hayır anlamadağım konu şu kimde hata var ve o 1 kanal neden kapanmadı ? bu kanalları 2 gün önce mobil veri ile videoyap botu ile yaptım. Hepsine eklenti ile kendi clientini verdim yani hepsi farklı farklı clientler. Tek server değil hollanda, fransa , amerika seçerek yükledim. Neredeyse yakalaması olasılıksız duruma indirdim ama bugün baktım hüsran. Sizce sorun kimde? Kendimde olduğunu sanmıyorum çok temiz çalışırım.
Bu kadar kanalın aynı günde flag yeme olasılığı da olmadığına göre. O bir kanala da ben sahte izlenim çekip ben kapatacam onuda iyice sinir etti beni.
Sorun videoyap da mı?
Maili açan da mı?
Sorun videoyap eklentisinde büyük ihtimal oradan yakaladı. Ne yapalım sağlık olsun dicez. 94 kanal tek tek emek gitti.
Edit: Şimdi kanal takipden baktım da 94 tane dizi kanalım kapanmış son 20 günde yaptığım Allah belasını versin kanalının da işininde.
Bu kadar kanalın aynı günde flag yeme olasılığı da olmadığına göre. O bir kanala da ben sahte izlenim çekip ben kapatacam onuda iyice sinir etti beni.
Sorun videoyap da mı?
Maili açan da mı?
Sorun videoyap eklentisinde büyük ihtimal oradan yakaladı. Ne yapalım sağlık olsun dicez. 94 kanal tek tek emek gitti.
Edit: Şimdi kanal takipden baktım da 94 tane dizi kanalım kapanmış son 20 günde yaptığım Allah belasını versin kanalının da işininde.
Son düzenleme: