Toplu Kanal Kapanmaları - TEK KONU -

• Kullanıcı mNote
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kapatılan Hesaplar & Ban Sorunları
Bugun güne 3 sağlam partner kanal kapanması ile başladım bakalım devamı ne olacak.

Dehşet kıyım oldu resmen sıfırladım..Eski büyük partner kanallarınızı kontrol edin...

Adsenseden sonra partnerede sıçradı. Ne var Ne yok götürdü.

adsenseye yapılan kıyım/inceleme partnerlere yapılıyor su an. bu gece uzun olacak kanallarınızı ara ara kontrol edin..

takip ettiğim partnerde olan çok sağlam kanallar gidiyor şuan partnerede çözüm buldular galiba

kanalların yarısı gitmiş. en sağlam, özenle hazırladığım partner kanallardı. inşallah devamı gelmez.

Öncelikle geçmiş olsun :(
Merakımız şu anda bilinen partner olduğu için soruyorum. QUİZ partner harici kanalları kapanan varmı? Sadece farklı partner olduğunu söylemeniz yeterli

Son düzenleme:
[MENTION=13162]hedefyoutube[/MENTION] zeplin ve multiden kapandı benim. quizden kanalım yok.

benimkilerin hepsi quiz dışı [MENTION=13162]hedefyoutube[/MENTION] hocam.

ayda 50-100$ veren bi kanal gitmiş benimde.gerçi 3 ayda bi para ödüyordu zaten partner,çıkarmaya yada kapattırmaya çalışıyordum ama kısmet olmadı.bugün kapanmış o da,ayrıca 3-5 tanede boş kanal gitmiş.

dün ve bugün 9 tane yüksek kazancli kanallari ucurmus youtube. Kanallar farkli partnerlere bagliydi. Saglik olsun diyerek yola devam.

Son düzenleme:
bir kaç gündür kapanmalara bakılırsa botların yakalayamadığı spam kanalları manuel incelemede kapatıyorlar

Kapanmalar suan devam ediyor. Adsense kanallardan sonra partnere bagli ve hic para kazanmasi acilmayan kanallara gectiler. Bi an once bitse de onumuze baksak.

3 günde toplamda 250 kanalım kapandı. Çogu da para kazandıran kanallar. Sanırım youtube bitiyor. Artık yıl sonları değil her ay temizlik yapıyorlar. Elde kanal kalmaycak bu gidişle. Çok kötü oldu bu çok !

ingiltere adsensenın kendi ana kanalı... Malesef beyler... durum böle işte.

Bütün adsenselerim spama girdi son 1 haftada. 7 tane yabancı adsense vardı. Şuan sıfırım. Pes etmek yok en baştan tertemiz tekrar devam edeceğim

Benimde en temiz partner kanalım gitmiş, 2 topluluk 2 telif olan kanalım duruyor. Sanırım yakalanmamızın sebebi kazanç. Kazanç bende çok fazla artmıştı son hafta. Diğer kanallarsa sabit.

Ne Yabancı Nede Yerli Adsense Fark etmiyor.. Ha bire kapanıyor...

Bilgisayarın formattan sonra ülkesi dili london

ipler london .. kanalın açıldığı ülke london tel doğrulamaları gerçek tel london .. yani bir ülkeye ait olması gereken herşey tamam..

ama kanal 1 hafta bekliyor para kazanmaya başlayınca küt askıya alındı...

Özgün kanal dahi fark etmiyor.. 1 kanal yaptım full özgün kendi kameramla çektim onuda kapadılar...

yt spamı bitiriyor.. sebebi aslında şudur..
youtube ye darbeyi instigram facebook vs ta paylaşılan videolar vurdu..
yt kaliteye dönmeye başladı..
günümüzdede bir çok reklam kuruluşu googleden reklamlarını çekti..

Başka işlere yavaş yavaş yönelmeye başlamak en iyisi..

Bütün adsenselerim spama girdi son 1 haftada. 7 tane yabancı adsense vardı. Şuan sıfırım. Pes etmek yok en baştan tertemiz tekrar devam edeceğim

Aynen hocam ne güzel sevinmiştik tr adsenselerinde olan kapanmalar yabancı adsenselerde olmuyor diye.. ama tek fark 2 hafta geç kapanıyormuş sadece :)

Spamı bitirmeye kararlı bu sefer youtube. İstede en baştan beri bitirirdi ama spammerlarada ihtiyacı vardı. Artık spammerlara gerek kalmadı. Her önüne gelen kanal açıp video çekiyor zaten..

4 kanal daha gitmiş yabancı adsense'den bugün..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri