Toplu Kanal Kapanmaları - TEK KONU -

• Kullanıcı mNote
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kapatılan Hesaplar & Ban Sorunları
sanırım yeni kanallarda kıyım var 150 kadar kanalım kapanmış takipteki eski kanallarda hiç problem yok

Şuan peş peşe 35 civarı kanalım kapandı çoğu farklı satıcılardan alınan kanallardı ve kanalalsattan alınan kanallardı çoğuna hiç girilmedi bütün emeklerim boşa gitti çok iyi izlenicek kanallar vardı yıkılmış durumdayım.

dün ve önceki gün bende aşırı olmuştu şu episode tarzı kelimelerden arındırınca baya bi azalma oldu sizlerde de durum aynımı bilmiyorum

seri şekilde kanalları kapananlar nasıl çalıştıklarını hangi araç gereçleri kullandıkları yazarsa hem ben hem de arkadaşlar adına çözüme daha yakın olmuş oluruz. herkese şimdiden geçmiş olsun.

yanlış anlaşılmak istemem öylede anlamıyın :D büyük olasılıkla dizi film ve çizgi filmlerden gidiyor yanlışmıyım? istisna olabilir..

35 kanaldan 14 uçmuş, episode kelimesi yok, Açıklamaları boş bırakıyorum, dizi veya film çalışmıyorum. Yt to yt render yapıp , başlık değiştiriyorum

Sent from my iPhone using Tapatalk

hiçbir yere bağlı olmayan kanallarım gitmiş benim de 7 tane. bu arada yeni açmaya çalıştığım kanallara da 40 video atmayı denedim (farklı kategoriler) 10 dakika içinde kapandı kanallar.

Eski yeni fark etmeden hunharca kapatıyor

E5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

çalışma şeklin neydi bot, vds, masa üstü vs...

hiç kanal kalmadı :s

---------- Spam Engelliyici 18:51 ---------- Önceki Mesaj 18:49 ----------

manuel mi çekiyordun youtuptan yoksa bot aracılığıyla ayrıca ünlemi nasıl geçiyordun ? youtup içerisin de yöntemle mi ? yoksa görüntüyü bozarak render yaparak mı ?

35 kanaldan 14 uçmuş, episode kelimesi yok, Açıklamaları boş bırakıyorum, dizi veya film çalışmıyorum. Yt to yt render yapıp , başlık değiştiriyorum

Sent from my iPhone using Tapatalk

çalışma şeklin neydi bot, vds, masa üstü vs...

uploadextra ama haftada max 10 kanal açıyodm kapanırsa telafı açısından bı kaç tane daha son zamanlarda kanalı mnote nın konusunda anlattğı yontemle açıyodum ama sureklı kapanma hıc kanal kalmadı uploadextada mı sorun var dıye dusundum bı ara açtğm ve adsenseye bağlamadğm uploaddan vıdeo yukledğm kanal da kapanmıştı anlamadm gıttı

çok sık kanalları kapananlar bana kalırsa bir anket açarak gmail açılış şeklinden tutunda çalışma yöntemlerine kadar ortak bir değerlendirme yapsın yoksa büyük bir kaos içinde çözüm bulunamayacak.

uploadextra ama haftada max 10 kanal açıyodm kapanırsa telafı açısından bı kaç tane daha son zamanlarda kanalı mnote nın konusunda anlattğı yontemle açıyodum ama sureklı kapanma hıc kanal kalmadı uploadextada mı sorun var dıye dusundum bı ara açtğm ve adsenseye bağlamadğm uploaddan vıdeo yukledğm kanal da kapanmıştı anlamadm gıttı

toplu kanalınız kapanıyorsa ilk görüş mantıken spamcı olarak yakalanıyorsunuzdur tek ip den tek pc den hiç önlem alınmadan yaparsanız kapanır

8 kanal daha gitti çıldırıcam

E5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri