi :D benimkisi farklı bi mesele görüntü hastalığı demişti birisi.

mecbur hocam kırmızı et yiyemiyorum yazdım üstte zaten boğazımdan geçmiyor hastalık gibi bişi :D benimkisi farklı bi mesele görüntü hastalığı demişti birisi.

hocam o kısım derin mesele ., ona bir şey diyemem psikolojiktir vejetaryenliktir v.s bazıları kırmızı et yemez beyaz et yer ; benim abimin hanımı yemez et v.s ve oğlu da yemezdi ona yedirdim bir gün davetimiz vardı ve artık yiyor o konu derin mesele balık yiyin hocam o zaman ( bazı inşalar etobur bazıları ot obur oluyor ben et oburlarındanım ) birde hocam şaka değil kan gruplarının da beslenme ile alakası varmış tv de söylenmişti

Son düzenleme:
hocam o kısım derin mesele ., ona bir şey diyemem psikolojiktir vejetaryenliktir v.s bazıları kırmızı et yemez beyaz et yer ; benim abimin hanımı yemez et v.s ve oğlu da yemezdi ona yedirdim bir gün davetimiz vardı ve artık yiyor o konu derin mesele balık yiyin hocam o zaman ( bazı inşalar etobur bazıları ot obur oluyor ben et oburlarındanım ) birde hocam şaka değil kan gruplarının da beslenme ile alakası varmış tv de söylenmişti

kan grubunu bilmiyorumda balık tavuk yiyorum ek olarak şunu diyim :) lahmacun yerim mesela salam sosis sucuk bunlarda bi problem yok köfte mangalda kırmızı et yiyemiyorum bilmiyorum belkide koyun eti karıştırdılar eskiden öyle bişi olmuşta olabilir :) ama sadece böyle düşünme karışık türlü yemeklerin hepsini yemiyorum :)

Bahar gelip mangal sezonu açılınca fırsatçılar hemen durumu değerlendirir.

Güvercin keser yeriz [emoji1]

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

İçtiğimize ortak olan yönetim, yediğimizden de lokma alıyor artık. Bilmiyorum 10 yıl önce her piknik alanı dolup taşardı etini alır aileler cumartesi, pazarını doğayla iç içe geçirirdi. Millet 20 km şehir dışına çıkmıyor benzin çok yakacak diye yapabilen de 2 - 3 haftada bi yapıyor artık. Et desen zaten lükse kaçtı çekirdek aile 1 kg et alınıyorsa 2 kg tavuk alıp karma şekilde takılıyordu. şimdi tavuğu da şişirmişler.

Fırsatçılık yapan yok fırsatçılar üzerinden beslenen çok bu fiyatların denetim ve düzenlemesini ben değil yöneten sorumlular yapacak ses çıkarmıyorlarsa memnunlar demek ki.

diyecek bir şey yok artık üstte saydığım lükse giriyordu yavaş yavaş gündelik yemek için tüketimi de zora sokuyorlar..

Son düzenleme:
Yazın tatil fiyatları artar,kışın uludağdaki tatil..
Yazın tişört fiyatı artar,kışın botun.

Yani kısaca zorunlu olan ihtiyaçlar zamanı gelince fiyatı artar.Yaz geldi mangal sezonu geldi e o zaman kanat artacak.Herkes öyle bir konuşuyor ki hergün kanat yiyorsunuz sanacak.Bilinçli tüketici iseniz daha ucuz olan etin göğsünü bagedini alırsınız madem onlar artmadı.adamlarda ellerinde kalınca ucuza verecekler.Yani laf söylemek çin laf söylemek yerine he kardeşim siz öyle mi yaptınız buyurun kanatları satın o zaman dersiniz.5 milyon kişi aylık 2 kilo kanat alacaksa almaz.10 milyon kilo kanat yapar.Ellerinde kalmaması için onları seve seve düşük fiyata verecekler.siz söylenmeye yer arıyorsunuz ama sakinliği koruyup sessizce protesto yaparsanız o fiyatlar otomatik olarak düşecek.

Tavuklara acıyın saglıgınıza kendinize acıyın gezmesi dolaşması doğal beslenerek en az 100 gunde yetişmesi gereken fakat yerinde oturarak yamyam olarak beslenerek ve ilaçlarla 40 gunde yetişen tavuk yemeyin yedirtmeyin

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri