Toplu Kanal Kapanmaları - TEK KONU -

• Kullanıcı mNote
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kapatılan Hesaplar & Ban Sorunları
Adsense bağlı güzel gelirli bir tane kanalım kapanmış düşük kazanclı kanal duruyor

Bir kaç gündür yüksek kesinti ile kesinleşme problemine üzülürken özgün kanalım an itibariyle kapandı. Herhangi bir mail gelmemiş. Kanala girdiğimde telefon numarası istedi yazdım ve şu mesajla karşılaşıyorum.

Bu hesap; YouTube'un spam, aldatıcı uygulamalar ve yanıltıcı içerik politikasını ya da diğer Hizmet Şartlarını birden çok kez veya ciddi düzeyde ihlal ettiği için kapatıldı.

Allah kahretsin her ay, her gün bir problemle karşılaşıyorum. 1 yıldır kanalı yükseltmek için çabaladım tam meyvesini toplayacağım ki kanal kapandı.

Ne yapmamı önerirsiniz ?

Usta, geçen ay açtığım özgün kanal kapatıldı aynı gerekçe ile, en az on defa itiraz ettim açıldı, sonra tekrar bir mail bir daha kapatıldı,videodaki bazı sabit duran arka planları sanırım çerçeve gibi algıladı diye düşünüyorum,gerçekten karşımda insan olsa ne yaptığımı anlayıp videomu istisnalara ekleyebilirdi o kadar emek verdikten sonra böyle bir şeyin olması gerçekten üzücü geliyor insana geçmiş olsun :(

[MENTION=46396]ahzukabz[/MENTION] kanalın adsenseye mi bağlıydı, evet ise büyük hata yapmışın, sağlam partnerde olsaydı, yüzde yüz geri açtırırlardı,

[MENTION=46396]ahzukabz[/MENTION] kanalın adsenseye mi bağlıydı, evet ise büyük hata yapmışın, sağlam partnerde olsaydı, yüzde yüz geri açtırırlardı,

özgün hatta biçok yarı özgün kanalın böyle kurtulduguna çok şahit oldum.aynı şekilde özgün ve yarıözgün biçok kanalında adsense de heba oldugunu gördüm.partnerin özgüne en büyük katkılarından birisi bu bence.adamlar böyle durumlarda senin yerine ilgilenip hemen açtırıyorlar kanalı ama adsensedeysen işin zor,tamamen şansa kalmış.bence...

arkadaşlar ben kanal kapanmasını adsenseye kanal bağlamayarak çözdüm tavsiye olunur :D

Kanal kapanması yaşamadım lakin adsense verilerinde inanılmaz bir düşüş var
Acaba izlenim ve tik verilerinde gecikme olabilir mi

Ağir telifli icerik calisinca benden 3 gun once atan adam sağ tarafta yukseldiginde kapandi.Benim kanalim saglam ve 1 hafta daha durdu surekli sağda ben cikmaya baslayinca kanalim kapandi.Bu demek oluyor ki bi kategoride ilk sirada oldugunda kapanma yasiyorum.Ayni kategoride ayni aciklama isimle attigimda 2 kanaldan tutan kapaniyor.Yani season episode s ve e full ya da aciklama etiketten kiyim olayi degil bu.Ayni anda video yukleme sayisi ile ilgili olabilir.Ayni icerigin farkli kisiler tarafindan belli sayidan fazla yuklenmesiyle olabilir.Misal: 20 videonun reklamini ayni anda açmayla ilgili olabilir.Ihtimaldir.En son bunlara yoneltti beni toplu kapanmalar.

Arkadaşlar bu gece kanalı kapanan var mı yeni açtığım adsenseye yaptığım yeni kanalları bağlamıştım onlarda uçmuş bende.sorun genel mi özel mi artk bilemedim.

7k aboneli kanal gitti itiraz ettim açmazlarda yine de bir umut adsenseye baglı kanal kalmayacak gibi bu gidişle.

sabah uyandigimda kanallari kontrol edeyim dedim hepsi acikti 2 dakika baska seyle ugrastim saglam kanalima tekrar bakayim dedim patlamis yok boyle bisey gercekten

gunaydın beyler iyi haber vermek isterim ama galiba ufak cağlı bi kıyım olcak sonradan büyüçek gibi bugun gece iyi parasını yedıgım bi kanalım uçmuş sizlerde insallah boyle bisey yoktu kolay gelsin bol kazanclar dilerim.

sabah en çok kazandıran kanalım kapanmış ne bir telif ne bir uyarı nede başka bir şey vardı 7000 organik aboneli kanalım gitmiş dünde 2 kanal gitmişti :( hiç bire şekilde bot falan kullanılmamış tertemiz kanaldı manuel yüklemeli ah canım kanalım ahh

elde kalan son büyük balıklar da puff!.. iyice kabak tadı vermeye başladı bu iş..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri