Toplu Kanal Kapanmaları - TEK KONU -

• Kullanıcı mNote
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kapatılan Hesaplar & Ban Sorunları
[MENTION=8078]brocker[/MENTION] Hocam ailesi değilde adama kamyon çarpsa yeridir. Çizgi filmin 2 dilde videoları yüklendiği an izlenmeye başlıyor ama herif bırakmıyor. 10 kanal arka arkaya açtım 9unu kapattırdı biri duruyor. Valla bol kanal çalışan kişilerle böyle kategorilere girmek lazım. Ben ayda bir kanal açan biri olarak başa çıkamadım :D

Galiba flagmıs daha adsenseye baglamadıgım kanalda kapanmıs .

[MENTION=7778]JiTeM[/MENTION] tel doğrulayarak gmaillere girmeyi denesene
Dün aynı şey benimde başıma geldi, telefonla doğrulayıp gmaile girince kanallar geri açıldı...

[MENTION=7778]JiTeM[/MENTION] tel doğrulayarak gmaillere girmeyi denesene
Dün aynı şey benimde başıma geldi, telefonla doğrulayıp gmaile girince kanallar geri açıldı...

hocam bu sımdımı soylenır ya kanalları sıldım ben :D

@JiTeM
Neyse sağlık olsun yenisini yapasın.
Ama bundan sonra aklınızda bulunsun
Topluluk sebebi ile kanal kapandı ise, silmek için giriş yaptığınızda önce gmaile bakın gmailde kapanma ile ilgili mail yazmıyorsa url den kanala tekrar bakın, tel doğrulamadan sonra tekrar açılabiliyor...

@JiTeM
Neyse sağlık olsun yenisini yapasın.
Ama bundan sonra aklınızda bulunsun
Topluluk sebebi ile kanal kapandı ise, silmek için giriş yaptığınızda önce gmaile bakın gmailde kapanma ile ilgili mail yazmıyorsa url den kanala tekrar bakın, tel doğrulamadan sonra tekrar açılabiliyor...

tamam hocam eyvallah sagolasın :)

Özellikle dün veya bugün Toplu kanal kapanmaları yaşayanlar var mı ?

Özellikle dün veya bugün Toplu kanal kapanmaları yaşayanlar var mı ?

1 yılı geçmiş, daha önceden kapanmış ve itiraz ile açılmış çok iyi getirili 3 kanalım bu gece uçmuş. Hepsi anlamsız bir şekilde topluluktan kapanmış. 3-4 aydır kanallara bile giriş yapmıyordum.
Kanalların ortak yönü Quiz'de olması. Bilmiyorum fakat Haziran 16'dan beri istatistik alıyorum, Quiz de olan kanallar daha hızlı kapanıyor. Mantıklı bir açıklaması yok ama Quiz'e geçirdiğim kanallar anında patlıyor.

(Verilerin hiçbir yönlendirme amacı yoktur, sadece başıma geleni yazıyorum. Neredeyse %90 kanallarım Quiz'de kalkıp kimse Quiz'i savunmasın bana tartışma çıkmasın)

1 yılı geçmiş, daha önceden kapanmış ve itiraz ile açılmış çok iyi getirili 3 kanalım bu gece uçmuş. Hepsi anlamsız bir şekilde topluluktan kapanmış. 3-4 aydır kanallara bile giriş yapmıyordum.
Kanalların ortak yönü Quiz'de olması. Bilmiyorum fakat Haziran 16'dan beri istatistik alıyorum, Quiz de olan kanallar daha hızlı kapanıyor. Mantıklı bir açıklaması yok ama Quiz'e geçirdiğim kanallar anında patlıyor.

(Verilerin hiçbir yönlendirme amacı yoktur, sadece başıma geleni yazıyorum. Neredeyse %90 kanallarım Quiz'de kalkıp kimse Quiz'i savunmasın bana tartışma çıkmasın)

Geçmiş olsun hocam partnerdeki kanallarınız kapanmış demek.

Bugün efsane düzeyde olmuş kapanış 1 günde bu kadar kapanan kanalı bir arada görmemiştim.

8 kanal uçtu 4 quiz 4 adsense.
Ya temizlik yaptı yada fl.g
Arkadaşında aynı kategoride attığı kanallar kapandı ne hikmetse.

Benimde rahat 15 20 kanalım çöp oldu . bu nasıl bir temizliktir be bıktırdın be bizi bu işten :)

[MENTION=19303]kusursus[/MENTION]
[MENTION=12181]tyunus[/MENTION]

Kapananlara geri bakın

Ne yapıyor bu yt ya, kapatıyor geri açıyor

Son düzenleme:
[MENTION=13118]acan38[/MENTION] yt isi degil f yi saglam yiyen acılmamak uzere kapanıyor. f yi saglam yemeyen geri acılıyor.

Geri açtırmak için bizim bir şey yapmamıza gerek var mı kendi kendine mi açılıyor?

1-2 kanal gitti ama artık video engeli çok gelmeye başladı bugün en çok kazandıran videolarıma video engelleri gelmiş birine çare buluyoruz biri başlıyor...

Artık işi sıkı alıyor youtube tüm açıkları kapatıyor .. spam çalışmaları her geçen gün zorluyor .. bakalım . .

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri