Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Benden de partner den bı kanal gitti bu da demek oluyor kızlar kapanmalar partner dede başladı...
[MENTION=26860]Drop[/MENTION] sen haklı çıktn maalesef
Bana atıp tutan arkadaşlar vardı.Neden atarlanırlar hala çözemedim.Keşke haksız çıksaydım.Google politikalarının ve testlerinin aynısını youtube uyguluyor.2 sene sonra bir tane spam kanal bulamayacaksınız youtube içinde.
Manuel tespit olmadıkça spam bitmez...
katılıyorum size hocam. spamın biteceğini iddia edenler eminim ki günde 30+ kanal açıyordur. kimseye aldanmayın çalışmanıza bakın arkadaşlar.
Bu konulara bakıp bakıp gülümsüyorumHatırlıyorum her kanal kapanmasında adsense banlanmasında, adsenselerin spama düşmesinde "Bu iş bitti artık hiçbir kanalım kalmadı yapılmaz bu iş" diyenler öyle bi devam ediyolar ki zaten takip edip görebilirsiniz.Günde adamın 20-30 kanalı kapanıyo hala bitmiyo ne hikmetse.Hayır amaçlarını da anlamış değilim.Neyi kime ispat etmeye çalışıyosunuz. Bizim de kapanıyo kanallarımız telif geliyo vs.Bitti diyip de yangından mal kaçırır gibi kanal yapıp ikili oynamıyoruz.Dürüst olun ekmeğinize bakın.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.