Toplu Kanal Kapanmaları - TEK KONU -

• Kullanıcı mNote
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kapatılan Hesaplar & Ban Sorunları
Konuya kapanan kanallarının sayısını yazarak bir yere varamazsınız. Kapanan kanalların ortak özelliklerini bulmanız gerekiyor. Bunun içinde konuya detaylı bilgiler yazmanız gerekiyor. Bilgileri birbirinizle karşılaştırırsınız. Böyle devam edersiniz bir sonuç elde edemezsiniz.

Aklıma bir fikir geldi....

Örneğin; detaylı bir form oluşturup, kapanan kanallarınızın bilgilerini bu forma doldurursunuz. Sonra formdaki bilgilere göre ortak noktaları bulması kolay olur.

Örneğin form şöyle olacak;

kanal açılış tarihi:
günlük yüklenen video sayısı;
kanal kategorisi;
kanalı nerden yönetiliyor; (pc/vds)
kanalı sizmi oluşturdunuz yoksa başkasından mı aldınız;
video başlık ve açıklamada anahtar kelime kullanma oranınız;
kanalların bağlı olduğu adsense aynı mı;
kanalların günlük kazanç miktarı;

vs. şeklinde detaylı bilgiler verirseniz zaten kapanan kanalların ortak yönlerini bulması çok kolay olacaktır.

Eğer isterseniz böyle bir form oluşturup forumda paylaşabilirim. Maksat kapanmaların ortak noktasını bulmak.

Konuya kapanan kanallarının sayısını yazarak bir yere varamazsınız. Kapanan kanalların ortak özelliklerini bulmanız gerekiyor. Bunun içinde konuya detaylı bilgiler yazmanız gerekiyor. Bilgileri birbirinizle karşılaştırırsınız. Böyle devam edersiniz bir sonuç elde edemezsiniz.

Örneğin; detaylı bir form oluşturup, kapanan kanallarınızın bilgilerini bu forma doldurursunuz. Sonra formdaki bilgilere göre ortak noktaları bulması kolay olur.

kanal açılış tarihi:
kanal kategorisi;

vs. şeklinde detaylı bilgiler verirseniz zaten kapanan kanalların ortak yönlerini bulması çok kolay olacaktır.

Eğer isterseniz böyle bir form oluşturup forumda paylaşabilirim. Maksat kapanmaların ortak noktasını bulmak.

Efkarlandık hocam o kadar uzun formu kim doldurcak

kanal açılış tarihi:
kanal kategorisi;

hocam cok güzel sölüyosunda kategori günlük kazanc miktari versek o kategoriden eser kalmaz güzel yaklasım ama gidiş yolun yanlış

hocam cok güzel sölüyosunda kategori günlük kazanc miktari versek o kategoriden eser kalmaz güzel yaklasım ama gidiş yolun yanlış

Ben onları öylesine örnek vermek amacıyla yazdım. Takılmayın buna. Formda hangi soruların olacağı konuşulup ortak kararlaştırılır. Burada maksat önemli. Maksat; kapanmaların ortak nedenlerini bulmak. En azından youtube algoritmalarının hangi kriterlere göre çalıştığını az çok anlamış oluruz.

Ben onları öylesine örnek vermek amacıyla yazdım. Takılmayın buna. Formda hangi soruların olacağı konuşulup ortak kararlaştırılır. Burada maksat önemli. Maksat; kapanmaların ortak nedenlerini bulmak. En azından youtube algoritmalarının hangi kriterlere göre çalıştığını az çok anlamış oluruz.

hocam bende dünya engelli video vardı bir iki tane onun haricinde sıkıntı yoktu. ayrıca adsenseye dogru duzgun girmiyorum bile spama düşmesin diye. şimdi tüm kanallarımı kontrol ediyorum,umarım diger adsenselere sıçramaz.

şimdi baktım benim 1 adsensede gitmiş kanallar spama düşmüş adsenseyede giremiyom

Spame düşen adsense kanallarına numara girip kökten siliyor musunuz bırakıyor musunuz?

E5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Benimde biraz önce adsense bağlı 3 en iyi kazandıran kanal gitmiş. Şükür adsense giriyor spama düşme yok galiba

1 kanal da benden gitmiş ama muhtemelen flagcılar tarafından uçuruldu. Diğer adaensedeki kanallar sağlam, bu giden kanalı direkt hesap ayarlarınrwn sildim. Umarım diğer kanallara nüksetmez.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri