Tek seferde 531 video . Bakalım kaç saatte uçucak

Evet arkadaşlar canım sıkıldı manuel olarak tek seferde 531 video atıyım eğlence olsun bakalım kaç saatte kapanacak dedim :D

EE1WJA.png

Videoları manuel yüklediğim için ve vds kullanmadığım için biraz yavaş yüklüyor . Gelişmeleri iletirim :D Sabaha kapanmazsa sorun çıkmaz sanırım.

Lütfen gelip saçma sapan yorumlar yapmayın . Yok amaç ne falan fistan . Eğlencesine yaptım bunu da sizinle paylaşmak istedim. :)

Dip not : 2-3 saattir upload ediyorum.

Hocam o kadar videoyu nasıl buluyosunuz?

50 basmaya korkuyorum bi kere deneme 100 basmıştım o bile kapanmıştı, kapanmadıysa helal olsun valla :D

Ben forumda tek seferde 3.000 video attım kapanmadı dediğimde kimse inanmadı. O yüzden 100k video atsanız da takmıyorum artık. :D

önemli olan video sayısı değil ki videoların içeriği :)
mrqo94.png

50 atmaya kalkan arkadaslar ... Kalkipta korkan arkadaslar :)

Bot ile ve vds ile 2 kere 700 atmisligim var 2 ay once hala ayaktalar kanallar ...

Korkmayin atin ...

Ama benim gibi 700 video basip 0,20$ kazanacaksaniz atmayin :D

Hocam o kadar videoyu nasıl buluyosunuz?

Direk kanaldan çektim hocam

50 basmaya korkuyorum bi kere deneme 100 basmıştım o bile kapanmıştı, kapanmadıysa helal olsun valla :D

Teşekkür ederim :D

вєякαη;707637' Alıntı:

:D :D Ben kanal hazırladım 1 aylık falan onlara yüklicem kanallarıda buldum bakalım onlar ne olacak :D Onlardan kazanmayı hedefliyorum :D

önemli olan video sayısı değil ki videoların içeriği :)
mrqo94.png

Öyle hocam ama ben bu kanaldan para kazanmayı hedeflemediğim için çalı çöp olsada sıkıntısı yoktu yani :)

50 atmaya kalkan arkadaslar ... Kalkipta korkan arkadaslar :)

Bot ile ve vds ile 2 kere 700 atmisligim var 2 ay once hala ayaktalar kanallar ...

Korkmayin atin ...

Ama benim gibi 700 video basip 0,20$ kazanacaksaniz atmayin :D

:D :D 0.20 $ de iyi hocam 5 kanal açsanız günlük 1$ yapar :D :D

Hocam direkt kanaldan çektin de bot ile heralde değil mi?

Oda birşeymi 826 videolu kanalım 7 aydır ayakta :D 3 kere freedomdan ödeme aldım.

Şans işi 10 kanala anlık 300+ yükleme yaptım 1 i hariç hepsi banlandı. Şöyleki 100 hesabın tanesine bin video atın.1 yada 10 tanesi ayakta kalcaktır. Araya kaynarsa tabi. 20 günde yavaş yavaş bin video daha garanti olur belki ama o aradan sağ çıkan kanalda bidaha zor kapanır bence.

şu 531 video olayını sanırım kimse gerçekleştirmeyecek en iyisimi ben bu gece 531 video yukleyip yatayım sabah ola hayır ola:D

Evet arkadaşlar canım sıkıldı manuel olarak tek seferde 531 video atıyım eğlence olsun bakalım kaç saatte kapanacak dedim :D

EE1WJA.png

Videoları manuel yüklediğim için ve vds kullanmadığım için biraz yavaş yüklüyor . Gelişmeleri iletirim :D Sabaha kapanmazsa sorun çıkmaz sanırım.

Lütfen gelip saçma sapan yorumlar yapmayın . Yok amaç ne falan fistan . Eğlencesine yaptım bunu da sizinle paylaşmak istedim. :)

Dip not : 2-3 saattir upload ediyorum.

Hocam kanal ayaktami hala . Mobildeyim

GT-S5830 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Sonrada konu acarsaniz 2 aydir hiç yükleme yapmadığım kanal spamdan kapanmış diye :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri