Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
yanlış anlaşılmak istemem öylede anlamıyınbüyük olasılıkla dizi film ve çizgi filmlerden gidiyor yanlışmıyım? istisna olabilir..
hiç kanal kalmadı :s
35 kanaldan 14 uçmuş, episode kelimesi yok, Açıklamaları boş bırakıyorum, dizi veya film çalışmıyorum. Yt to yt render yapıp , başlık değiştiriyorum
Sent from my iPhone using Tapatalk
çalışma şeklin neydi bot, vds, masa üstü vs...
uploadextra ama haftada max 10 kanal açıyodm kapanırsa telafı açısından bı kaç tane daha son zamanlarda kanalı mnote nın konusunda anlattğı yontemle açıyodum ama sureklı kapanma hıc kanal kalmadı uploadextada mı sorun var dıye dusundum bı ara açtğm ve adsenseye bağlamadğm uploaddan vıdeo yukledğm kanal da kapanmıştı anlamadm gıttı
Ilyas hocama katiliyorumçok sık kanalları kapananlar bana kalırsa bir anket açarak gmail açılış şeklinden tutunda çalışma yöntemlerine kadar ortak bir değerlendirme yapsın yoksa büyük bir kaos içinde çözüm bulunamayacak.
çok sık kanalları kapananlar bana kalırsa bir anket açarak gmail açılış şeklinden tutunda çalışma yöntemlerine kadar ortak bir değerlendirme yapsın yoksa büyük bir kaos içinde çözüm bulunamayacak.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.