Toplu Kanal Kapanmaları - TEK KONU -

• Kullanıcı mNote
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kapatılan Hesaplar & Ban Sorunları
son 6 ay da bütün kıyımları atlatmış biri olarak 2 kanal da benden kapandı.yalnız benim kapananlar adsenselerde kesinleşmeyen kanallardı sanırım...

Kanal para kazanıyorsa tertemizde olsa direk kapatıyorlar. Bir bu eksikdi şimdi tam oldu.

Gece en iyi gelirli kanalım uçtu gene sepetsiz yere .Yt iyice b.kunu çıkarmaya başladı işin.
Durduk yere Spamdan uçuyor kanallar 1 ay bişe dayanmıyor artık .
Bu kanalların ödemesi yapılıyor mu arkadaşlar bilen alan yada alamayan cevap verebilir mi .

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Gece en iyi gelirli kanalım uçtu gene sepetsiz yere .Yt iyice b.kunu çıkarmaya başladı işin.
Durduk yere Spamdan uçuyor kanallar 1 ay bişe dayanmıyor artık .
Bu kanalların ödemesi yapılıyor mu arkadaşlar bilen alan yada alamayan cevap verebilir mi .

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

spam den kapanan kanalların kazancı kesinleşmiyor

Tüm bağlı kanallar gitti. Her hesapta günlük 2 3 tl getiren kanallar kalmış büyük kanallar uçmuş.
Kendi fikrim, ocak ayı gelene kadar kanal bağlamayın hesaplarınıza.

neye göre kime göre böle net cevap verebiliyorsunuz acaba?

Geçen aralık ayındaki adsense banlarından sonra ara vermiştim yeniden başlayalı 1 ay oldu en belalı aya denk geldik.
Kaç kere toplu kapanma sebepsiz kapanma yaşandı sayamadım artık.Random olarak kapatıyor resmen yt kazandıran kanalları.
Kesinleşme sorununu geçersek bu spamdan kapanan kanallar geçtiğimiz aylarda ödeniyor muydu.Kimisi aldım yazmış eski konularda kimisi eksik kesileşti yazmış.

Tüm bağlı kanallar gitti. Her hesapta günlük 2 3 tl getiren kanallar kalmış büyük kanallar uçmuş.
Kendi fikrim, ocak ayı gelene kadar kanal bağlamayın hesaplarınıza.
Aynen katılıyorum 10 tane iyi izlenimli kanal var boşta duruyor adsenseye bağlasam anında uçacak kanallar

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bundan sonra iyi getirili kanalları aktif kulanıcam yani 2 günde bir gircem bi video izlicem bi yorum yapıcam 7 saniyelik video atıcam video at bırak yüzünden kapanıyor galiba bi sınırdan sonra

Geçen aralık ayındaki adsense banlarından sonra ara vermiştim yeniden başlayalı 1 ay oldu en belalı aya denk geldik.
Kaç kere toplu kapanma sebepsiz kapanma yaşandı sayamadım artık.Random olarak kapatıyor resmen yt kazandıran kanalları.
Kesinleşme sorununu geçersek bu spamdan kapanan kanallar geçtiğimiz aylarda ödeniyor muydu.Kimisi aldım yazmış eski konularda kimisi eksik kesileşti yazmış.

adamlar keyiflerine göre hareket ediyor. spamdan kapanan bazı adsenselerimde fazla kesinleşme var bazılarında %99 . tek kanal tek adsense ihtarsız kanallar hala kesinleşmedi :D garip şeyler oluyor .

dün akşam da benden gitti 2 kanal 2 kuruş para kazanacağız bi bitmediniz ya :@

adamlar keyiflerine göre hareket ediyor. spamdan kapanan bazı adsenselerimde fazla kesinleşme var bazılarında %99 . tek kanal tek adsense ihtarsız kanallar hala kesinleşmedi :D garip şeyler oluyor .

Tek kanal tek adsense benim de kesinleşmedi 5 aydır düzenli kesinleşen hesap ve bir kaç saat önce kanal spamdan kapandı bugün... ( adsenseye bunun dışında hiç kanal bağlanmadı aylardır tek bu kanal ile pinini girip her ay düzenli ödeme alındı )

Kesinleşmeyen diğer adsensemdeki 2 aylık kanal da aynı şeklide bir kaç saat önce kapandı.

Kesinleşmeyen iki hesabım ne olacak derdi kalmadı hafifledim :(

BEni Kalkındıran tüm kanallar kapanmış hepsi eski ve pinli adsenselere bağlıydı pinsiz'den kapanan yok

bu forumda en nefret ettiğim en iğrendiğim konu bu bu konuyu nezaman görsem sağlam kanallarımdan gidiyor. tekrardan bikaç kanal gitmiş. üstelik telifsiz ve eşleşensiz bir kanal

3 tane aynı içerik olan kanalım vardı, 2 hafta sonra en yüksek trafiği alıp çok iyi günlük gelir getiren kanalı poff diye uçurdular telif veya başka bir şey olmadan. Diğerlerine dokanma yok, okuyorum yazdıklarınızı ama inanasım gelmiyor bir türlü. Telifsiz böyle direk uçuran youtube kendisi mi? PC ıd falan mı alıyor yoksa her ayın belli dönemleri mi oturup böyle kanalları yok ediyor?

2 günde 80den fazla kanal gümledi 7 tanesi boştu 60 dan fazlası uzun suredir vıdeolu ve adsense baglantısı yok kalanlar ıse yenı ve uzun vıdeoları +20 den cıvarı vıdeolu botla basıldı

bence şu dönemde adsenseye bağlı özgünler bile kapanıyordur/kapanacaktır

ciddi anlamda adsensede çok farklı şeyler oluyor, sanki biri hacklemiş anasını ağlatıyor adsensenin :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri