Toplu Kanal Kapanmaları - TEK KONU -

• Kullanıcı mNote
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kapatılan Hesaplar & Ban Sorunları
He öyle mi ingiltere hesaba bağlı olan bugün kapanan kanal 1.5 aydır bağlıydı, tr hesaba bağlı olan ve bugün kapanan kanal 1.5 senedir bağlıydı o hesaba o nasıl oldu o zaman bu kadar uzmansan buna da cevap ver.

Sen yukarıda yazdığına bak bakalım insanları kandırmayı bırak yazıp sonra üzerine alınacak bişey yok demek de güzel kafaymış halbuki bana yazdığına göre başkası üzerine alınmalıydı.

İsteyen istediğini çalışsın beni ilgilendirmez insanlara burda hayal satıp yabancı adsense satışı yapanları zengin edeceksiniz başka bişey değil. Tr adsense'ten hiçbir farkı yok önümüzdeki ay kesinleşme zamanı görecem burda atıp tutanları...

benim 10 adsense den 5 yabancıydı ingiltere almanya abd sadece bir ingiltere adsense kesinleşti oda ayın sonunu sağlam geçirmişti ay sonunu görmeyen kanal yabancı yada yerli farketmiyor kesinleşmiyor istisnalar kaideyi bozmaz ama genel durum bu gibi

Arkadaşlar şu geldi aklıma kapanan kanallar boş resimsiz felan mi? yani ben sırıtan spam kanalım diyomu, bellimi, yoksa derli toplu resimli, biraz özen gösterilmiş kanallar mi, yarı özgün kanallar mi ?
Yada kapanan kanallar bir kerede baya video yüklenmiş, sonrasında belirli gün sonra video yüklenmemiş kanallar mı
Bu tip bi açık olmalı bu youtube bot larından. web site inceler gibi kanalları inceliyor olabilirler. Her gün video yada haftada 1 video yüklersen belki kapanmıyordur ? orjınal algılıyordur.

Önceden bağlı kaç ay önce bağladığım kanallar açık tr adsense . 1,5 yıldır bağlı olan kanalın kapanmasına yapcak bişey yok benim bahsettiğim şuan şu vakitte bağlanan kanalların kapanma süresi spam kanallar illaki kapanır er yada geç tr de 10 gün sürüyorsa max, yabancı adsense min süre 30 gün .

Ya hocam ya sen anlamıyorsun yada ben anlatamıyorum benim bahsettiğim olay şuan şu zamanda bağlanan kanalım açık olmasıyla alakalı durumu anlatıyorum . Yabancı adsensede kapanma yok demiyorum tr ye göre çok daha düşük . Kanal kapanırsa zaten kesinleşmiyor .

[MENTION=26796]EaglePaw[/MENTION] hocam sana katılıyorum çünkü yabancı adsensede 8-9 gündür kanallarım açık kaç gün sonra kapanır bilemiyorum umarım geç kapanır da ödemeleri alabiliriz sizin kaçgündür açık kanallar yabancıda? bakalım kesinleşmeye dek ayakta kalacak mı? çok heyecan verici bir durum umarım sonu kötü olmaz

[MENTION=26796]EaglePaw[/MENTION] hocam sana katılıyorum çünkü yabancı adsensede 8-9 gündür kanallarım açık kaç gün sonra kapanır bilemiyorum umarım geç kapanır da ödemeleri alabiliriz sizin kaçgündür açık kanallar yabancıda? bakalım kesinleşmeye dek ayakta kalacak mı? çok heyecan verici bir durum umarım sonu kötü olmaz

Bende 3 haftayı geçti yada geçmedi tam bilmiyorum ama 20 gün rahat oldu . Kanal spamdan yada teliften kapanmasın önümüzdeki ay kesinleşir para

benim 10 adsense den 5 yabancıydı ingiltere almanya abd sadece bir ingiltere adsense kesinleşti oda ayın sonunu sağlam geçirmişti ay sonunu görmeyen kanal yabancı yada yerli farketmiyor kesinleşmiyor istisnalar kaideyi bozmaz ama genel durum bu gibi

kesinleşen adsense kesinleşmeye kaç gün kala kanalın kapanmıştı hocam? kesinti oranı nasıldI?

hocam bu bahsettiğin 3 haftadır kapanmayan kanal günde kaç hit alıyor acaba ? kilit nokta bu bence

Bende 3 haftayı geçti yada geçmedi tam bilmiyorum ama 20 gün rahat oldu . Kanal spamdan yada teliften kapanmasın önümüzdeki ay kesinleşir para

izlenimden çok kazanç 150 tl civarı tl ye baz alırsam

Dün Ukrayna ile açılmış bir adsense hesabına 4 videolu bir kanal bağladım kanal günlük 200k hiti vardı 150$ civarı geliri vardı. 1 günde bugün kapandı

neden kapandığını sesli düşünüyorum;
gmail sıkıntılı bir adamın mailiydi.
videolar yt to yt popüler bir bot var onunla atılmıştı. (pc de mac adresi pc ismi ve hdd serial takip edilmiyorsa tertemizim bunları dikkate almıyorum.)
avrupa ip ile kanal adsense link kopyala yapıştır mantığıyla bağlanmıştı.

şimdi ben yabancı adsenseler kapanıyor diyebilirmiyim tabiki hayır.

öncelikle render alınarak iyi bir satıcıdan alınan gmail ile kanal yapıp tekrar bu adsense bağlayacağım ve sonucu göreceğim.

..........

Son düzenleme:
tr web adsense bağlı 3 haneli kazanan kanal kapandı. Adsenseye ilk defa youtube kanalı bağlandı ve adsense 1,5 yıllık idi.

Arkadaslar ozur dilerim ama konuyu kapanan adsenseli kanallarin analizinr cevirmesek? Konu toplu kapanmadir ve siz her yazdiginizda bazilari kiyim mi var diye dusunuyor

GT-I9505 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

azeri adsense rus yapimi kanal 10 iyi gelirli kanal an itibari ile eks

Kardeşler bi bakın..Adsense hesabımda sınırda para kaldı..Spama da düştü galiba , kanalda bağlayamıyorum bu parayı nasıl alabilirim ?

Dün Ukrayna ile açılmış bir adsense hesabına 4 videolu bir kanal bağladım kanal günlük 200k hiti vardı 150$ civarı geliri vardı. 1 günde bugün kapandı

neden kapandığını sesli düşünüyorum;
gmail sıkıntılı bir adamın mailiydi.
videolar yt to yt popüler bir bot var onunla atılmıştı. (pc de mac adresi pc ismi ve hdd serial takip edilmiyorsa tertemizim bunları dikkate almıyorum.)
avrupa ip ile kanal adsense link kopyala yapıştır mantığıyla bağlanmıştı.

şimdi ben yabancı adsenseler kapanıyor diyebilirmiyim tabiki hayır.

öncelikle render alınarak iyi bir satıcıdan alınan gmail ile kanal yapıp tekrar bu adsense bağlayacağım ve sonucu göreceğim.

..........

hocam bende bi kanal var hittin %70 i ruslar %25 i ukraynadan geliyor acana rusça bgbg türkçeye göre ne durumda ?

Pin geldi ise pini gir hocam, sonra banka bilgilerini gir. Test ödemesini onayla, ondan sonra da adsense'i komple sil. Ödeme bir kaç güne gelir. Adsense ise zaten mefta olmuş, silmekte bir sakınca yok.

Kardeşler bi bakın..Adsense hesabımda sınırda para kaldı..Spama da düştü galiba , kanalda bağlayamıyorum bu parayı nasıl alabilirim ?

Pin geldi ise pini gir hocam, sonra banka bilgilerini gir. Test ödemesini onayla, ondan sonra da adsense'i komple sil. Ödeme bir kaç güne gelir. Adsense ise zaten mefta olmuş, silmekte bir sakınca yok.

pin zaten geldi, banka hesabını mı yenilesem?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri