OHA! güvendigim 2 kanal kapandı.. acı büyük.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Aynı çalışma şekli 1 kanal kapanmış.Bende giden kanal yok hiç Bot çalışmıyorum videoları kendim renderlayip atiyom çoğu videomda Full episodes yazıyor
Bende giden kanal yok hiç Bot çalışmıyorum videoları kendim renderlayip atiyom çoğu videomda Full episodes yazıyor
Günde kaç kanal yapiyon hocamaynı çalışma şekli vds her ay ip değiştiriyorum sürekli portable silip kuruyorum her girişte ek olarak full episode yazmıyorum yine kapanıyor.. dün 5 tane uçtu
Günde kaç kanal yapiyon hocam
1019 kanal kapandı dün. Bugünkü hasara aksam bakacam. Saglam kapandı ha.
Her kanala bir ip veriyorum kanal açık kalıyor o şekil de bile spam dan gidiyor kanallar. 5-6 kere mail satıcısı değiştirdim halen kapanıyor halen kapanıyor.
Şimdi kanallara profil resmi ekliyor hakkında kısmına yazı yazıyorum bakalım ne olacak.
Aynı şekil çalışıp kurtulan var mı bu durumdan.
Bir kanala 5 videodan fazla video da atmıyorum.
aynı yöntemi bende kullanıyorum yüksek hitli olan her kanal için vds aldım 60 vds den kapanma oranım yüzde 1-2 ama sıkıntı kanalı vds den çıkarttığımda yani çıkış yapıtığımda kanal kapanıyor yani devamlı açık kaldığı sürece sorun yok
İşte abi yüzde 1-2 de güzel kanallara denk geliyor. Devamlı açık kalsa da kapanıyor benimkiler. Abi mail kendin mi açıyorsun alıyor musun
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.