Toplu Kanal Kapanmaları - TEK KONU -

• Kullanıcı mNote
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kapatılan Hesaplar & Ban Sorunları
hayır anlamadağım konu şu kimde hata var ve o 1 kanal neden kapanmadı ? bu kanalları 2 gün önce mobil veri ile videoyap botu ile yaptım. Hepsine eklenti ile kendi clientini verdim yani hepsi farklı farklı clientler. Tek server değil hollanda, fransa , amerika seçerek yükledim. Neredeyse yakalaması olasılıksız duruma indirdim ama bugün baktım hüsran. Sizce sorun kimde? Kendimde olduğunu sanmıyorum çok temiz çalışırım.
Bu kadar kanalın aynı günde flag yeme olasılığı da olmadığına göre. O bir kanala da ben sahte izlenim çekip ben kapatacam onuda iyice sinir etti beni.

Sorun videoyap da mı?
Maili açan da mı?

Sorun videoyap eklentisinde büyük ihtimal oradan yakaladı. Ne yapalım sağlık olsun dicez. 94 kanal tek tek emek gitti.

Edit: Şimdi kanal takipden baktım da 94 tane dizi kanalım kapanmış son 20 günde yaptığım Allah belasını versin kanalının da işininde.

BdY4U92.png

Son düzenleme:
[MENTION=25775]ssusar[/MENTION] kazanca bağlanmayan açık olduğuna göre bir ihtimal adsense in spama düşmüş olabilir belki hocam. Ben bu işlerden pek anlamam ama yardımcı olayım diye yazdım kolay gelsin. ;)

[MENTION=25775]ssusar[/MENTION] kazanca bağlanmayan açık olduğuna göre bir ihtimal adsense in spama düşmüş olabilir belki hocam. Ben bu işlerden pek anlamam ama yardımcı olayım diye yazdım kolay gelsin. ;)

Alakası yok hocam videoyap tam bir Allah'a emanet bir sistem şuanda. Bakın yaptığım işlemi söyliyeyim size.

-22 kanal bağladım
-Her kanala ayrı client (ama sadece 3 tanesine aynı client verdim)
-Günde max 30-40 video
-Ünlem geç 1 ve 2
-Tam özgünleştir
-(5-8 dk) da yükle

Bu şekilde yaptığım kanalları bağladım video attım ve video attıktan 1 gün bile olmadan 18 tanesi kapandı. Kapananların hepsi ayrı clientti. 3 tanesini aynı client ve 1 tane ayrı client olan kapanmadı. Yani Client konusunda sıkıntı yok. Onun haricinde kanallarıda kendim açıyorum ve aynı zamanda açtığım 45 kanalımı test için ayırmıştım. Sadece video attığım 22 kanaldan 18'i kapandı. Zaten kanallarım aylarca hatta senelerce açık oluyo. Kanal açmamda sıkıntı yok onaya takılmadan açıyoum forum dışında birkaç müşteriyede satış yapıyorum zaten kimseden şikayet gelmedi. Desteğede yazdım ama cevap yok incelenmesini bekliyorum. Yani ortada hiçbir kullanıcı hatası yok. Bot kesinlikle sorunlu.

[MENTION=18764]Jeito[/MENTION] para kazanmaları bile açık değildi kardeşim.
[MENTION=11183]xtekin34[/MENTION] ben şu firefox eklentiden kaynaklandığını düşünüyorum. Muhtemelen sende client al falan oto yapıyordun ondan olabilir.

Giden günleremi yanayım , giden kanallarıma mı yanayım , giden mobil internetime mi yanayım şaştım valla. Bırakıcam 1 hafta ama adsense fazla üzmedi beni bugün kapando bugün adsenseler yattı birazcık amorti etsede düşünmeden duramıyor insan

[MENTION=18764]Jeito[/MENTION] para kazanmaları bile açık değildi kardeşim.
[MENTION=11183]xtekin34[/MENTION] ben şu firefox eklentiden kaynaklandığını düşünüyorum. Muhtemelen sende client al falan oto yapıyordun ondan olabilir.

yok hocam ben firefox bile kullanmıyorum firefox'ta bazen sıkıntı çıkıyo konumu farklı gösteriyo neden oluyo anlamadım o yüzden explorer kullanıyorum en sağlıklısı o bence. Herşeyi elle yapıyrum yani

hayır anlamadağım konu şu kimde hata var ve o 1 kanal neden kapanmadı ? bu kanalları 2 gün önce mobil veri ile videoyap botu ile yaptım. Hepsine eklenti ile kendi clientini verdim yani hepsi farklı farklı clientler. Tek server değil hollanda, fransa , amerika seçerek yükledim. Neredeyse yakalaması olasılıksız duruma indirdim ama bugün baktım hüsran. Sizce sorun kimde? Kendimde olduğunu sanmıyorum çok temiz çalışırım.
Bu kadar kanalın aynı günde flag yeme olasılığı da olmadığına göre. O bir kanala da ben sahte izlenim çekip ben kapatacam onuda iyice sinir etti beni.

Sorun videoyap da mı?
Maili açan da mı?

Sorun videoyap eklentisinde büyük ihtimal oradan yakaladı. Ne yapalım sağlık olsun dicez. 94 kanal tek tek emek gitti.

Edit: Şimdi kanal takipden baktım da 94 tane dizi kanalım kapanmış son 20 günde yaptığım Allah belasını versin kanalının da işininde.

BdY4U92.png

%99 mailden kaynaklanıyor aynısı benim de başıma geldi 10 tane kanal hazırladım hop patladı bi 10 tane daha hazırladım yine patladı. en sonunda mailleri kendim temiz bi şekilde açtım her mailde ip reset çok önemli aynı ip denk geldimi 10 unuda yakalar patlatır topluluktan. şuanlık çok şükür bir şey olmadı dediğim gibi mail açmadan kaynaklanıyor.

Sorun videoyap da mı?
Maili açan da mı?

BdY4U92.png

mail satanla alakası yok senin kimden aldığını biliyorum 2 tane en popüler satıcıdan onlar yüzüden kapansa zaten ortalık karışır forumda adsense çalışıyorsun onunla alakalı olabilir o değilse videoyap

---------- Spam Engelliyici 10:35 ---------- Önceki Mesaj 10:33 ----------

bu arada kapanmayı bilmemde botun ek sunucu istediği bariz belli resmen bağırıyor kullanıcılara yetmiyor sunucular diye sistem anasayfadan bile video yükleyemez olduk!

mail satanla alakası yok senin kimden aldığını biliyorum 2 tane en popüler satıcıdan onlar yüzüden kapansa zaten ortalık karışır forumda adsense çalışıyorsun onunla alakalı olabilir o değilse videoyap

---------- Spam Engelliyici 10:35 ---------- Önceki Mesaj 10:33 ----------

bu arada kapanmayı bilmemde botun ek sunucu istediği bariz belli resmen bağırıyor kullanıcılara yetmiyor sunucular diye sistem anasayfadan bile video yükleyemez olduk!

Şu anda forumun en kaliteli kişisinden aldım mailleri. Adsense bağlı değildi kanallar para kazanma bile açık değildi. Bakalım kendim açıp bide yutubum botumu denicem.

Yok arkadaş artık iş ne içerik ne taktikte bitiyor kanalı ayakta tutmak hepsinden önemli hale geldi,2-3 senelik binlerce abonesi olan kanalları tek uyarıda siliyor youtube bugün yine gitti iki tane sağlam tertemiz kanal

1 ay önce açılmış ve bekletilen 50-60 (gmail onaysız +15 onaylı) kanal 1 ay 2 gün sonra patlamış.Mailler sağlam kanallar gitmiş.

Artık ekmek aslanın ağzında.
Her ay kapanma oranım 5 kanalı geçmezdi.
Bu ay bende de 30 a yakın kanal gitti. Toplu giden olmadı ama günlük 1 kanal kesin gidiyor

arkadaslar 1 haftadır botkullanıyorum onun oncesinde indirip yukluyordum bu kadar kapnam yasamadım hatta3-5 i gecmedi sistemden yukleme basladıgımdan bu yana 2 gun sw ornegin 30 kanal acıyorum ki mail acmada cok hassasım her 1 mail 1 ip ve 3 temizleme programı tum kanallar patlıyor sanırım gene elle yukleme devri baslıycak

arkadaslar 1 haftadır botkullanıyorum onun oncesinde indirip yukluyordum bu kadar kapnam yasamadım hatta3-5 i gecmedi sistemden yukleme basladıgımdan bu yana 2 gun sw ornegin 30 kanal acıyorum ki mail acmada cok hassasım her 1 mail 1 ip ve 3 temizleme programı tum kanallar patlıyor sanırım gene elle yukleme devri baslıycak

Bot kullanmayın hocam botla açılanlar patlıyor

eğer boş kanallarınız kapanıyorsa kesinlikle yanlış gmail açmadan. bot olayının ise zaman içerisin de özel botlara geçileceğine dair kanaatim var. böylelikle hem bot sahipleri daha çok kazanır hem de sizler acaba bottan mı kapandı şüphesi sizi yormaz.

mesela sizin talebiniz doğrultusun da bir bot yazar 1k 2k artık zorluğuna göre ücret ister yada aylık ödemeler olur öyle gider.

Botla motla alakası yok her kapanmanın.. Tabi videoyap botu geçen hafta dengesiz çalıştığı zamanlarda alakası vardı. Ama her kapanma bottan kaynaklanmıyor. Bu ara sanki eski ve daha önceden 1-2 telif yemiş kanallar topluluktan gidiyor geldi bana.. Yada birisi veya birileri yine bazı kategorilerin içine etmeye başladı..

adsense de ülke engelleme olmadığı için adsense'ye artık niche çalışacağım. keşke adsense de ülke engelleme olsa.

Bahsettiginiz Bot üzerinden son 1 hafta yaklaşık 400 kanal yükleme yaptık tek tük dışında kapanma yaşamadık
Arkadaşlar
1. Kanallarınız Androidmi Yani Sürü psikolojisi varmı 1 i gidince digerleri gidiyormu
bu çok önemli

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri