kanallar uçmuş yine sizde var mı kapanan?
tek tük hariç toplu kapanma şuan için yok
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
kanallar uçmuş yine sizde var mı kapanan?
1 hafta önce kontrol edip çıktığım kanallara hafta boyunca bakamamıştım. dün eve geldiğimde kanal takip programıyla kontrol ettim ve hiçbir kanalım kapanmamıştı. 12 saat sonrasında tekrar kanal takip programıyla kontrol ettiğimde aynı quiz dashboarda bağlı 4 kanalım birden spam sebebiyle kapandığını gördüm.
kanal takip programının youtubeın takibinde olduğunu düşündüm mümkün olduğunca kullanmamaya çalışıyorum artık
Adsenseme bugun 2 tane kanal bagladım ıkısıde topluluk'dan gıtmıs 2 3 saat ıcınde sızce adsense spama mı dustu yoksa flag felan mı ?
[MENTION=7778]JiTeM[/MENTION] F*** olabilir. Bugünlerde birileri kudurmuş galiba. Özellikle bi çizgi film varki adam resmen parayı çuvallıyor ama kategoriye gireni 1 saat içinde kapatıyor. Dünya engelini geçiyorum adamı geçemiyorum azıtmış resmen![]()
[MENTION=7778]JiTeM[/MENTION] F*** olabilir. Bugünlerde birileri kudurmuş galiba. Özellikle bi çizgi film varki adam resmen parayı çuvallıyor ama kategoriye gireni 1 saat içinde kapatıyor. Dünya engelini geçiyorum adamı geçemiyorum azıtmış resmen![]()
O çuvalladığı paralar inşallah kendisinin ve ailesinin sağlık giderlerine yetmez topluca geberip giderler!
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.