Toplu Kanal Kapanmaları - TEK KONU -

• Kullanıcı mNote
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kapatılan Hesaplar & Ban Sorunları
Arkadaslar acıl adsenselerınızı kontrol edın..dun msj largelmıs tel dogrulama ıstedı..
tel dogrulayıp actım maıllerı degıstrdım eskılerı sıldım komple
acıl bakın

1 aydır bütün forum bunlarla uğraşıyo zaten hergün birilerinin adsense i spam e düşüyor, niye acil macil diye velveleye veriyorsunuz ortalığı anlamak mümkün değil

cvp

1 aydır bütün forum bunlarla uğraşıyo zaten hergün birilerinin adsense i spam e düşüyor, niye acil macil diye velveleye veriyorsunuz ortalığı anlamak mümkün değil

arkadaslar bır daha msj felan atmıyorum naparsanız yapın ıyılık dusunende kabahat..
ayrıca 2-3adsensmde telefon dogrulama ıstedı aksıne yt kanallarının hepsı saglam.

18 kanal kapanmış benim bugün gün içinde toplam hepsi spam'dan ve 2016 kanallar idi izlenimliydi.

şu toplu kanal kapanması yaşıyan arkadaşlar (10 üzeri) her bir adsenseye kaç kanal baglıyorsunuz . ?

Şu anda 1 adet tek adsanse bağlı olan kanalım kapandı.Yükleme bitti ardından kanal spamdan uçtu.Yanlız kanala girince şöyle bir değişiklikler yapmıştım ;

Önerilen kanallara 1 adet kanal ekledim (el ile)
Oynatma listesi yarattım.
Kanal ayararı kısmında ülke ABD iken farklı bir ülke seçtim.

Ardından şak kapandı kanal.Yakalandı sanırım...

Şu anda 1 adet tek adsanse bağlı olan kanalım kapandı.Yükleme bitti ardından kanal spamdan uçtu.Yanlız kanala girince şöyle bir değişiklikler yapmıştım ;

Önerilen kanallara 1 adet kanal ekledim (el ile)
Oynatma listesi yarattım.
Kanal ayararı kısmında ülke ABD iken farklı bir ülke seçtim.

Ardından şak kapandı kanal.Yakalandı sanırım...

Kardesim onu sorunlara yazarmisin konuyu uplamayalim rica ederim

Neye göre kapandığını anlasam keşke.Hep derim hep dedim

YOUTUBE AMATÖR BİR ŞİRKET !!!

kategori var adamda 40 m izlenim spam +15 k abone ne telif ne engel bi cacık yok adam boncuk kadar video kocaman çerçeve.Biz dizi atarız season-episode hatta dizi adı bile yok o bile patlar.Ne diyim güzel adalet güzel youtube.

Ordaki mühendislerin nasıl maaş aldığını çok merak ediyorum

5 kanal gitmiş...

kesinleşmelere bir hafta kalaadsensem spama düştü 7 adet kanal kapandı. kanallarınızı kontrol eder misiniz

benimde 2 saat önce 3 kanal birden kapandı adsense spama düştüğü için, kapanma olmadan spama düştü ilginç, neyse sağlık olsun inşallah banlanmaz :)

benimde 2 saat önce 3 kanal birden kapandı adsense spama düştüğü için, kapanma olmadan spama düştü ilginç, neyse sağlık olsun inşallah banlanmaz :)

hocam adsense spama düşünce toplu kapanıyor. peki sıkıntılı video vs. var mıydı? dünya engelli veya strike yemiş bir videonuz.

hocam adsense spama düşünce toplu kapanıyor. peki sıkıntılı video vs. var mıydı? dünya engelli veya strike yemiş bir videonuz.

bilmem bunlara pek bakmam, adsense işinde her türlü risk oluyor pek kafaya takmamaya çalışıyorum :) Allah 'tan çok önemli kanallar değildi

Neye göre kapandığını anlasam keşke.Hep derim hep dedim

YOUTUBE AMATÖR BİR ŞİRKET !!!

kategori var adamda 40 m izlenim spam +15 k abone ne telif ne engel bi cacık yok adam boncuk kadar video kocaman çerçeve.Biz dizi atarız season-episode hatta dizi adı bile yok o bile patlar.Ne diyim güzel adalet güzel youtube.

Ordaki mühendislerin nasıl maaş aldığını çok merak ediyorum

5 kanal gitmiş...

Amatör biraz az kalır, bir video için yeri geliyor üç günümü ayırıyorum yeni hazırladığım özgün kanalımı kapatmışlar umarım manuel incelemeye takılır da kanalım açılır,zorla insana spam yap dedirtiyorlar :mad:

5 tanede benim kapandı ,kanal kapanmaları bir yana adsense çok sessiz duruyor ürkütüyor valla bir sabah katliam yapacak gibi :)

5L2ZVD.png

Bugün 4 Kanal gitti ve Hepsindeki uyarı bu sizdede aynımı ?

uyarı aynı da inşallah diger adsenselerimize sıcramaz. sıkıntılı kanal olup da mı kapandı yoksa sebepsiz yere mi onu anlayamadım. bende dünya engelli video vardı. ama sizde tertemiz olmasına ragmen adsense spama düştü mü? eger dustuyse sıkıntı büyük

Uçurmuşlar tüm kanalları acımadan geçiçi olarka devre dışı bırakıldı
İpden yakalamışlar büyük ihtimal vdsden yapılanlar gitmiş

10kanalda benden gitti

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri