Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
hocam spor yapıyorsan kırmızı et ye bence çalış erit güçlen .. hormonlu tavuğu yesen ne olacak yemesen ne olacak ..kendi düşüncem
adamın birisi bir arkadaş muhabbet ortamında hava atıyor; ben her gün bunları yapıyorum şunları yapıyorum v.s açığa girmeye yim anlatamamsonra onu dinleyen bir tavuk dönerci varmış o gücü o enerjiyi benden aldığın her gün yarım ekmek arası tavuk dönerle mi buluyorsun demiş
gerçek hormonsuz köy tavuğu tamam ama bence günlük marketlerden aldığımız tavukların zaten tadı bile yok ki faydası da olsun
mecbur hocam kırmızı et yiyemiyorum yazdım üstte zaten boğazımdan geçmiyor hastalık gibi bişibenimkisi farklı bi mesele görüntü hastalığı demişti birisi.
hocam o kısım derin mesele ., ona bir şey diyemem psikolojiktir vejetaryenliktir v.s bazıları kırmızı et yemez beyaz et yer ; benim abimin hanımı yemez et v.s ve oğlu da yemezdi ona yedirdim bir gün davetimiz vardı ve artık yiyor o konu derin mesele balık yiyin hocam o zaman ( bazı inşalar etobur bazıları ot obur oluyor ben et oburlarındanım ) birde hocam şaka değil kan gruplarının da beslenme ile alakası varmış tv de söylenmişti
fakir tezek yaksa .oka zam gelir
hocam söz sizin mi bilmiyorum ama gece gece güldürdü![]()
![]()
Zaten 12 tl en kötü yerde %50 zamnla nasıl 14 lira oluyor? 18 lira olmasi lazım.Fakirlerin mutfağının vazgeçilmezi tavuk etine yüzde 50 zam geldi 1 Kilosu 14 15 liraya yükseldi, 2 kilo alsanız 28 30 lira yapar ki annemler genelde 2 kilo alıyorlar ortalama, kırmızı et fiyatlarına yaklaştı
Tavuk eti kanatlandı
Et ve Süt Kurumu | ESK | Satış Fiyatları
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.