Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Hocam benimde geçen hafta açtığım adsense hesabım bu hafta spama düştü sadece 5 kanal bağlıydı bugün 2 tane daha ekledim ve spama düştü hiçbirisinde ne bir telif ne bir uyarı vardı eşleşen dünya engeli bile yoktu kapanmanın nedenini hala çözemedim ama toplu olarak hepsi kapanıyor bir anda.
Spamdan kapanan kanalların mail adreslerini siliyor musun? Yoksa öyle bıraktın mı?
Spamdan kapanan kanalları sildiğim 2 Adsense'de aynı şekilde kapandı.Bugün kapanan Adsensemde hiçbir kapanma telif,eşleşen,dünya engeli vb.yoktu.
Asenseleriniz banmı yedi anlamadım.
Kapananlar adsenseye bağlı kanallarmı, boştaki kanallarmı anlamadım?2 haftalık adsensedeki kanallar gitti. geriye 30 kanal kalmıştı 2 haftadır bağlamadım boşta duran kanallardan 1 tanesinde bile ne telif , nede topluluk hepsininde izlenmesi 2 haftada ortalama 80 bin den gidiyorlar . şuana kadar 3.000.000 izlenim boşa gitti . adsense spama düşmesende kaldığımız yerden para basmaya devam etsek ne olur![]()
Kapananlar adsenseye bağlı kanallarmı, boştaki kanallarmı anlamadım?
Adsense spama düşerse hiç tıklama falan gelmez demi arkadaslar benimde actıgım kanala 1video atıyorm 1saate kalmadan kapanıyor ama adsenseme eski bir kanalım var ondan tık geliyor yardımcı olursanız sevinirim adsense spama düştüğünü nasıl anlarım
Bağlanmayan kanalda reklam çıkmıyoki, kazanç nasıl yansıyo?adsense spama düştü ve hepsi gitti , 2 haftada 2 günde bir kanallar kananıyorlardı . bu kapanmayanlar hiçbir yere bağlı değiller boşta duruyorlar şuan , 30 kanal 738 video da ne hikmetse ne kapanma nede başka bir sorun .
---------- Spam Engelliyici 02:59 ---------- Önceki Mesaj 02:55 ----------
2 seneden beri ilk kez kanalı açar açmaz adsenseye bağlamadım 3-4 gün sonra bağladım . ayın 12 sinde param fazla yansıdı günlük 3-5 kazandırıyorlardı. youtube kanala yansıyan paralar, bağladıktan sonra kesinleşme günü yansıdılar hesaba . galiba kanalları bağlamadan yansıyor. bu ay tam manasıyla anlayacam böyle mi değil mi diye eğer öyleyse güzel günler yakın![]()
benim başıma 2 kez geldi birincisinde; son 1 ayda bağladığım kanallar kapandı, ondan öncekiler kapanmadı, her bağladığım kanal en fazla 2 saat sonra kapandı.
2.sinde adsense yeniydi 2 haftalıktı, bağladığım bütün kanallar 2 hafta sonra aynı anda kapandılar, yeni kanallar bağladıktan 2 saat sonra kapandı. eski kanlların ayakta durduğu sürece tıklar yansıyor ve parayı alıyorsun.
Bağlanmayan kanalda reklam çıkmıyoki, kazanç nasıl yansıyo?
hocam peki spama düşen adsenseyi nasıl kurtarabilirim acaba
bende öyle biliyordum taki ayın 12 sinde fazla yansıyıncaya kadaren az 10 kanal kontrol ettim , sonra almanya, ingiltere, fransa lokasyonlu vdslerden üşenmedim baktım hepsinde reklam çıkıyor
bende buradaki bilgilerden sanıyordum reklam çıkmıyor diye meğerse çıkıyormuş
---------- Spam Engelliyici 03:10 ---------- Önceki Mesaj 03:09 ----------
onu birisi bulupta bizimle paylaşırsa çok fazla dua alır diye düşünüyorum![]()
Beyler şöyle bi sorunum var,akşamdan kanalı adsenseye bağlıyorum sabaha kapalıyor? Bağlamadığım kanallar sapasağlam bağladıktan sonra kapalıyor... Var mı böyle bi saçma sorun yaşayan?
Adsensen spama düşmüştür baglayacagın her kanal kapanır
Nasıl çözeriz peki canerim bu sorunu bilyormusun?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.