Toplu Kanal Kapanmaları - TEK KONU -

• Kullanıcı mNote
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kapatılan Hesaplar & Ban Sorunları
Arkadaslar bari itiraz edin gecen haftadan beri yaziyorum her yerde benim gecen hafta kapanan 5 kanalimdan 4 u acildi. Bunun yazdigim metinle falan alakasi yok o kadar kisiye gonderdim ama olumlu sonuc almanyanlarda cikti. Ne yzarsaniz yazin itiraz edin.

Etmiyorsaniz verin bana ben edeyim :)

sonuna kadar haklsıın, ben birinde açın şu kanalı a*k yazdım açtılar

networklere yaptırımmı uyguluyolar acaba

Kanallarımızın Kapanmasına Üzgünüz Tabiki Ama şunuda Söylemden Geçemicem..

Bu partner Networklerinin Alayı Hırsız Yaptıklarının Bedelini Ödüyorlar ...
Allah daha kötü etsin..
Google nin ödediği paraları bu hırsızlar bize ödemedi ceplerine indirdiler...

kendi videolarımın olduğu özgün kanalım kapandı bu gün.itiraz maili gönderdiğimde otomatik red cevabı geldi tekrar itiraz ettiğimde sadece tek bir itiraz hakkım olduğuna dair bir mail daha aldım.yani itiraz edemiyorum.daha önceden bunu tecrübe eden yada aşabilen kimse var mı arkadaşlar ?

üstad itiraz ediyorum 2 dakika sonra reddedip kapalı kalmasına karar verdik diyo :) farklı bir yerden mi yapıyorsun itirazı

Hocam direk telefon onayı yaptıktan sonra Bu google ürününe erişilemiyor yazan yerden yapıyorum.

---------- Spam Engelliyici 06:41 ---------- Önceki Mesaj 06:39 ----------

nasıl itiraz ediyorsun hocam detaylı yazar mısın

Hocam itiraz metnini doldurup gönderdikten sonra anında bir mail düşüyor. Talebinizi aldık en kısa sürede dönüş yapacağız diye. Normal itirazdan farklı olarak, sadece o maili cevaplıyorum "hızlı dönüşünüz için teşekkür ederim bekleyeceğim" gibisinden. Bunun dışında değişik birşey yapmıyorum.

Adsenseye bağlı 5 kanalım. İzlenimi 1kyı geçmemiş 43 tane kanalım kapandı. Kanalları yeni almış ve yeni yapmıştım.

2 adet kanal biri baglanmamiş biride tr adsenseye 3 gun onec baglanmişti kapanmiş oda :(

an ıtıbarıyle 5 kanalım kapanmıs..
yt ıle ılgılı bır suredır umıdım olmadıgı ıcın kapanmalarıda umursamıyorum..
dogru duzgun kazanclı kanalım yok cunku..
ınsallah sızın kanallar kazanclılar saglamdır.

an ıtıbarıyle 5 kanalım kapanmıs..
yt ıle ılgılı bır suredır umıdım olmadıgı ıcın kapanmalarıda umursamıyorum..
dogru duzgun kazanclı kanalım yok cunku..
ınsallah sızın kanallar kazanclılar saglamdır.

kazancı sağlam olsa nolacak hocam kapandıktan sonra? 2 günde 40klık çöpüm var:(

Son Kapanmaları Yaşayan Arkadaşlar TR adsensemi Acaba? ALMANYA Adsensede Önemli Bir Kanalım Var. Şayet Almanya Adsensesinde Varsa Kapanan, Kanalımın Reklamlarını Kapatacağım...

[MENTION=11581]denizkan38[/MENTION] [MENTION=26378]unadikum[/MENTION] [MENTION=60284]mrdmr64[/MENTION]

Son Kapanmaları Yaşayan Arkadaşlar TR adsensemi Acaba? ALMANYA Adsensede Önemli Bir Kanalım Var. Şayet Almanya Adsensesinde Varsa Kapanan, Kanalımın Reklamlarını Kapatacağım...

[MENTION=11581]denizkan38[/MENTION] [MENTION=26378]unadikum[/MENTION] [MENTION=60284]mrdmr64[/MENTION]

ads bağlı 4 yada 5 kanal kapanmış karışıktı. ads ile alakası yok benm kapanmaların maillerden.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri