D
daralll
Guest
son 6 ay da bütün kıyımları atlatmış biri olarak 2 kanal da benden kapandı.yalnız benim kapananlar adsenselerde kesinleşmeyen kanallardı sanırım...
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Gece en iyi gelirli kanalım uçtu gene sepetsiz yere .Yt iyice b.kunu çıkarmaya başladı işin.
Durduk yere Spamdan uçuyor kanallar 1 ay bişe dayanmıyor artık .
Bu kanalların ödemesi yapılıyor mu arkadaşlar bilen alan yada alamayan cevap verebilir mi .
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
spam den kapanan kanalların kazancı kesinleşmiyor
neye göre kime göre böle net cevap verebiliyorsunuz acaba?
Aynen katılıyorum 10 tane iyi izlenimli kanal var boşta duruyor adsenseye bağlasam anında uçacak kanallarTüm bağlı kanallar gitti. Her hesapta günlük 2 3 tl getiren kanallar kalmış büyük kanallar uçmuş.
Kendi fikrim, ocak ayı gelene kadar kanal bağlamayın hesaplarınıza.
Geçen aralık ayındaki adsense banlarından sonra ara vermiştim yeniden başlayalı 1 ay oldu en belalı aya denk geldik.
Kaç kere toplu kapanma sebepsiz kapanma yaşandı sayamadım artık.Random olarak kapatıyor resmen yt kazandıran kanalları.
Kesinleşme sorununu geçersek bu spamdan kapanan kanallar geçtiğimiz aylarda ödeniyor muydu.Kimisi aldım yazmış eski konularda kimisi eksik kesileşti yazmış.
adamlar keyiflerine göre hareket ediyor. spamdan kapanan bazı adsenselerimde fazla kesinleşme var bazılarında %99 . tek kanal tek adsense ihtarsız kanallar hala kesinleşmedigarip şeyler oluyor .
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.