Toplam izlenim kaç ? 
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
dostum kanalın ayakta mı hala![]()
Toplam izlenim kaç ?![]()
Evet arkadaşlar canım sıkıldı manuel olarak tek seferde 531 video atıyım eğlence olsun bakalım kaç saatte kapanacak dedim
![]()
Videoları manuel yüklediğim için ve vds kullanmadığım için biraz yavaş yüklüyor . Gelişmeleri iletirimSabaha kapanmazsa sorun çıkmaz sanırım.
Lütfen gelip saçma sapan yorumlar yapmayın . Yok amaç ne falan fistan . Eğlencesine yaptım bunu da sizinle paylaşmak istedim.
Dip not : 2-3 saattir upload ediyorum.
Hocam o kadar videoyu nasıl buluyosunuz?
50 basmaya korkuyorum bi kere deneme 100 basmıştım o bile kapanmıştı, kapanmadıysa helal olsun valla![]()
вєякαη;707637' Alıntı:Hedef 531![]()
önemli olan video sayısı değil ki videoların içeriği
![]()
50 atmaya kalkan arkadaslar ... Kalkipta korkan arkadaslar
Bot ile ve vds ile 2 kere 700 atmisligim var 2 ay once hala ayaktalar kanallar ...
Korkmayin atin ...
Ama benim gibi 700 video basip 0,20$ kazanacaksaniz atmayin![]()
Hocam direkt kanaldan çektin de bot ile heralde değil mi?
Hayır hocam videoları kendim indirdim kendi pc mden yükledim.
500 küsür videoyu?
şu 531 video olayını sanırım kimse gerçekleştirmeyecek en iyisimi ben bu gece 531 video yukleyip yatayım sabah ola hayır ola![]()
Evet arkadaşlar canım sıkıldı manuel olarak tek seferde 531 video atıyım eğlence olsun bakalım kaç saatte kapanacak dedim
![]()
Videoları manuel yüklediğim için ve vds kullanmadığım için biraz yavaş yüklüyor . Gelişmeleri iletirimSabaha kapanmazsa sorun çıkmaz sanırım.
Lütfen gelip saçma sapan yorumlar yapmayın . Yok amaç ne falan fistan . Eğlencesine yaptım bunu da sizinle paylaşmak istedim.
Dip not : 2-3 saattir upload ediyorum.
Hocam kanal ayaktami hala . Mobildeyim
GT-S5830 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.