Toplu Kanal Kapanmaları - TEK KONU -

• Kullanıcı mNote
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kapatılan Hesaplar & Ban Sorunları
Bende giden kanal yok hiç Bot çalışmıyorum videoları kendim renderlayip atiyom çoğu videomda Full episodes yazıyor

Bende giden kanal yok hiç Bot çalışmıyorum videoları kendim renderlayip atiyom çoğu videomda Full episodes yazıyor

aynı çalışma şekli vds her ay ip değiştiriyorum sürekli portable silip kuruyorum her girişte ek olarak full episode yazmıyorum yine kapanıyor.. dün 5 tane uçtu

ya arkadaslar bu calısmayla alakalı bişey değill toplu bi sorun varr güncellememidir nedir peki bunu çözenn bulunamadı daha yaa eğer bulunmadıysa sanırım sistemsel

Her kanala bir ip veriyorum kanal açık kalıyor o şekil de bile spam dan gidiyor kanallar. 5-6 kere mail satıcısı değiştirdim halen kapanıyor halen kapanıyor.

Şimdi kanallara profil resmi ekliyor hakkında kısmına yazı yazıyorum bakalım ne olacak.

Aynı şekil çalışıp kurtulan var mı bu durumdan.

Bir kanala 5 videodan fazla video da atmıyorum.

Etiketlerden büyük ihtimal, bende de baya kanal kapattı.
Full kelimesi baya götürdü kanalları.
:D

Tekrar atıcaz yapacak birşey yok, Allahtan ay başına, ay sonuna denk düştü kapanmalar, kanalları tek tek tekrar açıyorum.
gidiyor hergün 1-2 kanal.
:D

Edit : Quiz kanallarda patlıyor.

Son düzenleme:
Bele bele puff sesi geldi gitti kanallar, bir bahtım 25 ganalım gapanmış. Bizde şaşgınız valla.

1019 kanal kapandı dün. Bugünkü hasara aksam bakacam. Saglam kapandı ha.

2 Eylülde büyük küçük bütün kanallarıma topluluk gelmiş bütün kanallar askıya alınmış hayırlı olsun

45 kanal gitmiştir hade gözün aydın Youtube ..

1 Eylül demek ki kıyım vakti ... hayde hepimize hayırlı olsun

Son düzenleme:
Her kanala bir ip veriyorum kanal açık kalıyor o şekil de bile spam dan gidiyor kanallar. 5-6 kere mail satıcısı değiştirdim halen kapanıyor halen kapanıyor.

Şimdi kanallara profil resmi ekliyor hakkında kısmına yazı yazıyorum bakalım ne olacak.

Aynı şekil çalışıp kurtulan var mı bu durumdan.

Bir kanala 5 videodan fazla video da atmıyorum.

aynı yöntemi bende kullanıyorum yüksek hitli olan her kanal için vds aldım 60 vds den kapanma oranım yüzde 1-2 ama sıkıntı kanalı vds den çıkarttığımda yani çıkış yapıtığımda kanal kapanıyor yani devamlı açık kaldığı sürece sorun yok

son guvendğm 2 kanal vardı onlarda bu gun kapandı hayırlı uğurlu olsun yt adsens 0 ı gormeye devam edıyor

aynı yöntemi bende kullanıyorum yüksek hitli olan her kanal için vds aldım 60 vds den kapanma oranım yüzde 1-2 ama sıkıntı kanalı vds den çıkarttığımda yani çıkış yapıtığımda kanal kapanıyor yani devamlı açık kaldığı sürece sorun yok

İşte abi yüzde 1-2 de güzel kanallara denk geliyor. Devamlı açık kalsa da kapanıyor benimkiler. Abi mail kendin mi açıyorsun alıyor musun

İşte abi yüzde 1-2 de güzel kanallara denk geliyor. Devamlı açık kalsa da kapanıyor benimkiler. Abi mail kendin mi açıyorsun alıyor musun

karışık 10 kişiden aldım kendim açtım ama kendim açıp organik hitliler daha az kapanıyor birde doğancan yıldız diye bir satıcımız var onun hesapları çok feci sağlam ;)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri