Toplu Kanal Kapanmaları - TEK KONU -

• Kullanıcı mNote
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kapatılan Hesaplar & Ban Sorunları
1 kanal da benden gitmiş ama muhtemelen flagcılar tarafından uçuruldu. Diğer adaensedeki kanallar sağlam, bu giden kanalı direkt hesap ayarlarınrwn sildim. Umarım diğer kanallara nüksetmez.

Kanal linkini açınca;

Bu hesap; YouTube'un spam, aldatıcı uygulamalar ve yanıltıcı içerik politikasını ya da diğer Hizmet Şartlarını birden çok kez veya ciddi düzeyde ihlal ettiği için kapatıldı.

Böyle mi görünüyor hala?

4 Adsensedeki Tüm kanallar kapandı Adsenselere giriş Aktif Sorun yok ...
Acaba Ödeme alabilcekmiyiz Bu adsenselerden Fikri Olan Varmı ??..

---------- Spam Engelliyici 13:54 ---------- Önceki Mesaj 13:53 ----------

2.adsensem de spama düştü.. 5 kanal daha pert.

Spma düştü derken ...
Adsenseye girerken tel onayımı istiyor ???

Spma düştü derken ...

Adsenseye girerken tel onayı istemesi adsensenin spama düştüğü anlamına gelmiyor o hesabın kanalı kapanmıştır. Adsense spama düşmesi için bütün kanalların toplu olarak kapanması lazım ayrıca bağladığınız kanallarda belirli bir süre sonra kapanıyor.

Spma düştü derken ...

bende adsensede tel onayı istiyor ödeme alabilirmiyim kesinleşince silsem banlanmadan

bende adsensede tel onayı istiyor ödeme alabilirmiyim kesinleşince silsem banlanmadan

Tel isteyen leri Alamassın ...
Geçtiğimiz Aylarda Alamadık 21 İnde banlandılar ..

3 Adsemsem Deki Kanallar Bir anda gitti..
4 üncü adsensedekilerde Yarısı bir gitti Yarısı Bir...

11inden sonra adsense silsek alamaz mıyız?

Neyi 11 inde siliyorsun Anlamadım ...

Geçen ay ödemsinde..

tel onayına düşen adsenselerimiz vardı Ayın 21 inde Banladılar...
Kesinleşiyor Para Ama 21 İnde banlanıyor adsenseler..

%100 Spam Kanal da bağlasan hemen kapanıyor...

Tel onayı istemeyen adsenselerden alma ihitimalimiz var ..

sebebi şu yeni kanal bağladım 3 Gündür kapanmadı Bu iyiye Bir işaret gibi ..
ama yinede bilemeyiz bakıp görücez..

Neyi 11 inde siliyorsun Anlamadım ...

Geçen ay ödemsinde..

tel onayına düşen adsenselerimiz vardı Ayın 21 inde Banladılar...
Kesinleşiyor Para Ama 21 İnde banlanıyor adsenseler..

%100 Spam Kanal da bağlasan hemen kapanıyor...

Tel onayı istemeyen adsenselerden alma ihitimalimiz var ..

sebebi şu yeni kanal bağladım 3 Gündür kapanmadı Bu iyiye Bir işaret gibi ..
ama yinede bilemeyiz bakıp görücez..
aynen geçen ay banlandı benimde 21 inde bazı arkadaşlar spama düşen adsenseyi kesinleştikten sonra siliyolarmış ödeme alan varmı o şekilde peki?

aynen geçen ay banlandı benimde 21 inde bazı arkadaşlar spama düşen adsenseyi kesinleştikten sonra siliyolarmış ödeme alan varmı o şekilde peki?

Adsenseyi silinci parayı nasıl alıcaksın .. O dediğin yöntemi anlamadım hala..

Kapanan Adsenseye bağla kanalları silmektenmi bahsediyorsun ??

Bence kanal silinse de böyle görünüyorsa adsense ile ilişiğinin kesildiğini sanmıyorum. Linke tıklayınca bu kanal kullanılmıyor şeklinde göstermenin bir yolu olmalı yoksa kapanan kanalın kökten siliyorum diye kendimizi kandırıyoruz.

3 gün önce spamdan kapanan kanalımı direk sildim.Adsanseye bağlıydı, dediğiniz gibi bu kanal kullanılamıyor silindi yazıyor.Anlamadım ben bu işi şimdi adsanse ile ilişkisi kesildi mi ? Kesilmedi mi ?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Adsenseye girerken tel onayı istemesi adsensenin spama düştüğü anlamına gelmiyor o hesabın kanalı kapanmıştır. Adsense spama düşmesi için bütün kanalların toplu olarak kapanması lazım ayrıca bağladığınız kanallarda belirli bir süre sonra kapanıyor.

hocam adsenseye bağlı kanal genellikle boş oluyor. boş kanal bile kapanıyorsa adsensenin spama düştüğü bariz şekilde belli.

---------- Spam Engelliyici 17:38 ---------- Önceki Mesaj 17:36 ----------

Tel isteyen leri Alamassın ...
Geçtiğimiz Aylarda Alamadık 21 İnde banlandılar ..

3 Adsemsem Deki Kanallar Bir anda gitti..
4 üncü adsensedekilerde Yarısı bir gitti Yarısı Bir...

ben aldım hocam. tel onayı yaptım. ödeme de geldi.

hocam adsenseye bağlı kanal genellikle boş oluyor. boş kanal bile kapanıyorsa adsensenin spama düştüğü bariz şekilde belli.

Diğer kanallar açık sadece o kanal kapalıysa spama düşmüş olmuyor. Geçen ay başıma geldi adsensenin mailindeki kanal kapanmış ancak diğer kanallar açıktı farklı bir gmaili yönetici atayıp onu tamamen sildim ödemesinide aldım ve o adsense şuan kazandırmaya devam ediyor.

Diğer kanallar açık sadece o kanal kapalıysa spama düşmüş olmuyor. Geçen ay başıma geldi adsensenin mailindeki kanal kapanmış ancak diğer kanallar açıktı farklı bir gmaili yönetici atayıp onu tamamen sildim ödemesinide aldım ve o adsense şuan kazandırmaya devam ediyor.

hocam beim de geçen ay 2 adsensem spama düştü. 1. sinde 9 kanal bağlıydı. 2. sinde 10 kanal bağlıydı. 2 hesaptada adsense mailindeki kanallar dahil hepsi kapandı. adsenselere girdiğimde tel onayı verdi. onaylattım.1 adsense ödeme kesinleşti ve ödemesini aldım. 2. adsense ödeme kesinleşmedi. bu ay ümit ediyorum kesinleşir. adsense kapanma olmadı bende.

---------- Spam Engelliyici 17:45 ---------- Önceki Mesaj 17:43 ----------

Teliften veya Spamdan kapanan kanalların parası gelecek ayda mı kesinlesiyor?
bende 1 tanesi kesinleşti 1 tanesi kesinleşmedi. anlam veremedim. bu ay herşey ortaya çıkacak. eğer kesinleşmeyen bu ay kesinleşirse haber veririm

---------- Spam Engelliyici 17:50 ---------- Önceki Mesaj 17:45 ----------

arkadaşlar adsensenin tel onayına düşmemesi için adsenseye bağlı gmail hesabındaki youtube kanalını silin. adsenseye bağlı gmailde adsense dışında hiçbir şey olmasın.

Adsenseye bağlı gmaildeki youtube içi boş olsa da silinmeli mi? Silinince eğer başka kanal bağlı degilse adsensede sıkıntı çıkarırmi? [MENTION=43770]se7v7en[/MENTION]

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Adsenseye bağlı gmaildeki youtube içi boş olsa da silinmeli mi? Silinince eğer başka kanal bağlı degilse adsensede sıkıntı çıkarırmi? [MENTION=43770]se7v7en[/MENTION]

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sil hocam. Sorun çıkarmaz.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri