Toplu Kanal Kapanmaları - TEK KONU -

• Kullanıcı mNote
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kapatılan Hesaplar & Ban Sorunları
Telif gelmiş 2-3 kanala kapanmış yerine 2 tane kanal bağladım hiç kanal bırakmayacaklar sanırım..

Dikkat ettim habire film diziler gidio bu kategoride para var kabul ama cidden emekler cok zayi oluyor yawas yawas baska kategorilere bakmali

Adsense bağlı, bağlı olmayan, elle açtığım, satın aldığım, spam kanallarım, özgün kanallarım hepsi ölmüş. :(

Hiç sanmam bir çok kişinin kanalları uçtu gitti. Ki ben; her adsense için ayrı VDS kullanırım ,onlar üzerinden bağlarım ve Birden çok sunucu da birden çok IP kullanırım ama yine de kapandı. Toplu kanal kapanmalarındaki durum aynen şöyle işliyor bence;

-Bir kanal youtube algoritmalarına takılır ve kapatılır.
-Daha sonra; kapanan kanalla bağlantılı olan bulabildiği bütün kanalları kapatır. Bu bir silsile bence. Bir şekilde bir yerden yakalandık ve bir kanal da kapanmış olsa bütün adsense bağlı kanalları kapattı.

** Kapanmalardan sonra videolu ve videosuz 2 ayrı kanal ekledim adsense bağladım hala açık. ( Kapanma olursa güncellerim )

Hocam az önce kontrol ettim 6. aydan eski bütün kanllar patlamış. İkinci adsensede 7. aydan sonraki kanllar var orda sıkıntı yok şimdlik. Eski kanllardan başlayıp temizliyorlar bence. 1 sıkıntılı kanldan hepsini kapatma teorisi hatalı bence. Tamam bende öyle olsun yada herkesde olsun ama niye herkeste aynı anda patlamaya başladı??

Neredeyse hayatımda ilk defa toplu kapanma yaşıyorum. Para kazanması kapalı olan adsensedeki 20 kanaldan 10 tanesi gitmiş. 4-5 aydır da spamden kapanma bile yaşamıyordum

Sağlam adsense de ise 9 kanal var şuan sıkıntı yok. Zaten para da getirmiyor.

Son günlerde nasılsa para kazanma kapalı diye kanalların 5 tanesine ip değiştirmeden girmiştim. Kapanmasına çok şaşırmadım. Eğer ayaktaki adsensedeki kanallarda uçarsa ben bu youtube işini bırakırım.

Hocam az önce kontrol ettim 6. aydan eski bütün kanllar patlamış. İkinci adsensede 7. aydan sonraki kanllar var orda sıkıntı yok şimdlik. Eski kanllardan başlayıp temizliyorlar bence. 1 sıkıntılı kanldan hepsini kapatma teorisi hatalı bence. Tamam bende öyle olsun yada herkesde olsun ama niye herkeste aynı anda patlamaya başladı??

Ben kapanmaları akşam 18:00 gibi yaşadım. Şuanda forumda kanalı kapananlar var. Şöyle bir şey var; yt kapatmak isterse bu bir silsile ile oluyor. Veya şöyle söyleyeyim; tek adsense bağlı kanalların kapanması Pub ID ile alakalı. Aynı yayıncı kimliği ile reklamları açık olan kanalları kapatıyor bir şekilde. Uzun lafın kısasi kıyım var ve biraz beklemek lazım. Çünkü milyonlarca kanal var ve bir şekilde temizlik uzun sürecek gibi.

Az önce şarkı dinlemek için listeye göz atıyordum milyon izlenen kanallardan bile kapananlar olmuş :) herkesi vurmuş bir şekilde..

Ciddi ciddi tırsmaya başladım adsenseler işleme girer mi girmez mi diye kapanan kanalları siliyorum tek tek

Ben kapanmaları akşam 18:00 gibi yaşadım. Şuanda forumda kanalı kapananlar var. Şöyle bir şey var; yt kapatmak isterse bu bir silsile ile oluyor. Veya şöyle söyleyeyim; tek adsense bağlı kanalların kapanması Pub ID ile alakalı. Aynı yayıncı kimliği ile reklamları açık olan kanalları kapatıyor bir şekilde. Uzun lafın kısasi kıyım var ve biraz beklemek lazım. Çünkü milyonlarca kanal var ve bir şekilde temizlik uzun sürecek gibi.

Az önce şarkı dinlemek için listeye göz atıyordum milyon izlenen kanallardan bile kapananlar olmuş :) herkesi vurmuş bir şekilde..

Bende de 19:30 gibi başladı. Kanallar bir anda yavaş yavaş kapanıyor. Belirli bir sıraya göre patlıyor gibi sanki. Dediğiniz gibi kıyım gibi gözüküyor. Bir kaç güne her şey netleşir.

benim de tüm adsenselerimin kendi kanallarında video ve para kazanma açık olmamasına rağmen kapanmış kanallar 1 senedir açıktı..
adsense lere girip kontrol ettim sorun yok gibi yt olmadan mı kullansak yoksa silip başka bir mail mi eklesek acaba bilemedim..

Ben hepsine yönetici maili ekledim çünkü diğer türlü kanal bağlanmıyor zaten. 2 sinin para kazanma gidik birisi temizdi belki de istedikleri buydu ve hepsine yönetici atayarak tespit edilmesini sağladım bilemiyorum. Yaptım artık ama neden böyle oldu sonucu ne olacak kestiremiyorum.

Ben hepsine yönetici maili ekledim çünkü diğer türlü kanal bağlanmıyor zaten. 2 sinin para kazanma gidik birisi temizdi belki de istedikleri buydu ve hepsine yönetici atayarak tespit edilmesini sağladım bilemiyorum. Yaptım artık ama neden böyle oldu sonucu ne olacak kestiremiyorum.

alakası yok bence çünkü ben hiç yönetici mail i eklemedim yönlendirme yapmıştım 2 tane farklı mail e ondan olabilir diye düşünüyorum..

Bende de 19:30 gibi başladı. Kanallar bir anda yavaş yavaş kapanıyor. Belirli bir sıraya göre patlıyor gibi sanki. Dediğiniz gibi kıyım gibi gözüküyor. Bir kaç güne her şey netleşir.

Bu kadar insanın, hatta çalıştığım kategorilerde 100lerce kanalın kapanmasının başka bir izahati maalesef yok. Bekleyip görmek lazım. Biraz kafa dinlemek lazım. Sinir, stress yetiyordu zaten..

ben pes ediyorum arkadaşlar :) bir yandan kanal kapanırken ben bi taraftan siliyorum ama yoruldum.. buralar size emanet :)

alakası yok bence çünkü ben hiç yönetici mail i eklemedim yönlendirme yapmıştım 2 tane farklı mail e ondan olabilir diye düşünüyorum..

Umarım o şekildedir çünkü adsenseler sağlam ne alakaysa kanalları gidiyor. Ben yönlendirme de yapmadım hatta aynı ip üzerinden uzun zamandır giriş de yapmadım ama gitti işte.

aynı adsenseye bağlı 6 tane kanal şuan itibari ile kapandı ve devamı da gelecektir diye tahmin ediyorum.. quize bağlı kanallarda hiçbirşey yok

Tüm kanallar uçmuş arkadaş tek ip den de açmadık nasıl bulabiliyo ne yapıyolar anlamadım.Bi hata sonucu olabilir diyip biraz beklemede kalıcam.Uzun zamandır böyle toplu kapanma yaşamamıştım.Kapanmalardan hiç etkilenmeyen 2 yıllık kanalım da patlamış.

patır patır gidiyor kanallar ilk baktığımda 16 tane kapanmıstı şimdi tekrar baktım neredeyse hepsi kapanmış kanalların

Ya arkadaş yarın mesai var benim kapanmalar saat 7 de başladı. Uyku tutmadı bakıyım dedim. 4 adsense içinde parmakla sayılı kanallar kalmış : ( Toplu bir kıyım olabilir.

Kanalları 1-2 gün silmeyeceğim düzelebilir düşüncesi ile : (

ulan yüreğim ağzıma geldi.Adsense hesabına girdim telefon onayı çıktı karşıma adsensenin boş youtube kanalını bile kapatmış.adsensede sorun yok şuanda.

bu toplu kapanmalardan sonra aynı adsense ile çalışmayın arkadaşlar muhtemelen adsenselerde kara listeye alınmıştır mahvolduk bu ay ortası yapılcak şey mi be

Bence direkt adsenselere bakıyolar kaç tane kanal bağlı.Hoop adsenseye bağlı kanal sayısı 2 nin üzerindeyse spam diye işaretlenip diğerleri temizleniyo.Dua edelim de bu YT nin yıllık genel temizliği olsun.Yoksa işimiz var.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri