Toplu Kanal Kapanmaları - TEK KONU -

• Kullanıcı mNote
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kapatılan Hesaplar & Ban Sorunları
Arkadaşlar kafa yormayın hiç kanalların nasıl kapandığına çözemezsiniz,2015 başladığından beri herkesin kanalı kapanabiliyor bu kadar kişi aynı yerden mail almıyor,aynı kategorilerde aynı ip bloklarında çalışmıyor herhalde.Ortak nokta diye birşey yok bütün kanallar risk altında,arada kapanmayan kanallar çıkıyor onların da niye kapanmadığın çözmek imkansız youtube un algoitması anlaşılacak gibi değil artık

Son düzenleme:
Yarın quiz kesinleşecek bugün en çok kazandıran kanallardan biri gitti yine, bu ne abi ya kazanç kontrolü için bile girmem kanallara.

Dün yutubumdan yaptıgım 10 Kanal
Fransa VDS ten yaptıgım 2 Kanal
Almanya VDS ten yaptıgım 2 Kanal

Hepsi kapanmıs , ne oluyor boyle ya !!!

Beyler yeni yaptım 1 kanal kapanmamıs ama izlemeler adsense yansımıyor bu tarz sorunu olan baska biri varmı para kazanması olup izlenmesi adsense yansımayan ?

2 hafta içinde yaptığım 25 kanaldan 21 kapanmış arkadaşlar şimdi her giriş çıkışta IP filan değiştiriyordum
Birde sadece kapanan adsense bağlı olanlar

12/09 ve 17/09 da açmış olduğum tüm kanallar bir gecede kapanmış. toplamda 22 kanal ; hepsinin içi dolu, para kazanmaya açılmamış kanallar

Merhaba Arkadaşlar Benımde butun kanallarım para kazanmaya kapatıldı ve her alt hesaba girdigimde su sekilde bi mail var https://hizliresim.com/MydVQa youtube hesabına girdigimde sorun yaratan video ismini aratıyorum oyle bir video yok bende anlamadım gitti.

Yalansız son bir haftada butun kanallar tel doğrulaması ıstedı sonra hepsi kapandı Dunden beri girdiğim eskı hesaplarda f... dan gıdıyor kendı adıma artık bu işten ümidim %99 bıttı Bot mot kullanmıyorum Artık manuel olarak urasmıyacaığım bot alıp artık hobi amaçlı kanal acıp bu işi ıkıncı iş olarak yapmayı dusunuyorum gittiği yerede kadar Sınırlenmeden moralım bozulmadan Eskı işim guvenlik mesleğine veya şöför olarak bir işe başlıyacağım En azından çalısma saatımız 8 saat yemeğimiz sıgortamız olur

Quiz'in attığı boş ve dolu kanalları adsense bağlamıştım boşlarada video atmıştım bu sabah baktığımda toplam 30 kanal kapanmış diğer kanallar sağlam

benimde bu sabah 2 farkli adsensemde kanallarin bircogu kapanmis uzun zamandir calisiyorum bu kadar kolay kapanmalar hic olmazdi isimiz zor valla baska arayislara gireccegim :S

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri