Bekir SeyHanLi
Yasaklanmış
Arkadaşlar Tbm 0,31 Ama Tıklama 4 Malesef Şuna Bir Çözüm Bulabilicek Biri Varmı ?
Not : İzlenme Sürekli Artıyor Ama Tık Yok
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
TO %1 diyor. Bence gayet normal bu tıklar.
Tıklar arttığını şöyle yorumlayabiliriz; videolarınızda trueview yani video içi reklam çıkıyordur . Bununda tıklanması fazla tbm'si düşük olur.
Hangi reklam türünden ne kadar tık aldığınızı görmek için, Performans raporları > Reklam Türleri yolunu izleyebilirsiniz. TO'nun yüksek olduğu günlere baktığınızda Video reklamın daha çok çıktığını , düşük olduğu günlere baktığınızda ise daha çok flash ve metin reklamı çıktığını göreceksiniz.
arkadaşlar 3 gün önce adsensem banlandı sizce truewiew reklamlarını kapatıyımı
Reklam İle Alakası Yok Başka Nedenler Var Banlanmanın Arkasında Ne Yazıyor Gelen Mesaj Ne ?
geçersiz tıklama etkinliği kardeşim
:s Abi şunu yapmasanız Kazanırsınız
aqam ben bi kere tıkladım oda tbm öğrenmek için video reklamlarına önüne gelen tıklıyo skip 5 saniye sonra geliyo sabırsız izleyiciler rasgele tıklıyo to 2.00'nin altına düşmüyo
Arkadaşlar Tbm 0,31 Ama Tıklama 4 Malesef Şuna Bir Çözüm Bulabilicek Biri Varmı ?
![]()
Sayfa to % 2 3 arası normal bence. bakıyorum millette %10 bi bizde yok![]()
Arkadaşlar Video Reklamlarında Tbm Düşük Türkiyede 0.01,0.02,0.03 amerika yada başka ülkelerde 0.12 ye kadar çıkabiliyor!
True-View Reklamlarını Engellerseniz Tbm Yükselir Tık Düşer Ama Türkçe Kanalda İzlenimin Yüksek Olması Sebebiyle Tıklar Çizü Bi Sayıya Ulaşır!
Bunlar Benim Düşüncelerim!
---------- Mesaj saat 22:09:53 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 22:08:33 civarında gönderildi. ----------
Hesabım Banlandı 3 Gün Önce Geçersiz Tıklama Yüzünden
Normal bekir bak 5 kanal toplaminda yansiyan kazanc ve izlenim sayilari.Toplam kazanc 40 kusur dolar..(Tr adsensem)
![]()
![]()
Yani sen 370 goruntulemeye 4 tik bende 3700 e 40 desek oran dogru yani.bu iste az ama oz kazanc oluyor iste.![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.