Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Bir kaç gündür yüksek kesinti ile kesinleşme problemine üzülürken özgün kanalım an itibariyle kapandı. Herhangi bir mail gelmemiş. Kanala girdiğimde telefon numarası istedi yazdım ve şu mesajla karşılaşıyorum.
Bu hesap; YouTube'un spam, aldatıcı uygulamalar ve yanıltıcı içerik politikasını ya da diğer Hizmet Şartlarını birden çok kez veya ciddi düzeyde ihlal ettiği için kapatıldı.
Allah kahretsin her ay, her gün bir problemle karşılaşıyorum. 1 yıldır kanalı yükseltmek için çabaladım tam meyvesini toplayacağım ki kanal kapandı.
Ne yapmamı önerirsiniz ?
[MENTION=46396]ahzukabz[/MENTION] kanalın adsenseye mi bağlıydı, evet ise büyük hata yapmışın, sağlam partnerde olsaydı, yüzde yüz geri açtırırlardı,
Kanal kapanması yaşamadım lakin adsense verilerinde inanılmaz bir düşüş var
Acaba izlenim ve tik verilerinde gecikme olabilir mi
Evet kardeş anormal seviyede hem de, kanallar gitti sandım fakat hepsi duruyor lakin inanılmaz düşük izlenim gösterim ve tıklarsizde demi aşiri derecede izlenim düşüklügü var şuan hocam ?
Bende de son birkaç gündür izlenim tık 3 kat azaldı kanal kapanmamasına rağmenEvet kardeş anormal seviyede hem de, kanallar gitti sandım fakat hepsi duruyor lakin inanılmaz düşük izlenim gösterim ve tıklar
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.