amaçları ne bunların ya bi anda 9 kanal kapandı 2 dk içinde
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
RingRing ile açtığım yaklaşık 300 adet kanal da sorunsuz suan için.Kapanmalar az kişiye vurmuş ve parça parça kapatıyor,insallah bizlere uğramaz,uğrayan arkadaşlara gecmiş olsun..
Kapanan kanal sayim 13 hocam yaklasik 3 hafta once 3 parca halinde ( 10 kanal + 2 kanal + 1 kanal) olmak uzere kapanma yasadim.Sukur benden gecti galiba artik sakin ortalik suan bende.hocam kanallarınız ayakta mı hala benimde xxx hane kanalım kapandı da ..
forumun yüzde 99 u quiz çalışıyor zaten quiz olması normal
Yazdığımla söylediğinizin ne alakası var? Bizde biliyoruz forumun yüzde 99'unun Quiz çalıştığını söylemek istediğim hiçbir partnere bağlamadığım kanallarda herhangi bir kapanma yok ama Quizgroup'a bağlı kanallarım kapanıyor bir süredir durum böyle ve forumda bunu yaşayan bir sürü arkadaş var konuyu anlamadan ayar verme çabalarınızda öldürüyor insanı.
3 gunde toplam 74 kanal kapandi. Kanal takip e girmeye korkuyorum artik
3 gunde toplam 74 kanal kapandi. Kanal takip e girmeye korkuyorum artik
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.